• arkadas

"Kadonnut"

Veljekset Onni, Usko ja Toivo katosivat hieman eri aikoihin vuoden 2011 aikana. Ensin katosi Toivo, keväällä, hänen jälkeensä kesällä hävisi Usko, ja syksyn tullen oli Onnikin kadonnut.

Kadotessaan veljeksillä oli mukanaan pala kultaista sydäntä, kuormallinen rakkautta, roppakaupalla huumoria, saavillinen ilon kyyeliä,sekä lupaus tulevaisuudesta. Veljekset majailivat luonani kahdeksan vuotta, kunnes he mitään ilmoittamatta tai tarkemmin selittelemättä hävisivät luotani.

Kolmikko nähtiin viimeisen kerran yhdessä todistetusti kevättalvella 2011, jolloin he istuivat saman aamiaispöydän ääressä. Kadonneiden seuraan on liittynyt myös Into Himo, joka asusti ajoittain veljesten seurassa.

Kadonneista jotain tietäviä, pyydetään ottamaan yhteyttä allekirjoittaneeseen, mieluusti ensi tilassa. Myös veljesten mukaan lähteneitä kultaista sydäntä, kuormallista rakkautta, roppakaupallista huumoria, saavillista ilon kyyneleitä ja lupausta tulevaisuudesta kaivataan takaisin.

Kadonneiden löytymiseen johtavat vinkit tarkastetaan, mahdolliset lisätutkintaan johtavat vihjeet tarkastetaan, sekä suoranaiseen läpimurtoon johtavat ilmiannot saatetaan palkita sylillisellä hellyyttä, lämpöä ja rakkautta.

Vinkit kadonneista tai kadonneiden mukaan tarttuneista asioista voi jättää postilaatikkon, josta ne ajatuksella tarkastetaan. Vinkin antajan tulee varautua siihen, ettei annettu vinkki johda tutkinnallisesti toimenpiteisiin.

22 kommenttia

Aboa

7.2.2012 09:52

Voi sinua. <pai>

Riquman1990

7.2.2012 10:35

Miten tähän nyt sitten pitäs suhtautuu? Onks tää joku ihan oikee juttu vai pelkkä "vitsi"? Vai kissoistaks tässä onkin kyse?

Torontosta

7.2.2012 15:33

Riqu ei ymmarra. Arkadas, even I understood. Very clever writing

arkadas

7.2.2012 17:13

Aboa - kiitos, Coco - jopa Sinä tajusit jutun ;) ja Riquman1990 - ei Sinun tarvitse meidän kalkkisten juttuihin suhtautua mitenkään, ei edes kommentoimalla... miksi vaivautua kommentoimaan, jos ei edes ymmärrä, mitä kommentoi ;)

Riquman1990

7.2.2012 20:02

Ilmeisesti te siis tunnettu toisenne myös live-elämässä? Hoitakaa siis asiat siellä. Miks kirjottaa niin, et muut ei tajuu ja sit vielä rutista, kun toiset kysyy tarkennusta? Miks pitää ylipäätään kirjottaa yksityisasioitaan julkisesti?

Ilmeisesti siis kissoista edelleen kyse...

smo

7.2.2012 20:19

Tämä on henkilökohtainen blogi, joten aiheetkin voivat olla henkilökohtaisia.

Minä en osaa sanoa, löytyvätkö veljekset milloin. Uskoisin niiden olevan kuitenkin elossa.

letala

7.2.2012 21:10

hmm.. Toivottavasti nuo hukanteille joutuneet veljekset kaverinsa kera sekä kera hukkuneitten asiain löytyvät pian...

Ja mitä tulee Riqu sun ymmärtämättömyyteesi, niin oletkohan koskaan kuullut kuvainnollisesta kielenkäytöstä?

Nermal

7.2.2012 21:16

Jos nuo kaikki löydät, silloin löytyy jo varmasti Auvokin.

Riquman1990

7.2.2012 21:48

Kyllä mä oon kuullu kuvannollisesta kielenkäytöstä. Jos kyse on siitä aikasemmasta erojutusta, niin se on parempi hoitaa asiaosasen kanssa yksityisesti.

smo

7.2.2012 22:29

Taidan olla vähän salaa ihastunut. Riquman on jotenkin niin suloisen tosikko... ;)

Riquman1990

7.2.2012 22:40

Sori vaan, mut mä oon jo onnellisesti varattu. Ikäkin pitäs olla alle 30 vuotta.

Eikä oteta tätä nyt niin vakavasti. :) Tällanen mä oon, tosikko tai en...

smo

7.2.2012 23:05

No juu, varattu tässä on itse kukin. Ja tota ikääkin jo on yli sen kipurajan. Ei ole väärin olla sitä mitä on.

arkadas

8.2.2012 01:27

Riqumanille: väännetään nyt rautalangasta... toki saat olla mitä mieltä tahansa kirjoituksistani blogissani, se ei minua haittaa - olet sitten tosikko tai et...tuo tarina vain sai alkunsa eräästä pienestä keskustelusta ystävieni kanssa... eron jälkeen elämästäni puuttuvat USKO tulevaan parempaan, ONNI, jota jokaisen parisuheessa olevan soisi kokevan, TOIVO aina paremmasta, sekä INTOHIMO, jonka soisi kuuluvan aina/uudelleen /toistuvasti jokaiseen suhteeseen - vuodesta toiseen...

