• Kauneuspilkku

mökki

tulipa sitten rykästyä mökki 3 viikossa…
Oma panokseni oli lähinnä kaiken tavaran kantamista Nassun kanssa ja kirvesmiehet ja muurari tekivät itse rakennustyön. Nassu kätevämpänä tosin auttoi mm. katon teossa. Niin ja pääsin minäkin villottamaan ja muuta sellaista…
On jännittävää, kun törmää kokonaiseen ammattialaan, josta ei tiedä eikä ymmärrä paljoakaan. Itseä ensin ärsytti, myöhemmin lähinnä huvitti kaiken suunnitelmattomuus ja täydellinen ennakoinnin puute. Vaikka moneen kertaan yritti kysyä, että onhan meillä nyt täällä SAARESSA kaikki tarvittava materiaali kaikkiin työvaiheisiin, niin mitään kunnon tsekkausta ei ikinä tapahtunut. Aina edettiin työvaihe kerrallaan ja se mikä vaihe kulloinkin alkoi, tuntui myöskin vähän sattumanvaraiselta… mutta siis siinä kohtaa, kun ollaan katolla aletaan ihmetellä, että eikö oo sen ja sen kokoisia nauloja…
En tiedä ,omassa työssäni joudun paljonkin miettimään missä järjestyksessä ja miten asioita hoidetaan, jotta kaikki sujuisi edes joten kuten. Tavallaan oli ihan mielenkiintoistakin nähdä miten erilaisia ihmisten työt ja työtavat jne. ovat, vaikka välillä vene-auto-vene rautakauppareissut ottivatkin päähän.
Toinen kummallinen asia: vaikka tarviketilaus on tehty marraskuussa, edelleenkään ovet eivät ole valmiina. Suomalaisesta laadusta jaksetaan aina jauhaa, mutta monessa kohdassa ainakin suomalaisen palvelun laatu on kyseenalainen.
No joka tapauksessa siellä se mökki on, muovit ikkuna- ja oviaukoissa, mutta kuitenkin. Tänään taas katsastamaan, mitä sinne kuuluu.