• arkadas

Ensivaikutelmat - lyhyet lainaukset...

Rakkaaltani on sitten tullut viestiä ja mesekin on ollut tulilla muutaman kerran. Ensivaikutelmat Middlesbroughista (UK) eivät ole olleet kovin mairittelevia. Saati se, että keskustan alueella löytyy 40-50 pikaruokalaa, mutta ei yhtään hyvää ruokapaikkaa. Kuulemma alkaa kaipaus olla tekemiini ruokiin ;)

Iltaisin ei kuulemma kannata kuljeskella kamera (tai muukaan arvokas omaisuus) mukana - kaikenlaiset piripäät alkavat seurailemaan ryöstötarkoituksissa...

Paikalliset puhuvat sanoja katkoen - eli siis paikkakunta lienee joku sikälainen Rauma (anteeksi raumalaiset vertauksesta).

Lainailen rakkaani kommentteja kaupungista:

Kommenttia takseista: "Toinen erikoisuus takseissa oli, että autot olivat yleisesti "tuunattuja". Näin kaikkia helvetin omituisia pölykapseleita jotka pyörii ja vilkkuu (mitä helvettia?!), ovat kuulemma "spinnereitä". Teki todellakin mieli itkeä, kun näin jonku Allahin paahtavat popit täysillä mutkaan ja spinnerit pyöri villisti renkaiden päällä, kun jätkä pysäyttää auton... D:"

Taloista ja pihoista: "Ja vieläpä kaiken muun hyvän päälle, ne on ihan järkyttävän vanhoja ja huonosti hoidettuja. Olen mm. nähnyt täällä suoraa Pokka Pitää -sarjan Onslowin pihan näköisiä pihoja. *puistatus*."

Hampurilaispaikoista: "Tänään sitten kävellessä tuolla alkoi huomaamaan, että todella monesta pikaruokapaikasta tulee palaneen tuoksu ja suurimmassa osassa kuvista mitä on ruokaloiden ikkunoissa näkee, että pihvit on todellakin mm. palaneita reunoilta. Mainoskuvissakin."

1 kommentti

Torontosta

30.8.2008 04:13

Rundown Middlesbough, like everywhere in the world , little towns, or cities, be still.