• Aboa

Huh

Ensi-ilta meni hyvin ja tämän päivän Turun Sanomissa oli aikas kiva arvostelu. Itse olin tyytyväinen esitykseen ja katsojiltakin tuli positiivista palautetta. Tulkaas katsomaan!

Enskarin jälkeen alkoi juhlinta. Olin muka ensin olevinani väsynyt ja lähdössä kotiin jos ei nyt ihan heti niin ainakin aivan kohta. Ja lopputuloksena oli sitten se, että riekuin teatterilla käsittämättömän pitkään, auliisti join kaverini tarjoamaa jaloviinaa, ryystin lahjaksi saamani punaviinipullot (molemmat), tuhosin kasipakin olutta ja kadotin kaiken tiedon siitä, miten ja milloin pääsin kotiin.

Pupu kertoo sen tapahtuneen aikamoisella ryminällä.

Sunnuntaiaamulla sitten nukuin puoli neljään. Sen jälkeen pupu kertoi, että maailmaan on koittanut kaunis päivä ja että me menemme kävelylle siitä nauttimaan. Se oli viisas päätös. Krapula kylläkin jatkui vielä maanantaiaamuun asti.

Että täällä tämä aikuinen taas potee elämää suurempaa morkkista. Joko näin kolmeviisi täyttäessä joutaisi oppimaan järkevää juomiskulttuuria?

6 kommenttia

martin

31.3.2008 14:13

Jos mielestäsi on useamminkin repsahtanut, niin silloin on varmaan käynyt niin. Voimia muutokseen!
Mukavaa, että saat virrata nyt myönteisessä.

Splenetic

31.3.2008 17:52

Järkevää juomiskulttuuria ei Suomessa opi, oli minkä ikäinen tahansa, kun sitä epäjärkevää juomiskulttuuria istutetaan kaikkien mieleen heti muksusta asti.

pelsepuuppi

31.3.2008 20:09

mulla on nyrkkisääntö;
jalluun en koske, punkkuunkin harvoin.
mannermaisen tyylikkäästi pysyn nykyään pelkäs skumpas.

martin

31.3.2008 23:44

Muista, että Sinun tulee juoda 1 1/2 l. - 2 l. päivittäin suosituksen mukaan.

Torontosta

1.4.2008 01:36

Lasillista tama tarkoittaa,,,,,hiiiiiiiiiiii