• Massa

Masa TOP 15 Cuntdown (sijat 5-1)

Listamme on edennyt jo kärkisijoille. Viiden parhaimman Masa-läpän valinta oli vaikeaa koska erot kärjessä eivät ole suuria. Viiden viimeisen keskinäinen järjestys on myöskin aika epäselvä. Mutta jonkinlaisessa jonossa Masaa on dissattava. Ja tänään näyttää tältä:

5. "Koritsi or salami?"

Esimerkkinä miten asioista voi keskustella osaamatta mitään kieltä. Kysyjä halusi tietää olenko tyttö vai poika. Koritsi on siis kreikaksi tyttö. Salami taas on jotain kivaa suuhunpantavaa. Koritsien huhutaan joskus imeskelleen salamia. Joskus salami saattaa syödä vähän myös toista salamia. Kannibalismia?

Yksi muu mielenkiintoinen kysymys vuosia sitten oli kreikkalaisen vanhan ja poikkeuksellisen karvaisen miehen kysymys "You Lolita?" En edes ehtinyt vastata Alizeen tavoin "Moi Lolita" kun kysyjä kaivoi vehkeensä esille. Taidanpa jälkikäteen haastaa hänet pahaksikäytön yrityksestä tuhatvuotiseen vankeuteen. Varsinkin kun tungin itseni tarkoituksella paikalliselle "homorannalle". Voi näitä traumoja.

4. "Nej...nej....han måste vara vuxen som är kroppsligt som ett ungt barn. Kan inte vänta på bussen till flygplatsen helt ensam om han är barn."

Niinpä. Ruotsalainen nainen selitti analyyttisesti tilannetta poikaystävälleen hämärtyvässä illassa Masan kuunnellessa vähän matkan päässä. On todella lohdullista että naapurimaassamme on kykyä näin syvällisiin pohdintoihin.

Mustana hevosena listalle oli viime hetkellä tunkemassa Oittaalla muutama vuosi sitten esiintynyt maalaismummo, joka katsottuaan Masaa totesi: "En mä kyllä tommosta ole ennen nähny". Matkailu kannattaa ja Oittaalla telttailu avartaa maailmankuvaa.

3. "I wonder if his parents know he visits gay bars."

Pari nuorta brittimiestä ihmetteli kaljapullot kädessä pimeään homoluolaan matkannutta pienikokoista hahmoa. Paikka taisi olla joskus kauan aikaa sitten Playa de las Americas, jonka ainoa surkea homobaari oli Masalle ensimmäinen lajissaan. Sisällä paikan vanhin ja epäsiistein mies käveli viereeni ja kysyi: "You're often here?" Häpeän tunnustaa etten vastannut mitään vaan katsoin muualle. Minuutin kuluttua mies oli lähtenyt pois.

2. "Mom, they say that hatboy is gay. Do you know mom what gay is? Gay is like someone who is kind of interested in willies."

Hatun takana piilleskellyttä Masaa on etelän lomakohteissa kutsuttu nimellä "hatboy" tai "hattpojken". Pahimmissa turistirysissä kun ei ihmisillä ole oikein muuta tekemistä kuin arvostella toisiaan. Masakaan ei jaksa kuunnella jatkuvia kommenteja ja huomioita siitä miten vartalo ja pää eivät oikein sovi toisiinsa. Hyviä varaosia odotellaan entistä kiihkeämmin. Hatun avulla ilkeät kommentit muuttuivat tekopyhäksi kauhisteluksi.

Tämän legendaarisen huudahduksen teki alle kouluikäinen pieni poika täyden bussin takapenkillä. Vieressä istuneet isommat veljet olivat ilmeisesti tehneet huomioita Masan ulkomuodon perusteella. Äiti sen sijaan pysyi hiljaa koko ajan luultavasti toivoen että keskustelun aihe vaihtuisi johonkin puritaaniseen tai ainakin edes hieman viktoriaaniseen.


1. "This one looks like a little girl. That's how these gays want to have'em. They want to take'em just like they were little girls. That's just how sick these people are."


Muutama brittijuntti oli eksynyt friikkikierrokselle Inglesin Jumbon yläkerrokseen, missä hämärässä lämpimässä illassa homoja istui baarin ulkopuolella kaiteella katselemassa ohikulkijoita. Jokin hyvin pieni olento oli valinnut valkoisen naisten villatakin, kalpean meikin ja hävettävän paljon puuteria. Luultavasti näytin silloin tomusokerissa kieritetyltä rusinalta. Lopulta puhkesin sairaalloiseen nauruun. That's how sick that freak was.

Edit: Muutama kirjoitusvirhe korjattu myöhemmin ruotsinkielisen ystäväni avustuksella :)