Mitä tulee "henkilökohtaisiin" asioihin - eiköhän täällä itse kukin aikas henkilökohtaisia asioita vuoda julkisuuteen? Riqu voi ihan vapaasti painaa sitä bannausta siellä omalla puolellaan, ettei näe minun tekstejä - ettei tarvitse kommentoida asioita vaatimattomalla elämänkokemuksella - 20v on aika vähän vielä -kuitenkin...

Kissojemme nimet olivat muuten Paavo ja Elvis ;)

Jätä ystävä hyvä kommentoimatta jos et ymmärrä - ei joka asiaan tarvitse puuttua, joka silmään sattuu =D

arkadas

8.2.2012 01:31

Nermal, juurikin se veljesten serkku "Auvo" unohtui;) Tästäpä tulikin mieleeni vanha "sisarusten" nimiloru: Anna Aina Naima Rauha Kai Kille Lempi Ville =D

arkadas

8.2.2012 06:27

Tosikot etsivät vakavia puolia sellaisistakin asioista, joissa niitä ei edes ole.

Riquman1990

8.2.2012 08:32

Niinku mä jo sanoin, niin tollaset kaveriporukkakeskustelut on parempi hoitaa yksityisesti.

Aboa

8.2.2012 15:46

Riku, älä viitsi. En ole eläissäni Arkadasta nähnyt, mutta sen verran hänen blogiaan lukenut, että koen myötätuntoa. Jos sinä et, ei ole pakko. Mutta anna nyt meidän muiden.

arkadas

8.2.2012 17:38

Riqu, taidat tuntea itsesi ulkopuoliseksi ja siitä syystä katkeraksi (viitaten myös s-postin kautta lähettämääsi kommenttiin). Tässä yhteydessä on syytä muistaa, että katkeruus on itsemurhan pidennetty muoto. Jos sinä koet, että tämä oli sisäpiirin jutustelua, johon et pääse sisään / mukaan, niin voi voi. Kommentoijista olen tavannut ainoastaan nikillä "Torontosta" olevan henkilön.
"Kaveriporukkakeskustelu" joksi Sinä vaatimatonta bloggaustani kuvailet, löytyy toisaaltakin netistä - jos jaksaa kaivaa ;) ihan tuo sama teksti. Asiat vain eivät ole niin yksivärisiä / mustavalkoisia kuin nuorena ajattelee niiden olevan.

En ole koskaan väittänyt olevani penaalin terävin kynä, metsän komein kuusi, laatikon terävin veitsi, mutta valitettavasti Riqu, nallekarkit eivät koskaan mene tasan - kuten huomaat. Aurinkoista loppuviikkoa ja pienen toivomuksen uskallan Sinulle Riqu esittää vielä tässä yhteydessä: Jos et jotain ymmärrä, niiin älä vi**u kommentoi! Joka asia ei ole tarkoitettu Sinun kommentoitavaksesi - oletko muuten koskaan kokeillut elää IRL?

boy84

8.2.2012 18:00

Minäkään en ole ketään ranneliikkeen käyttäjistä kohdannut livenä (tai luultavasti olen mutta en tiedä heidän ranneliike alter egojaan). Silti koen jo jotkut täältä omalla tavalla ystävikseni. Toivon että Arkadas jatkaa henkilökohtaisella linjalla, sillä sitä teen itsekin omassa blogissani. Nää on aidointa osaa internetistä.

Parasta ranneliikeen blogosfäärissä on se, että voi olla eri mieltä, ajatella että asiat on hoidettu väärin, tässä ei ole mitään järkeä ja silti tuntea sympatiaa toista kohtaan.

Arkadakselle vielä: Tiiän että noi kaverit on jossain, ne tykkää vaan välillä olla piilosilla. Ne on mahdollista löytää esimerkiksi ystävysten Kärsivällisyys, Sattuma ja Oikea Ajoitus avulla

Riquman1990

8.2.2012 18:20

Arkadas, kelle mä oisin katkera ja mistä syystä? Saahan kysyy, jos ei ymmärrä vai kieltääks joku Arkadaksen sisänen kultanen sääntö senkin?

arkadas

8.2.2012 22:10

boy84... nuo ystävykset kuullostavat kaukaisesti tutuilta, ihan niin kuin olisin heihin joskus törmännyt... Kiitos sanoistasi...

Riqu - enhän minä voi tietää kenelle ja miksi. Kysyit, sait vastauksen (tylyn tosin: "ei Sinun tarvitse meidän kalkkisten juttuihin suhtautua mitenkään, ei edes kommentoimalla" .... )

martin

19.2.2012 20:48

Arkadas!
Myötätunto, Ystävällisyys ja Tuenanto heiluttavat Sinulle innokkaasti!