• martin

Alle Wege führen nach Würzburg

Ylihuomenna lennän Saksaan Frankfurtiin ja sieltä siirryn Iphofeniin, sillä pidän siellä esitelmän kansainvälisessä egyptologien konferenssissa. Tällä hetkellä kirjoitan vielä kuumeisesti ja kuumuudessa esitelmääni.
Itse asiassa asun vanhassa opiskelukaupungissani Würzburgissa tuon viikon, jonka olen Saksassa. Kun tietäisitte, mitä tunnen sen takia!

5 kommenttia

smo

12.7.2010 14:07

Noh, tässä helteessä pääseekin hyvin Egyptin tunnelmiin...

Rokkihomo

12.7.2010 14:41

Hyvää matkaa, ja muista tulla myös takaisin (tänne rauhalliseen joskin vähälinnaiseen ja tasvaltaiseen maahamme).

martin

12.7.2010 21:56

Totta smo! Auringonjumala Ran säteet olivat hyviä egyptiläisille (lue järjestykselle maailmassa), mutta tuhoisia järjestyksen vihollisille.
Kiitos Rokkihomo! Linnoja on Saksassa, mutta onhan sekin pahaisa tasavalta. Tosin Baijerissa voi uppoutua Wittelsbacheihin. Yritän päästä takaisin (kunpa se olisi laillisen kuninkaamme kanssa niin, että hän voisi nousta Suomen valtaistuimelle.

Rokkihomo

13.7.2010 14:54

Bayern? Fränken, paremminkin.

martin

14.7.2010 10:28

Tietysti.
Kirjoitin Baijerissa sen takia, että Würzburgin kautta tulen Baijerissa käyneeksi. Würzburg on Baijerissa, vaikka ei Baijeria historiallisesti olekaan, vaan Frankenia kuten kirjoitat. Franken taas ei ole ollut oma kokonaisuutensa hallinnollisesti sitten sen jälkeen, kun frankkien heimoliitto sieltä antiikin ajan lopussa lähti liikkeelle.