• arkadas

Perhe-elämää osa 198,4

Eipä viime viikko sitten mennyt pelkillä silmälasien rikkoutumisella. Reilun puoli vuotta vanha pölynimuri otti ja hajosi. Onneksi sellainen vika, että myyjäliike lupasi korvata, eli siis vaihtaa uuteen. Tosin, matkakustannuksista tuskin korvausta saa ja vaivasta, että käy vaihtamassa kyseisen kapistuksen.

Muutoin mennään letkeää tahtia eteenpäin. Rakkaani vaihtoon lähtö lähestyy kovaa vauhtia, monta asiaa on vielä hoidettava yhdessä ja monta asiaa on vielä täysin kysymysmerkkeinä.

Ehdimme sentään viettää melkein viikon yhteistä vapaa-aikaa kun yhdistin pitkään viikonloppuun ne muutamat hassut lomapäivät, jotka ehdin tässä työpaikassa tälle kesälle hankkia...

Tiivis - tehdään yhdessä - suhde muuttuu pian tilapäiseksi kaukosuhteeksi.

Rakkaani ilmaisi viikonloppuna myös kiinnostuksensa jatkaa opiskelua valmistumisensa jälkeen - hän haluaa suorittaa vielä ylemmän korkeakoulututkinnon. Hatunnosto hänelle, motivaatio on kohdallaan ja kiinnostusta riittää vaikka AMK-tutkinto häämöttää vielä edessä. (Olen salaa kateellinen tuosta innosta, kumpa minullakin olisi ollut sama into tuossa iässä...)

4 kommenttia

tomppa

11.8.2008 20:22

Matkakulut veloitukseen vain:

http://www.kuluttajavirasto.fi/faq/hakutulokset.aspx?word=matkakulut

Kuka maksaa kulut tuotteen lähettämisestä takuun aikana korjattavaksi?

Lain mukaan myyjän pitää korjata virhe niin, ettei siitä aiheudu ostajalle kustannuksia. Tämä koskee myös takuukorjauksia: takuunantaja vastaa kaikista tavaran korjauksesta syntyneistä kustannuksista. Kustannuksiin luetaan mm. tavaran korjattavaksi toimittamisesta ja palauttamisesta aiheutuneet kulut, käytetyt varaosat ja korjaajan työ- ja matkakulut. Pienet ja helposti liikuteltavat tavarat, kuten kellot ja kamerat, ostaja voi tuoda korjattavaksi. Silloinkin hänelle pitää korvata matkakulut. Takuuehdoissa voi olla ohjeet ostajalle, miten toimia käytännössä

maakf

11.8.2008 20:29

"Tiivis - tehdään yhdessä - suhde muuttuu pian tilapäiseksi kaukosuhteeksi."

Minulla oli bfn kanssa myös tilapäinen kaukosuhde, jota kesti 3 kuukautta kun olin kiertelemässä Afrikkaa. Se oli yllättävän rankkaa. Mutta kotiinpaluun jälkeen ensimmäiset viikot olivat todella <3<3<3<3, kun näki toisen taas pitkän ajan jälkeen. Kyllä sitä kannattaa odottaa=P

Torontosta

12.8.2008 03:47

(M) han ei ole mennyt viela, pitakaa good time, enjoy siihen hetkeen. Olisit lahettanyt "Hooverin" takaisin ja saanut uuden tilalle samana paivana. Melkein aina kumminkin on meilla eta kukaan ei ole kotona delivery aikaan, etta siina voi menna monta paivaa kun saa goods kotiin.

arkadas

12.8.2008 06:40

Coco, ihan niin nopeasti täällä ei toimiteta imureita. Että samana päivänä saisi tilalle, paitsi jos käy itse vaihtamassa. Eli tänään lähtee imuri mukaan autoon nyt aamulla ja päivällä - kun käyn työasioissa siinä imurikaupan vieressä, käyn vaihtamassa sen.