• arkadas

Hellettä ja työaamuja

Heinäkuun helteet ovat takana - uskomaton lämpöpiikki suomalaisessa suvessa. Kuntoilu rullaluistimilla jäi viikonlopun aamuihin, jos silloinkaan oli riittävän viileää mennä. Melkein sadan kilon massan liikuttelu kun on hikistä hommaa =D

Tosin työaamuina en olisikaan ehtinyt liikkumaan ja illalla olin puolestani niin helteestä läkähtynyt, etten jaksanut suunnistaa mihinkään suuntaan - silmieni ilo ja päivieni valo on liikkunut työmatkansa (12 km) luistellen päivittäin.

"Rauhalliseksi aloitukseksi" suunniteltu heinäkuun muutama työpäivä muuttui kolme viikkoiseksi kokopäiväiseksi työskentelyksi :) En toki valita, tuleepahan säännöllisemmin rahaa tilille kuin aikaisemmin.

Työ on osoittautunut odotettua mielenkiintoisemmaksi ja monipuolisemmaksi kuin odotin. Samalla tuleekin sitten kerrattua omaa teoreettista osaamista käytännössä oikein urakalla. Pomokin antoi oikein kirjallisesti "vapaat kädet" työtehtävien suhteen.

Aamuvarhaiset heräilyt ovat tuottaneet ajoittain pieniä iloja - uskomattomia auringonnousuja ihaillessa on heräilykin ollut mukavaa.

1 kommentti

martin

1.8.2010 21:49

Aamut ovatkin upeinta valon suhteen, mitä tiedän. Hieno kuva.