• Massa

Neurooppa

Masa-tätinne haluaa juhlistaa eurovaalipäivää täydentämällä pitkästä aikaa blogiaan. Masan ääntä ei erityisemmin ilmeisesti toivottu tai kaivattu, koska äänestyspaikaksi oli valittu hyvin syrjäinen alue keskellä ei mitään. Kymmenen kilometrin kävelylenkin jälkeen Madame on juuri palannut takaisin tyydyttyneenä.

Ymmärrän hyvin yhteiskunnan huolen. Äänestäminen on tarkoitettu lainkuuliaisille, yhteiskuntaa hyödyttäville veronmaksajille. Kukapa haluaisi laskea äänen, jonka antaja on vähintäänkin epämääräinen sekoitus anarkistista, sairaalloista ja epätasapainoista pervoa. Kun vielä luuserit äänestävät aina niitä jotka lupaavat eniten helppoa rahaa. Korkeasti koulutetut ihmiset taas äänestävät niitä, jotka vastustavat helpon rahan jakamista sitä haluaville, koska ovat katkeria siitä että ovat itse hukanneet suuren osan elämästään paiskimalla vuosikausia pakkomielteisesti töitä aamusta iltaan. Pitäähän sitä nyt muidenkin kärsiä ettei liian helpolla tule liian hyvä mieli.

Tätinne inspiroitui eurooppalaisista vaaleista enemmän kuin aikoihin. Itsekkyys ja sisäänpäinkääntyminen ovat saaaneet valtavasti uutta suosiota ympäri Eurooppaa. Samaan aikaan kun vielä jossain päin maailmaa saatetaan kuolla nälkään, eurooppalaisten kollektiivinen raivo herää jos laman myötä oma elintaso laskee muutamalla prosentin kymmenyksellä. Ja tietysti syynä siihen ettei tänä vuonna saada uutta bemaria löytyy laittomista siirtolaisista, veronkiertäjistä, työttömistä yms. roskasakista. Muistutettakoon että suurten EU-maiden kuten Englannin ja Italian asukkaista selkeä enemmistö kieltäisi muilta EU-kansalaisilta oikeuden tulla työnhakuun heidän maahansa. On se kiva kun on kivoja naapureita.

Suomi tietysti on oma lukunsa. Lama ei ole iskenyt Suomeen ihan yhtä pahasti kuin lähimpiin liittolaisiin, mutta suomalaiset ovat huomanneet maahanmuuttokriittisyyden lisääntyneen Euroopassa. Kun Ranskassa tai Saksassa mietitään miten sadoille tuhansille tulokkaille riittää töitä, niin samaan aikaan Jorma näkee Lauttasaaressa mustan miehen. Ja koska Jorman on täytynyt runkata monta vuotta vaimon kyllästyttyä jatkuvan ryypiskelyn katselemiseen, inhottaa merkkivaatteissa kävelevä afrikkalainen entistä enemmän. Vielä kun esimerkiksi länsinaapurissa Malmössä on levottomia lähiöitä, on itsestään selvä että Matinkylän 21 venäläistä ja 54 somalia ovat vakava uhka perinteiselle suomalaiselle elämänmenolle.

Vähän samantapainen juttu kuin keväällä uutisoitu Helsingin halu olla gay-myönteinen. Kalliiden elitististen hotellien henkilökuntaa on opetettu olemaan nauramatta itsensä kipeäksi maksaville homoturisteille. Siinä se. Olikohan konsulttina Jari Sarasvuo vai Ben Fuhrman? Samalla tavoin Suomessa taistellaan rasismia ja muuta syrjintää vastaan. Opetetaan että nigerialaista ei saa löydä eikä somalia heittää junasta. Mutta ei niille tarvitse antaa työtäkään eikä hyväksyä ystäväksi.

Itse asiassa koko EU on elitistisen ja korruptoituneen järjestelmän epätoivoinen puolustusmekanismi. Meiltä Euroopasta löytyy aivan ihania, valtavan charmikkaita johtajia kuten Silvio Berlusconi, jotka haluavat rakentaa maanosastamme muurien takana piileskelevän epäluuloisen linnakkeen. Ja täysin pyyteettömästi, ilman mitään oman edun tavoittelua. Muistettakoon että etenkin eteläisessä Euroopassa laittomat siirtolaiset elävät epäinhimillisissä oloissa ilman minkäänlaista sosiaaliturvaa. Hyvää yhdentymistä itse kullekin.