• arkadas

Kastunut....

Työkaluni (VW LT paku) joutui remonttiin katsastuksen alla. Niinpä palasinkin korjaamolta kotiin julkisilla ja tietysti sain osani - tosin vasta viimeisten 100 m:n matkalla - tämän päivän saderyöpystä niskaani.

Farkut ja kengät kastuivat, mutta yläkroppa pysyi kuivana - työmatkaliikkumiseni kun kuljen "firman väreissä", eli takkini on tuulta ja sadetta "hylkivä".

Kotimatkalla pistin merkille bussien tapaa tulla vauhdilla pysäkille, ja tietysti siinä pysäkin kohdalla asfaltti on rikki ja vesilammikko täynnä sateisina päivinä. Kastuipa siinä bussin tullessa pysäkille siis yksi jos toinenkin. Eikä kuljettajalla ollut mitään mielenkiintoa pyydellä anteeksi esimerkiksi edessäni olleelta n. 75 v rouvalta, jonka vaaleat kesähousut tulivat kuljettajan toimesta kastelluiksi läpimäriksi.

Täytynee itse jatkossa katsoa paremmin jalkakäytävien läheisyydessä, ettei tule kastelleeksi vahingossa ketään. (Tahallaan kastelemiseen onkin sitten jo syynsä ;) )

3 kommenttia

Torontosta

12.5.2009 03:24

On monia jotka hakeevat niita vesikuoppia etta saavat roiskuttaa, niita kuoppia ei taalla tarvi hakea . Niita on runsaasti, ala seiso kadun reunalla, mene sivumpaan missa naet vesikuopan.

Nermal

13.5.2009 17:12

Aina kuskit eivät edes huomaa asiakkaille tapahtuvaa vahinkoa. Näin taannoin tapauksen, jossa bussi vastaavasti roiskutti kuravettä pysäkillä seisseen mummon päälle. Kun bussin ovi aukesi, mummo alkoi torumaan kuskia. Kuski ei kuitenkaan edes huomannut mummon paasausta, vaan laittoi tyynesti ovet kiinni, lähti, ja jätti mummon pauhaamaan pysäkille. Taisi kuski olla hieman ajatuksissaan :)

arkadas

13.5.2009 19:12

Itse olisin ripittänyt kuskia tuossa kertomassani tapauksessa, mutta valitettavasti olin samanaikaisesti suorittamassa luuri aktiviteetteja pomon soittaessa. Seurasin ko kuljettajan ajotapaa asiakkaan näkökulmasta. Valitettavasti on todettava, että itse pärjäisin bussin ratissa paremmin - sen verran nytkähtelevää (äkkijarrutukset ja nopeat kiihdytykset!) kyyti oli. No, taisi parissa kohdassa muutamalla ihmisellä hammaskivikin karista ;)