• martin

Olen jotenkin hyvin iloisella mielellä.
Olen upprymd monistakin syistä. Kukapa ei olisi jo tässä kauniissa säässä - ellei ole jonkin erityisen surun, tuskan kohtaama.
Eilen saimme T:n ja P:n kanssa yhden projektin toteutettua. Sen jälkeen saatoin seurata A.H.:n esitelmää.
Tänään heräsin niin, että sain kiirehtiä seminaarin toisen päivän esitelmään. Se oli T.L.:n pitämä homoparien ja vähän lesboparienkin (!) historiasta.
Mielenkiintoinen katsaus varsinkin Englannin 1300-luvun hovikulttuuriin. Mitä tuli muinaiseen Egyptiin (sisältyi myös tämänpäiväiseen esitelmään), niin olen siitä jo täällä esittänyt huomioitani. Minusta Khnumhotepin ja Niankhkhnumin haudasta ei löydy pienintäkään viitettä homosuhteesta - vaikka toiveajattelussani niin soisin olevan. Toki homosuhde on voitu esittää hautojen kaanonin mukaisesti, mutta haudasta puuttuvat yllättävät (poikkeukselliset), intiimit piirteet ja sanat, joista voisi jotain päätellä. Kuitenkin meillä on selkeitäkin tekstejä ja kuvauksia muinaisesta Egyptistä. Kiitos T.L. pyynnöstäsi ja esitelmästäsi!
Sen jälkeen olikin RIEMASTUTTAVA esitys parisuhteen toimivuudesta!
Ulkona keskustelin T:n kanssa mm. tulevasta messustamme.
Kodin kautta siirryinkin sitten uimahallille, jossa saatoin T.L.:n kanssa puida mm. seminaaria. Myös T. ilmestyi paikalle - hänen kanssaan mietimme illallisiamme - joillakin pizzaa, toisilla puuroa! Mukava ilta kaiken kaikkiaan.
Nyt kuuntelen Metropolitanin La fille du régimentia.

P.S. Yllä olevat kolme T-nimistä henkilöä ovat kaikki eri ihmisiä.

2 kommenttia

kesäpoika

27.4.2008 15:59

Martinillakin on kevättä rinnassa? :)

Kivaa, kun oot iloinen. Niin mäkin oon ollut.

martin

28.4.2008 01:16

oi, kyllä, kiitos - ihanaa kuulla iloisuudestasi.
Ilo - Jumalan lahja.