• arkadas

Paluu arkeen...

Kesäoloma on niin sanotusti lusittu tältä erää. Lomapäiviä on toki parin viikon edestä jäljellä, joten eiköhän ne tule ripoteltua sinne tänne, jotta seuraavaa neliviikkoista lomaa odotellessa ei tulisi ihan skitsoksi.

Ensi lomakaudella muuttuukin TESin mukainen lomapäivien kulutus - eli lauantait loman aikana eivät kuluta seuraavalla lomakaudella lomapäiviä. Vanha laskentasysteemi siis muuttuu...

Loma on ollut vaiherikas, monipuolinen ja ajoittain haasteellinenkin. Kaikki kolme ominaisuutta täyttyivät luvattuani loman aluksi ja lopuksi olla auttamassa ystäväni okt:n pihapiirin tehtävissä. Alkulomasta pilkoin puita (useamman kuution) ja loppulomasta osallistuin puuvajan rakentamiseen - pysyy se vasara vielä minunkin kädessäni. =D

Työpaikalla en ehtinyt olla kuin puoli päivää, niin jo on toimisto sekaisin - pistettiin avokonttorin layout kokonaan uusiksi.

Että tällaisin mielin takaisin "sorvin ääreen" ;)

Ai niin... tulihan tuota suhdestatusta vähän päivitettyä, kun kerran kosittiin, niin pakkohan se oli suostua. Ei tässä iässä kannata nuorille herroille sanoa ei. ;)

2 kommenttia

kesäpoika

13.8.2013 22:38

Onnee! :)

arkadas

13.8.2013 22:42

Kiitos kesäpoika onnittelusta;)