Postiamasalta

Näytetään bloggaukset kesäkuulta 2012.

Vau klikkaa tästä!

VAU KLIKKAA TÄSTÄ

Tsekkaa kuumimmat kesäkollit päivälehden viikkoliitteen viihdesivujen siellä sun täällä. Raaputa itsellesi ja voita matka Las Vegasiin! Joka toinen tykkääjä saa lipun suosikkileffan ennakkonäytökseen!

ILMAINEN LIMU TILAAJALLE

Jokaiselle kesäpaketin tilaajalle vapaavalintainen limu (0,33l) rajoitetun ajan. Vain uusille asiakkaille. Samalla voit ladata lisää puheaikaa vaivattomasti ja helposti. Kommentoi.

KAMMOTTAVA LÖYTÖ LATTIAN ALTA

Katso tästä järkyttävät kuvat lattian alta paljastuneesta kammottavasta löydöstä. Paikallinen poliisi puhkesi kyyneliin. Kuinka joku voi tehdä tällaista? 47 tykkää tästä.

LUONNETESTI PALJASTAA ONKO KUMPPANISI USKOTON

Nämä kymmenen piirrettä voivat kertoa että sinua petetään. Varo näitä miehiä! 25 jakoa.

VÄLTÄ NÄITÄ KATUJA!

Viikkolehden nettilehden ihan mitä vaan listasi maailman vaarallisimmat kadut. Vältä näitä! 2 tuntia sitten.

KESÄLEHTI NYT MYÖS KESÄNETISSÄ

Lisää nyt kesälehti oman kesänettisi lukijaprofiiliin. Tykkää samalla ja voita itsellesi kesäkassi täynnä kesäherkkuja! 132 henkilöä tykkää tästä

JUUTTUI JUNAN OVEEN, LÖI JA POTKI

Poliisi pysäytti sekavasti käyttäytyneen päihtyneen keski-ikäisen miehen metrotunnelissa. Katso tästä valvontakameran kuvat! Tykkää - Kommentoi - Jaa 3 minuuttia sitten

MEGAN FOX OMG MIKÄ KESÄKISSA!

Klikkaa tästä

AMPUI ÄITINSÄ, SÖI ISÄNSÄ, SELVISI EHDONALAISELLA!

Tälle afrikkalaismiehelle onnen päivä! Katso kuvat ja näe itse! Ugandalainen oikeus julisti tämän ihmishirviön syyttömäksi painajaismaiseen tekoon. 52 henkilöä tykkää tästä.

ÄLÄ KUVAA MINUA ÄITI!

Väestöliiton seksuaaliterapeutti Minna varoittaa rantakuvien päätymisestä perhealbumeihin. Lue tavat joilla kuka tahansa hakkeri voi varastaa koneeltasi lapsesi kuvat ja jakaa ne facebook-sivullaan! 123 henkilöä suosittelee tätä.

LITTEÄ VATSA 30+

Tilaa ja testaa 2 viikkoa ilmaiseksi. Super Pro-jäsenyys puoleen hintaan rajoitetun ajan! Kaupan päälle televisiosta tutun jumppagurun power belt-vyösarja.

VÄLITTI TUPAKKAA ALAIKÄISELLE JA PAKENI PAIKALTA

Ohikulkijan osuminen paikalle keskeytti parikymppisen miehen yrityksen luovuttaa tupakkatuotteita 17-vuotiaalle pojalle. Poliisi tutkii tapausta lapsen pahoinpitelyn yrityksenä ja pyytää apua silminnäkijöiltä.

NÄMÄ SEKSIASENNOT KIINNOSTAVAT

Sexopolitan-lehti listasi näiden kalifornialaisnaisten lempiasennot! TILAA HETI! Etsi kavereita. Tykkää.

