• Massa

Masa TOP 15 Cuntdown (sijat 15-11)

Viime viikkojen vakavampien aiheiden vastapainoksi Masa on tällä kertaa päättänyt toteuttaa muutaman kaverinsa toiveen ja penkoa esiin parhaimpia mieleen jääneitä kommentteja ulkoisesta olemuksestani. Materiaalia on paljon ja sitä tulee joka viikko lisää. Masalle hihittely on ehtymätön luonnonvara.

Noobeille FAQ: Masan tekee ulkoisesti poikkeavaksi lapsimaisen hento 50-kiloinen vartalo yhdistettynä aikuisen miehen (tai joidenkin mielestä naisen) päähän. Masan suosimat epämiehekkäät vaatteet hämmentävät tiukkoihin rooleihin tottuneita vielä lisää. Masa kun on samalla kertaa nuori tyttö ja vanha mies.

Tyypillisin Masa- kommentti annetaan vieressä kävelevälle kaverille noin 2-3 metriä Masan ohittamisen jälkeen tietäen että otus itse tuskin vaivautuu enää takaapäin huutamaan takaisin vaikka kuulisikin. Ja kyllähän se aika usein teidän onneksenne kuulee.

Parhaimmat jutut olen kerännyt etelän lomakohteista. Siellä Masan erityisosaaminen (sheivatut ja aurinkoöljystä kiiltelevät tikkumaiset jalat ja grissini-puikkomaiset kädet) pääsee parhaiten esille. Varsinkin iltahämärässä tai päivällä hatun suojissa syntyi monta kertaa vuosien varrella illuusio että jonkun turistiperheen lapsi harhaili yksinään kohti syntisiä iltahuvituksia perheen isukin ja äiskän parantaessa krapulaa hotellihuoneessaan.

Nyt on aika nauttia ihmisten loputtoman viisauden hedelmistä ja nauraa Masalle. Aloitamme Cuntdownin sijalta 15 ja muutaman päivän kuluttua siirrymme sija sijalta kohti kärkeä. Pahoittelen ruotsin ja englannin kielissä mahdollisesti esiintyviä virheitä.

15. "I told you! It isn't a child but some kind of a very skinny faggot..."

Ruokaileva Masa on helppo uhri. Ohikulkeneet britit saivat ratkaisun kiistalleen. Jompi kumpi oli nyt tuopin velkaa.

14. "Tossa toi kalanruoto menee"

Suomalaiset ovat aliedustettuina listallamme. Onko meillä siis vielä parannettavaa läpänheiton jalossa taidossa? Kaksi pikkutyttöä olivat keksineet jotain omaperäistä ja ansaitsevat ehdottomasti joutsenmerkin dissauksellaan.

13. "Oh My God! That little boy had a face of a 30-year-old man!"

Hauskaksi tämän huudahduksen tekee aika ja paikka. Nuori ja ilmiselvästi krapulainen brittinainen lähti poikaystävänsä kanssa etsimään aamukahvia selvittääkseen päätään. Tytön pelästynyt ilme ennakoi että seuraavana yönä ei enää vedettykään nenään. Masa AA-kerhon apurina.

12. "It's so sad. His father doesn't care at all."

Tyypillinen syyllistävä kommentti vanhemmalta brittimieheltä.
Heiluttelin tikkujalkojani täydessä bussissa ja meinasin kaatua
kun tuli tarpeeksi iso mutka. Ei tarpeeksi painava matkustamaan.

11. "The boy is now laughing at the funny firecracker."

Masa istahti hämärään ulkoilma cocktailbaariin ja tilasi juotavaa. Kauempana istuneet katsoivat kauhuissaan hämärässä näkyvää pientä hahmoa tilaamassa värikästä cocktailia. Masaa tilanne alkoi naurattamaan. Brittimiehet luulivat pikkumasan hihittelevän kivalle sähikäiselle jonka tarjoilija sytytti kannettuaan juoman pöytään.

Listalle olisi voinut myös päätyä tavanomainen jopa rasismia hipova pohjoismaalaisten ja brittien ylemmyydentuntoinen heitto etelän "karvakäsiä" kohtaan: "In these places they serve to anyone." Kunhan rahaa saavat.

2 kommenttia

Juksteri

4.8.2009 09:26

Eteneekö lista miedommasta rankempaan?

Samanlaista ajattelematonta läppää saavat varmaankin kuulla myös lihavat ihmiset, isorintaiset naiset, transihmiset ja muut vaarattomiksi katsotut kohteet.

Massa

5.8.2009 11:14

Tulossa ei välttämätttä ole mitään rankkoja juttuja, mitkään tylsät ilkeilyt ei pääse listalle. Lähinnä olen yrittänyt koota kasaan juttuja jotka on mua naurattaneet. Ja listan kärkipäässä oleville läpille olen itse eniten naureskellut tässä vuosien varrella :)