• arkadas

Ou nou!

Olkapäätäni koristaa 15 tikin haava, ompelu on tehty kursimalla kasaan. Haava näyttää lähinnä pätkältä sidottua kinkkurullaa. ;)

No, ensi tiistaina tikit pois ja katsotaan sitten miltä jälki näyttää. Tosin vuoden kuluttua se on ihan erilainen kuin nyt.

Taisin kyllä itse jännittää ennen leikkausta enemmän kuin koskaan, koska tiesin, että leikkausalueella (soliskuopassa) ja sen läheisyydessä on hermoja, jänteitä sekä laskimoita - kaulavaltimosta puhumattakaan. Ihan helpommassa paikassa tuo diagnosoitu rasvakasvain ei ollut. Toisaalta, sen yläosa oli näkyvillä soliskuopassa, mutta sitä riitti alaspäin kuulemma usean sentin verran - ei siis ihmekään, että olkapään alue kipeytyi varsinkin kylmällä säällä herkästi.

No, vanheneminenhan on sitä, että kaikenlaisia fyysisiä vaivoja alkaa ilmetä, elämäähän se vain on. Turha tässä on (menetettyä nuoruutta =D) takaisin "itkeä".

Lainataan vanhan suosikkisanoittajan, Kari Kuuvan sanoja:

"Nuoruuden aika jo jäänyt on taa,
keskimmäinen ikä nyt alkaa saa.
Ihan vanhoja olla ei vielä,
mut ehkäpä kohta, sitä ei tiedä.
Sä peiliäs tuijotat useammin,
sellaista suurentavaa tietenkin.
Rypyn silmäkulmassas näät
ja huomaan et pelkäät, pelkäät. "

Sanoitus löytyy muun muassa: http://www.piukunen.vuodatus.net/blog/category/satumaisia+sanoja

Ei sillä, että tässä olisin luovuttamassa - elämä jatkuu, täytyy alkaa valmistautumaan työpaikkahaastatteluun - uramuutokset "kypsällä" iällä ovat vaativampia kuin nuorempana uskookaan...