Postiamasalta

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2013.

Ideoita ensi vuodelle

Pride-viikon päästyä hyvään vauhtiin olen taas kerran jo puolestanne ideoinut seuraavan vuoden tapahtumat. Näitä ehdotuksia saa käyttää ihan vapaasti ellei niitä ole jostain syystä vielä keksitty:

Maanantai

Teatteri: Neutraali

Keskustelua herättävä tanssiperformanssi sukupuolineutraaliudesta. Palkittu tanssitaitelija ottaa kantaa moninaisuuteen ja aikataulun salliessa myös monimuotoisuuteen. Esitys on savuton, päihteetön ja soveltuu osittain myös monisukupuolisille. Liput 35/45€.

Tiistai

Seminaari: Tasa-arvo ja arki

Järjestösihteerit Kiesu-Kaija ja Memmuli pohtivat arkielämän piilosyrjinnän ja sisäisen homofobian eri esiintymismuotoja. Kiellätkö itseltäsi mahdollisuuden tasa-arvoon? Tilaisuudessa vierailee vuonna 1996 työstään erotettu lahtelainen siivooja, jonka mahdollisesta sukupuolisesta syrjinnästä yleisöllä on mahdollisuus tiedustella. Vapaa pääsy.

Keskiviikko

Vihanhallintaryhmän yhteispiknik

Miehisistä valtarakenteista vapaa sateenkaarinaisten vihanhallintaryhmän vegepiknik Kallion kallioilla supersuositun Annuliinun johdolla. Osallistujilla tilaisuus omien eväiden syömisen ja yhteisen tutustumisen ohella tuomita miehiseeen alistamiseen perustuva maailmankuva ja naisten seksualisoiminen. Mahdollisuus tikanheittoon (oma tauluun kiinnitettävissä oleva kuva mukaan) ja potkunyrkkeilyyn. Ei miehille eikä miehenmielisille!

Torstai

Nuorten Priden vastuutyöpaja

Nuorten Pride. Suunnitellaan kulkuerekvisiittaa ja tutustutaan seksuaaliseen monimuotoisuuteen mottona "Rakkaus kuuluu kaikille mutta vasta aikuisille". Askartelun lomassa Kiesu-Kaija kertoo nuorille miksi seksi on aikuisille terveysliikuntaa mutta nuoren psyykeä vaurioittavaa. Grillauksen ja mukavan puuhastelun lomassa kaikkien rakastama nuorisopoliisi Fappy suorittaa kyselyn osallistujien seurustelukumppaneista. Vastanneiden kesken arvotaan eri pituisia lomia ilmaisella majoituksella!

Perjantai

Seniori-ilta

Tasa-arvoinen vanhuus, uhka vai uusi voimavara? Annuliinun vetämään tilaisuuteen saapuu terveyskeskuksen vuodeosastolla vuodesta 2002 saakka asunut sateenkaarivanhus Gunilla kertomaan uuden kolmannen elämänvaiheen tuomista mahdollisuuksista ja sängyssä makaamisen elämän parhaista vuosista. Tilaisuuden päätteeksi Pohjois-Helsingin Sateenkaarinaiset luovuttaa kunniavieraalle paketillisen reilun kaupan sateenkaarivaippoja. Tilaisuus on savuton, muttei kokonaan päihteetön (Gunilla käyttää morfiinia). Vapaa pääsy.

Lauantai

Euroviisu Party

Muistaako kukaan enää euroviisuja? Miksi viisuiltoja on niin harvoin? Hassunhauska drag-kaksikko käy läpi euroviisujen historiaa ja johdattaa juhlakansan tanssilattialle. Illan aikana lavalle nousee mm. Saksan kansallisessa semifinaalissa vuonna 1977 kahdeksanneksi sijoittunut tähtiartisti Jürgen ja Unkarin alkukarsintojen konkari Zoltan. Joka kahdeksas drinkki on ilmainen! Liput ovelta 75€. Ikäraja 35v.

Sunnuntai

Taidesunnuntai

Alkuviikon tapahtumista tuttu palkittu tanssitaitelija ottaa katuperformanssissaan kantaa monimuotoisuuteen ja sään salliessa myös ympäristöstä riippumattomaan samankaltaisuuteen. Tilaisuus alkaa pidetyn Kiesu-Kaijan alustuksella aiheeseen ja päättyy syrjinnän tuomitsemiseen. Ennakkoilmoittautumiset viimeistään kolme päivää aiemmin. Opastus on ilmainen, tanssiteos jäsenkortilla 26/23€. Tilaisuus on savuton, päihteetön ja rotaton.