• martin

Kuusiston linnan raunioilla

Tänään, seitsemän nukkujan päivänä, teimme P:n (Konstanze-serkkuni) ja Y:n (Amélie-sisareni) kanssa piquenique-retken Kuusiston linnan raunioille. Kierrettyämme linnan esipihoissa kapusimme lopulta ylös keskipihalle ja löydettyämme hyvän istumapaikan ryhdyimme syömään ja juomaan eväitämme. Keskustelu kävi vilkkaana lukuisista aiheista. Aurinko paistoi ja mieli oli korkealla. Yritimme hahmottaa linnan kappelin paikkaa - ilmansuunnasta - idästä - olimme varmoja, tosin maastossa erehdyimme vähän sen suunnasta. Pidimme katolisen hartaushetken (latinaksi) paikan päällä. Lopulta kiersimme päälinnan eri säilyneissä osissa.
Kuusiston linnasta kävelimme Kuusiston "kartanoon" (oikeastaan sotilasvirkatalo). Tie vei aivan ihanan, luonnonkauniin lehdon läpi. Kartanossa saimme erittäin ystävällisen vastaanoton - joimme iltapäiväkahvit.

Elämä voi olla rikasta!

Quelles immensités des hauteurs, immensités des profondeurs! Nos vices et nos grâces!

4 kommenttia

Aboa

28.7.2007 00:05

Kuusiston linna on ihastuttava paikka!

Linnan kappeli on ilmeisesti ollut pääpihalla, sisääntuloportista katsottuna oikealla, itäisen siipirakennuksen toisessa kerroksessa. Siitä ei ole jäljellä muuta kuin sinne johtaneet portaat sekä lattiaa kannatelleen pilarin perustukset.

martin

28.7.2007 23:40

Aboa!

Todella ihastuttava paikka!
Kappeli on ilmeisesti sijainnut juuri siinä, missä kerrot.

Roope2

29.7.2007 20:53

Kuinka kultivoitunutta, mon cher chevalier.

martin

30.7.2007 00:31

Roope2!

Rikasta satoa puutarhastasi toivon Sinulle!