• arkadas

Espoolaislähiön löytöjä

Lauantai-iltana, matkatessamme ystäväpariskuntamme tupareihin teimme monenlaisia havaintoja soukkalaislähiön elämästä. Reviiritagit talojen seinissä ja aidoissa, etniset teinit potkimassa jalkapalloa - ja tietysti tuo oheinen puunrunkoon jesarilla teipattu ilmoitus.... Ajatuksena oli ensimmäisenä: Ihanko sitä itteensä joku kantamalla kantaa kävelytielle, kun pitää vartavasten kieltokin laittaa ;)

Suunnilleen samanlaisiahan nämä espoolaislähiöt ovat - eiköhän tuollaisia lappuja löydy Westendistä yhtä hyvin kuin Niipperistäkin.

Ai niin, kiitos tietysti isäntäpariskunnalle mukavista tupareista ja onnea vielä kerran uuteen (ja ensimmäiseen) yhteiseen kotiin... Siitä se alkaa... homoparin elämä;)

4 kommenttia

audinkopoika

22.4.2008 00:35

Heh..mitenkähän tuokin kyltti sopii ympäristöönsä ;) Onkohan pistäjä sitä ajatellut?

arkadas

22.4.2008 20:04

Espoossa kaikki on mahdollista ;) Koiranjätökset kyllä riivaa, mutta ei tuollaiset infot, rikkonaiset pullot ja autonraadot parkkipaikoilla ja pihoilla... Sellasta se elämä on. Se mikä yhdelle aiheuttaa haittaa, siitä infoaminen on yhtä haitallista. Jätökset toki hajoavat kohtuullisen nopeasti luontoon, mutta tuollainen lasikuitu-/muoviteippi onkin sitten jo eri asia.

arkadas

25.4.2008 21:03

Tällä kuvalla tuli sitten Vartti - lehdestä leffaliput ;)

martin

26.4.2008 20:42

Onnittelut lipuista - toivottavasti ympäristöystävälliset!