JALATON JA KÄDETÖN MIES RAISKASI JA KIDUTTI

Nevadalainen oikeusistuin määräsi John Watersin, 28, yli sadan vuoden vankeusrangaistukseen ällöttävistä teoistaan. Katso valvontakamerakuvat tästä hirviöstä! Osallistu kesävisaan ja voita! 4 henkilöä jakoi tämän

TÄMÄ SMOOTHIE ON PARAS ANTIOKSIDANTTI!

Goji-marjat ja superfood taistelussa ikääntymisen merkkejä vastaan. Näin sekoitat itsellesi smoothien jolla taistelet kelloa vastaan! Valitse oma suosikkisi ja voita mahtavia palkintoja!

ARVOSTETTU NÄYTTELIJÄ MUKILOITIIN KADULLA

Slutwife secrets- sarjasta tuttu Jason Connor joutui käymään ensiavussa jouduttuaan sanaharkkaan baari-illan jälkeen. Katso kuvat inhottavasta ruhjeesta! 49 tykkää tästä.

TEE KIMPPADIILI JA SÄÄSTÄ JOPA SATASIA!

Rekisteröidy ja käytä hyödyksi kuponkeja. Tutustu ja löydä tarjouksia ja kumppaneita. Sinua odottaa yksi lukematon viesti. Found 23 deals in Näätöö, Finland. 28 jakoi tämän.

Twiittaa - Tykkää - Kommentoi - Jaa - Tilaa - Rekisteröidy - Tarkastele ostoskoriasi - Kassalle


Ohikiitävistä hetkistä

Tänä harmaana juhannuspäivänä en voi olla muistelematta menneiden nyt jo kaukaisilta tuntuvien aikojen aurinkoisempia kesiä. Vaikka vuosia on kulunut niin omat aivot pystyvät yhä palauttamaan jonkun paikan, äänen, tuoksun tai musiikinpätkän avulla moneen nostalgiseen hetkeen. Ja silti se maailma on jo kadonnut.

Kadehdin monia tälle sivustolle kirjoittavia heidän optimistisen tulevaisuususkonsa takia. Voin kuvitella että näille oman yhteisönsä asioita ajaville ihmisille heidän oman ryhmänsä tilanteen paraneminen on oikeasti onnellisuutta lisäävä tekijä. Ei ole mitään syytä pelätä tulevaisuutta jos edessä oleva tie on viemässä parempaan suuntaan.

Ranneliikkeen keskusteluissa ja muualla mediassa on paljon puhuttu perussuomalaisten kokemasta nykyaikaan liittyvästä ahdistuksesta ja kaipuusta menneeseen maailmaan. Vaikken ymmärräkään monia heidän mielipiteitään niin pystyn todella hyvin eläytymään siihen fiilikseen ettei maailma vuonna 2012 enää oikein nappaa. Osa heistä oman itseni tavoin aika ajoin heittäytyy lattialle kiukuttelemaan autistisen pikkulapsen lailla kun muuta yhteyttä ei enää löydy ulkomaailmaan.

Oman jaksamisen kannalta olisi pakko päivittäin pystyä kaivamaan tavallisesta arjesta esille pieniä positiivisia asioita, jotka sitten kompensoisivat kaikkea sitä mitä ei voi itse muuttaa. Kukaan ei voi koko ajan olla toivomassa jotain parempaa, asioita jotka tapahtuisivat jossain kaukaisessa tulevaisuudessa. Oma elämä on kuitenkin tässä ja nyt ohikiitävissä hetkissä.

Joudun joka päivä taistelemaan kyynistymistä vastaan. Olen jo ajat sitten menettänyt toivoni ihmisiin suurina joukkoina kuten kansoina tai muina laput silmillä kulkevina laumoina. Kiihkoilu ja erilaiset joukkopsykoosit astuvat säännöllisinä sykleinä kehiin evoluution edetessä tai mennessä taaksepäin. Aika monet hyvinkin fiksut ihmiset menettävät suhteellisuudentajunsa jouduttuaan erilaisten ideologioiden hyväksikäyttämiksi.

