• martin

Raja

Tänään on ollut yksi aktiivisimmista päivistäni pitkään aikaan ja olen siihen pääosin tyytyväinen. Olen opettanut ranskaa (ystävälle) tavaratalon kahvilassa (unohdin sinne sateenvarjoni - eikö muuten ole pelottavaa...) ja hakenut itselleni uuden pankkikortin. Tapasin lyhyesti yhden tuttavani, josta tapaamisesta oli etukäteen sovittu. Tapaaminen jäi hyvin lyhyeksi, sillä kiirehdin seuraavaksi bussille TD:n ohjauksella (Kiitos!) ja Turun kristilliselle opistolle. Siellä kävin elämäni ensimmäisillä herännäisseuroilla. Olipa mukava tavata T:n, P:n ja K:n. Kiitän TD:a myös hansikkaani löytämisestä.
Kotiin sain kyydin hyvin sympaattiselta henkilöltä (kiitos TD huomaavaisuudestasi!). Kotona en sitten keksinyt muuta Ranneliikkeen keskustelujen tarkistamisen jälkeen kuin (pohdin tosin puolisen tuntia) lähteä Suxesiin. Siellä tapasinkin yllättävästi (!) Ka:n, T:n, Kr:n, S:n, A:n. Teekupillisen jälkeen riensin kotiin ja tekstailin rakkaan sisareni Amélien kanssa. Hänellä oli tänään syntymäpäivä.
Yhden henkilön ahdistus huolettaa minua suuresti! Tuntuu siltä, että saan vastaanottaa paljon kiukkua. Kuljen rinnalla - tuntuu pahalta.

2 kommenttia

audinkopoika

17.11.2007 14:10

Siun tarvii alkaa huolellisemmaksi. Sateenvarjot hukkuu ja väli hanskat kans hukassa. No eihän se ihme jos on kivaa seuraa, sillo ei katse lepää maallisissa tavaroissa.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

martin

17.11.2007 21:19

Audinkopoika!
Olen jo pienestä pitäen ollut "hajamielinen professori". Mitä enemmän uppoan tieteen maailmaan, sitä vähemmän hahmotan muita maailmoja. Oli todella hyvää seuraa, kiitos vain seuralleni, jos ja kun luette blogiani.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi