• Massa

Masa Top 15 Cuntdown (sijat 10-6)

On aika jatkaa masantavaa listaamme. Tänään matkaamme taas vähän lähemmäksi kohti kärkeä. Listasijoitukset ovat siis määräytyneet ainoastaan sillä perusteella kuinka paljon ne ovat naurattaneet Masaa. Sillä dissatakin voi jos sen tekee hauskalla tavalla :)

Annan tässä välissä myös erityistunnustuksen briteille, jotka ovat synnyttäneet ison osan parhaista kommenteista. Moukkamainen lomallaan örveltävä alaluokkainen britti kun uskaltaa sanoa mitä haluaa. Yleensä se on rasittavaa mutta tämän listan kokoamisessa siitä on ollut valtavasti hyötyä. Cheers!

10. "Aika laiha"


Ylivoimaisesti tavallisin kommentti joka mielikuvituksettomuudestaan huolimatta saa toisinaan jopa hymyn Masankin huulille. Sanoja on yleensä teinityttö tai nuori nainen. Vieressä kulkeva bimbo alkaa välittömästi hihittelemään hassulle läpälle. Aika laiha. Aikamoista huumorintajua. Pitäisikö tässä ihan oikeasti olla huolissaan kun paras suomalainen dissaus löytyy sijalta kymmenen. Kielen köyhtymistä? Muutama viikko sitten kuulemani aikuisen karvakasan kommentti "Noin laiha mies on ruma" kuulosti silti paljon ikävämmältä.


9. "You look Gay. Why don't you go to a gay house?"

Maltalaisen pulloja keränneen pojan viitisen vuotta sitten heittämä setti on jostain syystä jäänyt mieleen. Erilaisia homo-huuteluita Masa kuulee lähes viikoittain. Useimmat ovat hyväntahtoisia ja jopa hauskoja. En ole koskaan loukkaantunut homottelusta ellei taustalla ole oikeasti ilkeyttä. Parempi sanoa mitä huvittaa kuin murjottaa
selän takana ja puhua salaa paskaa.

8. "If he's over twenty I feel sorry for him. He should not have to feel like being a freak with a body like that."

Englantilainen perheenäiti osasi vuosia sitten eläytyä tilanteeseeni huomaamatta että eläydyin itsekin siihen bussin penkillä juuri hänen takanaan. Myönnetään että niihin aikoihin liika huomio alkoi käydä stressiksi. "He's always wearing a hat and looks away. As if he doesn't want to be seen" filosofoi eräs toinen pariskunta. He olivat hyvinkin oikeassa. Aika ihmeellistä ettei aina halua tulla huomatuksi.

7. "Madame"

Marokossa sitkeästi yksi viidestä ihmisestä luulee Masaa naiseksi. Jostain syystä Masalla on ehkä huonojen rintalihaksien tai jonkun hormonaalisen syyn takia pienet tisunalut paitansa alla, joihin kiimaisten karvaisten miesten silmät arabimaassa kiinnittyvät. Madamen Muhkeat Melonit. Kaikkein absurdein tilanne oli kun basaarissa myynyt poika ryhtyi heiluttelemaan Madamen edessä kullanvärisiä korkokenkiä. Toisinaan sain jopa lentosuukkoja. Aika homoa eikö? Äidikseni yleensä luultu homomies Roger tosin neuvoi aina korjaamaan että kohteliaampi miehettömän melonittaren puhuttelusana on mademoiselle. Hyvä ranska ennen kaikkea, n'est-ce pas?

6. "I wish they would start a bit later"

Hyödynnämme edelleen samaa teemaa kuin viime blogissa. Jossain on pieni hahmo hämärässä joka raahaa valtavan painavia matkatavaroita. Tai noh jokainen meikkipussukka Masan voimilla vastaa varmaan isoa ostoskassia teillä muilla. En muista missä olin mutta sain raahattua itseni jonnekin jostain. Lähistöllä tilannetta tarkkaillut vanhempi herrasmies oli jälleen kerran asenteellinen esipuberteettista matkailua kohtaan.

Vielä hauskempi oli vuosia sitten ruotsalaisen perheen keskustelu, jota tosin en enää sanatarkalleen muista. Äiti ilmaisi järkytyksensä että joku pohjoismaalainen perhe voi lähettää hennon lapsensa kiertelemään maailmaa. Perheen noin 13-14 vuotias poika ilmoitti äidillensä että hänkin voisi lähteä ihan hyvin ja pärjäisi jopa. Äiti hermostui ja sanoi järkyttyneenä "Tyst nu!"