• arkadas

"Ohi on..."

Kerroin tuolla aikaisemmin (21.1.10) osallitumisestani uravalmennukseen (muutosvalmennukseen). Ensimmäinen vaihe on ohi - uudet eväät työuran viimeiselle pätkälle on saatu ja näillä jatketaan.

Huomaan olevani taas energisempi, omalla laillani vauhdissa ja suuntaavani taas kohti uusia seikkailuja;) Täytyy myöntää, että taakse jäänyt kolmiviikkoinen on ollut aikamoista tuuletusta pääkopassa - vanhat luutuneet asenteet on tuuletettu ja korvattu uusilla. Samoin tulin huomanneeksi, että minulla on kompetenssia paljon enemmän, mitä olen ajatellut.

Monessa muussakin mielessä totesin tämän "upgreidauksen" asialliseksi ja toimivaksi. Toimialat, joita en tullut edes viime vuosina ajatelleeksi työn suhteen, näkyvät nyt uudelta kannalta. Samoin erillaiset työtehtävät.

Lähikuukaudet (kesään mennessä) tuottavat varmaankin saalista sen verran, että olen siihen mennessä palannut mielekkäämpään positioon työelämässä (ihanne/tahto/tavoite), motivoituneempana (aikaisempaan alkoikin olla jo leipääntynyt), sekä uudistetuin taidoin varustettuna.

Tässä lähiviikkojen aikana alkaa jo lisäopiskelu purra päälle, entistä paremmin täsmennettynä aikaisemman lisäksi.

Silmieni ilo ja päivieni valo viettää Briteissä hektisiä hetkiä lopputyönsä parissa. Parhaani mukaan yritän olla hänellekin tukena. Tuossa vajaan 2 kk:n kuluttua hän tuleekin käymään lomalla (ja tuo "tarpeettomia" tavaroitaan jo valmiiksi takaisin kotiin).

Näillä eväillä eteenpäin... läpi tuulen ja tuiskun ;)

1 kommentti

Torontosta

6.2.2010 03:20

Man always learn new,, just give it a chance, vanha koira oppii uusia konsteja jos han haluaa. HIENOA ARCADAS!