• Massa

Pysäyttäkää kasvissyöjät

Masa törmäsi äskettäin pelottavaan uutiseen. HS uutisoi Pentagonista saamiensa tietojen perusteella yhteiskunnan vihollisten käyttävän uudenlaisia netin yhteydenpito-ohjelmia pahojen tekojensa suunnitteluun. Terroristien ja luonnonsuojelijoiden lisäksi nettiä räpläävät USA:n hallituksen saamien tietojen mukaan myös ihmiskunnan todellinen mätäpesäke - kasvissyöjät.

Me kaikki tietysti toivomme ja rukoilemme että Obamalla on tarpeeksi resursseja tämän vaarallisen lahkon eliminoimiseen. Eihän siitä vaan tulisi yhtään mitään jos pikaruokaketjut kaatuilisivat yksi toisensa jälkeen kun ei hampurilainen enää maistuisi. Siitä taas seuraisi pörssikurssien entistä jyrkempi lasku ja lopulta maailmantalouden lama.

Tuo kaikki pistää miettimään onko nykyään loppujen lopuksi mitään väliä enää kuka vastustaa mitäkin asiaa ja mistä syystä. Tärkeintä on nopeatempoisessa ja kriiseille taipuvaisessa maailmassa vaan pitää yllä jonkinlaista tasapainoa ja normaalia päiväjärjestystä. Kaikenlaista outoa ja epäilyttävää on aina tekeillä, mutta kaikkea ei voi kertoa julkisuuteen. Silloin on parempi ostaa kasvissyöjäkin hiljaiseksi.

Terroristia vaarallisempi ihminen on jokainen joka asettaa kyseenalaiseksi jatkuvan luonnonvarojen tuhlaamisen. Läntinen maailma rakentuu jatkuvan talouskasvun varaan ja sitä ei saavuteta jos tavaraa ei osteta yhä kiihtyvään tahtiin. Näin ympäristön huomioiva ihminen on auttamatta naiivi viherhihhuli jonka käsi on juuri sinun lompakollasi. Maapallo räjähtää joka tapauksessa, joten sitä odotellessa sinun velvollisuutesi on mättää naamaan pihviä ja käydä shoppailemassa jotta nykyinen elintaso voidaan säilyttää vielä parisenkymmentä vuotta.

Eräs ystäväni käytti hauskaa termiä viherpiipertäjä. Samalla kun järkevä ja vastuullinen ihminen keskittyy nyhtämään rahaa sieltä mistä sitä eniten saa, viherhörhelö huolehtii kaikesta hyödyttömästä ja järjettömästä kuten eläinten oikeuksista tai ilman laadusta. Kuka sitä puhdasta ruokaa ehtii syödä kun kaikki aika menee miettiessä mihin kannattaa sijoittaa rahansa kun osakekurssit putoavat koko ajan...

Yritänkin taas kerran vedota Rahakkaisiin Päättäjiin. Masakin tietää asioita joita moni ei halua päästää julkisuuteen. Ja koska Masan blogia lukee vähäisestä kommenttien määrästä huolimatta yllättävänkin moni ihminen, vaikutukseni yleisen mielipiteen kehittymiseen ei ole ihan merkityksetön. Joten muutama ruskea kirjekuori huomaamattomasti ojennettuna voisi auttaa juuri Teidän tarvettanne pitää kiusalliset asiat pysyvästi maton alla. Jos Masa pysyy hyväntuulisena ja kaikin puolin tyydytettynä, myöskään Masan blogit eivät silloin käsittele Teidän Järjestelmällenne kiusallisia asioita. Kehotan harkitsemaan.