Tänäkin yksinäisenä, harmaana ja hiljaisena päivänä elämän kauneus on yksittäisten ihmisten tekemissä pienissä lämpimissä asioissa. Mikään yhteiskunta ei voi muuttua niin repressiiviseksi että se pystyisi tuhoamaan aivan kaikkien ihmisten halun yrittää ymmärtää. Jokaisen pimeän meren keskellä on aina myös valoa tuovia majakoita. Synkkyyteen ei pitäisi juuttua vaan jaksaa punnertaa kohti kaukana horisontissa kajastavaa valonsädettä. Silloinkin kun tiedostaa tulevan valoisan hetken vaihtuvan lopulta taas väistämättä samanlaiseen pimeyteen.

Tähän lopuksi haluan linkittää biisin, jonka kuulin eilen vahingossa ja odottamatta. En tunne kovin hyvin kotimaista iskelmää enkä suoraan sanoen ymmärrä sitä niin hyvin kuin haluaisin. En tiedä esittäjästä enkä kappaleen taustoista mitään, mutta vaikutuin kiehtovan kauniista ja autenttisesta melankoliasta.

http://youtu.be/apXkg4W4-ms

Jesse Kaikuranta - Vie mut kotiin


Tilanne päällä

En ole koskaan tajunnut suomalaisten tunteenomaista suhtautumista aseiden kanniskeluun jokamiehen oikeutena. Ymmärrän kyllä että harvaan asutuilla seuduilla jossain Kainuun perukoilla tuskin on mitään muuta tekemistä kuin ryypätä ja ammuskella kaikkea elollista mikä metsässä sattuu liikkumaan. Joskus jopa yhtä aikaa. Pienet käsiaseet eivät kuitenkaan liity mitenkään maatalouteen tai sen hyvinvointiin.

En myöskään kestä koko aihepiiriin liittyvää äijäilyä. Arvatenkin perusäijiä edustava rotestipuolue on vastustanut viimeiseen asti kaikkea pyssyfetissin hillitsemistä, sillä kunnon karjunhan täytyy saada laukaista missä huvittaa. Myös ranneliikkeen palstoilla machoimmat kirjoittajat kokevat aseenkannon jotenkin myyttisenä asiana. Se ilmeisesti symbolisoi ihmisen oikeutta olla omavarainen suhteessa ympäristöönsä. Eihän sitä ikinä tiedä vaikka jonain vuonna Jakomäen ilmeetön koulukiusaaja päättäisi tehdä käsiaseet povitaskussa visiitin Pohjois-Karjalaan ja siellä tulisi vastaan hätäteurastusta vaativa hieho. Sitä odotellessa...

Huoleton suhtautuminen aseisiin on suomalaisessa kieltomentaliteetissa melkoinen kummajainen. Mehän siis elämme yhteiskunnassa, jossa lähestulkoon kaikki mahdollinen on kielletty mahdollisesti vaarallisena. Erilaisia varoituskylttejä, kaiteita, tarroja, rekisteröitymisiä, peitettyjä askeja, henkilöllisyyden todistamisia, hätänappeja on ihan tarpeeksi jokaiselle elämän minuutille. Aika harvaa asia tuntuu kuitenkaan suuremmin ahdistavan. Odottelemme kuuliaisina milloin Guzenina tai joku muu nutturapää keksii kieltää tai ainakin pehmustaa seuraavan terävän kulman.

Sori vaan nahkaan kääriytyneet machoilijat, mutta en osaa nähdä käsiaseen kantamista kaikille tasapuolisen elintärkeänä oikeutena. Ne jotka ihan oikeasti tarvitsevat aseita, pääsevät niihin varmasti käsiksi järjestönsä tai ammattinsa kautta. Muut voisivat ihan oikeasti pitää näppinsä erossa niistä. Suurin osa suomalaisista sitä paitsi asuu kaupungeissa eikä maasedulla ja se suon pohjalla makaava halvaantunut ja eutanasiaa aneleva ahma on silloin yhtä teoreettinen vaihtoehto kuin kirkonkylän baarin äijäporukalle retki DTM:n vaahtobileisiin.

