• arkadas

Kumarrus ja kiitokset...

Kiitoksia kaikille, jotka ovat antaneet tukeaan ja palautetta kommenteistani tässä blogissani. Toistaiseksi jätän tänne kirjoitelun, koska sanat ja ajatukset itseltäni ovat loppuneet.

Yritän parhaani mukaan kasvaa ihmisenä. Selvitä "vuosisadan rakkaustarinan" loppumisesta, samoin kun siitä, etten sopinut puolisoni suunnitelmiin tulevaisuudesta.

Katkeroitunut? - Ehkä vielä vähän.
Masentunut? -Kyllä...
Yksin? - Sitäkin..
Entä jatkossa? - Ei murehdita sitä vielä, juuri ja juuri osaan olla elämättä menneessä. Samanaikaisesti huomisesta murehtiminen kaksinkertaistaisi murehtimisen määrää..

Jaksanko? - Aika näyttää... mitään "lopullista ratkaisua" en kyllä ole suunnitellut...

Kevään odotusta toivottaen:

Arkadas aka Rami

11 kommenttia

Torontosta

22.2.2009 02:54

Toivon etta luet nama kommentit kumminkin, niita tulee uskon paljon. Ota vahan aikaa ja taas palaat tanne, miss you.

Rokkihomo

22.2.2009 06:19

Niin, älä mene kokonaan pois -!

(Ja kun tuo passistani löytyvä henkilökin on siellä facebookissa sivuston hitauteen tuskastuvana niin kovin passiivinen, niin... ettet kokonaan katoa.)

Kolmoisritti

22.2.2009 14:47

Melkoinen käänne. Heivaa nyt sen kamat jonnekin. Nyt just kannattaisi kirjoittaa, kun kirjoittaminen on todistettu auttavan: pidä omaa päiväkirjaa kotona. Arvaa kuka? Multa hajos tietokone ja olin unohtanut salasanani. Tsemppiä! Mun elämä on niiiiiin tylsää et ei kenelläkään.

arkadas

22.2.2009 15:20

Kolmoisritti > pistä viestiä tulemaan tuonne postilaatikkoon... En jaksa arvailla :(

Roope2

22.2.2009 16:27

Hyvää jatkoa, arkadas!

Aboa

22.2.2009 19:24

Hyvää jatkoa, ja tervetuloa sitten takaisin. Jos mitenkään tuntuu siltä, että jaksat, niin kurkkaa vaikkapa kirjastossa sellaista kirjaa kuin Jälleenrakennus, kun suhteesi päättyy. Kijroittajana oli muistaakseni Bruce Fisher. Vaikka aikoinaan itse en oikein lämmennyt ko. kaltaiselle kirjallisuudelle, niin mieli muuttui tämän kirjan myötä. Suosittelen todella lämpimästi.

JPHki

22.2.2009 21:14

Vaikka menetys on musertava, on varmasti valtavan paljon asioita ja ihmisiä joita et menettänyt. Kaikki mikä jää ja tuottaa iloa ja elämänsisältöä edelleen. Parempaa jatkoa!

Harri

22.2.2009 21:19

Sinulla on kirjoittajan taidot ja olet lämmin ja sosiaalinen mies. Blogissasi olet kertonut niin elämän iiloista kuin suruistakin. Surullista, että Sinulle kävi nyt noin. Vaikea varmaan Sinun myöntää nyt, mutta tiedät varmaan, että aikanaan tuo ero näkyy jo toisessa valossa - et ole maailmassa yksin eronkaan jälkeen. Koettelemukset myös karaisevat. Olet vahvempi. jospa tuo koettelemus onkin uuden paremman elämän alku! Hyvää jatkoa!

Kolmoisritti

22.2.2009 22:32

Tuli mieleeni: jos kävisit vaikkapa Jussi Nissisen luona juttelemassa, jos siltä tuntuu, tekee terapiatyötä jossakin, en muista enää missä. Fiksu mies. Voi auttaa. Maksaa: en tiedä taksaa.

Nermal

22.2.2009 23:52

Mielelläni olisin bloggauksiasi lukenut edelleen. Hyvää jatkoa sinulle!

arkadas

23.2.2009 07:33

Roope2, Aboa, JPHki, Harri, Nermal!
Kiitos tuesta ja vinkeistä. Olen otettu, että minua muistetaan näin runsaasti...
Mutta kuten tuossa varsinaisessa tekstissä sanoin - olen tyhjä tällä hetkellä...
Annetaan ajan kulua, katsotaan tuossa myöhemmin miten elämä vie - enköhän minä jossain vaiheessa
taas palaa... (luenhan minä toki nämä kommentitkin =D)