• arkadas

Toiveet hiipuvat

Kultsi siis jäi jumiin Manchesterin kentälle, joka suljettiin lentoliikenteeltä iltapäivällä "lumimyrskyn" takia. Nyt hän jonottaa muiden kanssa aamuyöllä taas aukeavalle palvelutiskille saadakseen korvaavan lennon Suomeen.

Jos hän ei sitä saa samalle päivälle, hän palaa opiskelupaikkakunnalleen ja vietämme kumpikin tosi kurjan joulun erillämme.

Lentokentällä on kuulemma kaaos - muutama tuhat ihmistä kiukkuisena, ravintoloista ja baareista ruoka loppu, informaatiota tuskin edes saatavilla milloin kenttä aukeaa taas liikenteelle.

http://www.manchesterairport.co.uk/

[Edit21.12.09 07.41]
Silmieni ilo ja päivieni valo oli tyystin masentunut lentokenttäyön jälkeen. Korvaava lento Kööpenhaminan kautta huomen aamulla, takuuta pääseekö lähtemään, riippuu kokonaan huomenna vallitsevasta säästä. Briteillä ei oikein tunnu olevan hallussa tuo "hätätilatoiminta" tällaisissa asioissa.

[Edit 21.12.09 11.00]
Kultsi soitteli kentältä pari tuntia sitten (UK time ~07.15). Satojen ellei tuhansien turhautuneiden matkustajien tunteiden purkaukset olivat olleet kentällä sitä luokkaa, että teminaaliin oli tullut lukuisa määrä poliiseja rauhoittamaan tilannetta. No, hän on kuitenkin menossa hotelliin suihkuun, syömään ja nukkumaan. Huomenna hänen pitäisi olla Suomessa alkuillasta. Toivotaan parasta.

Ei käy kateeksi myöskään niitä perheellisiä, joiden Lapin lomalennot on peruttu eilen samaisesta syystä, eli "ylivoimaisen esteen" johdosta.

1 kommentti

Torontosta

21.12.2009 03:06

It is fucken bich of a time, hopefully he gets home with you.