Toki voin ymmärtää että sekopää pystyy tekemään tuhoa vaikka puulusikalla tai muovisella jojolla. Mutta jos joku oikeasti uskoo ettei käsiaseiden saatavuudella ja niiden laittomalla käytöllä ole mitään suoraa yhteyttä niin kehottaisin miettimään uudelleen. Erilaisten ankarien kieltojen emomaassa Englannissa käsiaseiden kuljettelusta kaupunkiolosuhteissa napsahtaa heti pitkähkö vankilatuomio. Aseiden puutteessa slumminuoret puukottelevat toisiaan hengiltä kun vähänkin siltä tuntuu. Puukkoa on kuitenkin vaikea työntää muutamassa sekunnissa suureen joukkoon ihmisiä. Jos haluat paskiainen tappaa niin joudut tekemään sen ainakin hitaan kaavan kautta...

Kaikenlaisten järjettömien ammuskelujen yleistyminen nakertaa kyllä melkoisesti maabrändääjien maksamien mainosten eli onnellisuustutkimusten uskottavuutta. Oli elintaso ihan mikä tahansa niin on vaikea mieltää Suomi tasaisesti onnellisten tasapainoisten ihmisten yhteiskunnaksi. Sen verran usein näin pienessä maassa tapahtuu kokonaisten perheiden surmia, satunnaisia nakkikiska-ammuskeluja tai näiden puutteessa patoutunutta vihaansa purkavien nettierakkojen suorittamia teurastuksia. Viiden miljoonan ihmisen maassa näitä pitäisi tapahtua korkeintaan muutama vuodessa.

En silti jaksa uskoa että viime aikoina tapahtuneiden veritekojen taustalla olisi kovinkaan usein ollut syrjäytyminen tai yhteiskunnan eriarvoistuminen. Useimmissa muissa maissa köyhyys on pahimmillaan vielä räikeämpää ja murhenäytelmät ovat siksikin erilaisia. Suomalaiseen väkivaltaan liittyy aika usein jonkinlainen kyvyttömyys käsitellä omia tunteita sellaisena kuin ne ovat. Me kaikki tunnemme itseensä käpertyneitä, katkeroituneita ja jonkinlaisessa ankarassa ilmeettömyydessään hyvin jyrkän oloisia ihmisiä.

Mitään veritekoa ei voi koskaan vierittää yhteiskunnan tai muiden ihmisten niskoille. Siitä huolimatta ehkä nyt olisi oikea aika miettiä miten sukupuuttoon kuollutta yhteisöllisyyttä voitaisiin herätellä uudelleen. Se lähtee onneksi aika pienistä ja halvoista asioista. Siihen ei tarvita miljoonia maksavia EU:n rahoittamia projekteja vaan kyse on lopulta omasta asenteestamme. Jopa joku omista tutuistani on ilmaissut ettei muista tarvitse kantaa huolta kun on kerran olemassa kaiken maailman Kelat. Yllättävän moni näyttäisi olevan samaa mieltä.

Eräs satunnainen ihminen kertoi tarjonneensa ahdistuneelle naapurilleen kupin kahvia. Tämä oli tuijottanut vastaan täysin epäuskoisena. Tarjoaisiko joku HÄNELLE kupin kahvia ihan noin vaan ilman mitään syytä? Tälle ihmiselle mitätön pieni huomioiva ele oli ainutlaatuinen ensimmäinen kokemus. En todellakaan ole väittämässä että muutama ystävällinen sana silloin tällöin estäisi pahimpia tragedioita. Uskon kuitenkin että pienten hyvien kokemusten kautta osa tulevista ihmisvihaajista luultavasti vihaisi hieman vähemmän.