• arkadas

529. Kevättä odotellessa...

Kevät on vaatinut veronsa - toistuvat poskiontelotulehdukset veivät voimat aikalailla olemattomiin - lääkkeet tuntuivat varsin tehottomilta. Mutta voiton puolella kuitenkin ollaan. Ihan pikkuisen hirvittää tuleva siitepölykausi - viime vuonnahan se aiheutti varsin tukkoisen olon muutamaksi viikoksi. (Tilanteeseen on varauduttu allergialääkityksellä).

Opeopintojen vaatima oma aika tuntuu olevan kortilla - tai sitten taustalla vain on yleinen väsymys. Talviloma meni kasvatustieteiden parissa (ainakin osittain, osan lomasta podin tautia vuoteen omana). Parhaillaan yritän kuroa kiinni viiveitä tehtävien palautuksissa - eniten harmittaa, se, ettei ole aikaa kiertää kirjaston kautta kotiin ja hakea puuttuvia kirjoja luettavaksi.

Edellä mainituista syistä kumppanin huomioiminen on jäänyt valitettavan huonolle tolalle. Toivottavasti hänellä riittää ymmärrystä ja jaksamista siitä huolimatta. Lupaan parantaa tapani heti kun kasvatustieteen osio on ohi - pedagoginen pelikenttä onkin hieman helpompi kokonaisuus.

Työtehtävät ovat määrällisesti ja laadullisesti pysyneet samalla tasolla, kuin mitä ne ovat olleet. Tasaisesti opetusta, tutkintotilaisuuksia ja tutkintojen ohjauksia. Aikaresurssit ovat tosin äärimmillään. Työmotivaatiota tosin jäytää pitkittynyt työsopimuksen muuttaminen - eiköhän tässä ala kohta olla jo riittävästi kulunut aikaa "puhtaaksikirjoittamiselle". Viimeisten tietojen mukaan (tiimipäällikön suulla) yksikön päällikkö on soittanut toimialajohtajalle, sekä henkilöstöosastolle. Soiton seurauksena toimialajohtaja on ottanut luurin käteensä myös ja soitellut tj:lle. Ehkäpä noilla soitoilla saadaan jotain aikaiseksi. Toki nykyistä sopimusta on jäljellä vuosi ja kaksi kuukautta - mutta luvattu, mikä luvattu ja enemminhän minä niitä henkilökohtaisia ja työkokemusvuosien tuomia lisiä tällä hetkellä arvostan, kuin toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta. Sovitut lisät kuitenkin tuovat roiman korotuksen - sopimuksen määräaikaisuuden päättyminen puolestaan riskin YT-neuvottelujen kohdatessa työnantajaa...

Eli siis normaalissa "pienessä paineessa" ollaan, kesää odotellen ja sitä kaivattua kesälomaakin vähitellen miettien. Hanin voisi viedä vaikkapa maailman ihmeisiin tutustumaan valmistujaislahjana.