• arkadas

Huoh....

11.12.07 esille tuomaani asiaan ei ole vieläkään tullut juuri minkäänlaista ratkaisua. Sairauslomalla olen siis edelleen, tosin hiukan vilkkaammin on lähtenyt hakemuksia uusiin työpaikkoihin.

Työsuojelupiiri on ilmoittanut jo käsittelijän nimen (jo ennen joulua) ja nyt sitten vain oikeastaan odotellaan...

Sain yhteen kyselyyni vastinetta työsuojelupiiristä, ja samalla sitten seuraavan tiedon:"...Työsuojelupiirin tekemien tarkastusten kohde on työnantaja ja tämän toimenpiteiden laillisuuden valvonta. Näin ollen asiassasanne tullaan todennäköisesti tekemään työnantajalle selvityspyyntö niistä asioista, jotka kuuluvat työsuojeluvalvonnan piiriin. Olette esittänyt myös asioita, jotka liittyvät tietosuojalain määräysten piiriin. Näin ollen olen myös yhteydessä tietosuojavaltuutettuun.."

Savuahan minä olen siellä havainnut.. Mutta, että noin paljon käryä...

PS... mahtaisikohan täältä löytyä ketään sellaista, jolta voisi muutamaa lain tulkintaa koskevaa kysymystä kysäistä?

6 kommenttia

martin

8.1.2008 16:49

Oletko miettinyt mitä musiikkia voisit soittaa lähtiessäsi taisteluun...sotilasmusiikkia?

Napalmia

8.1.2008 17:47

Tilanteesi ei ole ollenkaan kehuttava. Entä jos käy niin, ettei mitään lakia ole rikottu?

martin

8.1.2008 17:58

Älä lannistu. Jos koet tulleesi epäoikeudenmukaisesti kohdelluksi, on kokemuksesi olemassa. Ihan sama, mitä muut sanovat tai tekevät. Epäoikeudenmukaisuus kuitenkin lopussa kaatuu itse itseensä - siitä voit olla varma.

arkadas

8.1.2008 18:52

napalmia.. eiköhän tuossa tulene jonkinlainen sakkotuomio työnantajalle pelkästään 3-4 lain perusteella... Yksityisyyden suoja työelämässä mukaan lukien (tästä syystä tsp on ottamassa kuvioon tietosuojavaltuutetun...)

Eihän kellään sattus olemaan vapaata paikka logistikolle jolla pysyy yhtä lailla PC kuin järeämpi kuljetuskalustokin käsissä? - tarjouksia otetaan vastaan...

arkadas

8.1.2008 18:54

martin, kysymykseesi vastauksena:> jokaiseen pomolta tulevaan soittoon puhelimeni reagoi Kivisten ja Sorasten teemamusiikilla - kuvaa hyvin sitä firman kivikautista menoa ;)

martin

11.1.2008 17:51

ikävää kuulla, että sellainen työpaikka.