• arkadas

Viimeiset pitkään aikaan yhdessä...

Pitkään aikaan viimeiset päivät yhdessä tuntuvat menevän kuin siivillä. Tekemistä riittää - ystäviä on pyritty tapaamaan mahdollisuuksien mukaan, mutta myös olemaan mahdollisimman paljon yhdessä - ikään kuin varastoon.

Molemmat olemme kuvanneet viime päivinä paljon - erilaisiin aikoihin ja erilaisia asioita. Samalla olemme omalla laillamme kumpikin käyneet läpi tunnetta, jolle ei oikein ole omaa nimeä. Sitä tunnetta, joka on tiedossa olevan pitkän erossa olon aiheuttaman ikävän ennakkotunne. Esi-ikävä?

Keskiviikko aamu tulee olemaan toistaiseksi pitkään aikaan viimeinen yhteisen aamiaisen aamu - sekin tosi varhaisaamiainen, koska taksi tulee jo 5.40 hakemaan silmieni iloa ja elämäni valoa lentokentälle.

Itse yritän siinä hieman skarpata aamuani ja palata pidennetyltä viikonlopulta töihin...

4 kommenttia

audinkopoika

26.8.2008 00:43

Toivotan antoisia hetkiä rakkaasi kanssa, taltio sydänmeen hetki ikuinen, joka siivittää ajan siivettömän nopiasti eteenpäin :)

audinkopoika

26.8.2008 00:44

korjaus: taltioi*

Torontosta

26.8.2008 03:34

Pre-miss, Kissa varmaan hakee missa han on keskiviikon jalkeen. Apre- missing, longing, kaipaus, Lover boy on hyvissa oloissa kuitenkin, tiedat.

arkadas

26.8.2008 14:17

Kiitos Audinkopoika ja kiitos Coco... "Lover boy" on hyvissä oloissa aina ;) tosin jatkossa jonkin aikaa hiukan kauempana...