• Massa

Isänmaan puolesta

Äitini kertoi vuodenvaihteen jälkeen hänen ystävätärtään kohdanneesta traumaattisesta kokemuksesta. Tämä oli tullut kiukkuisena ulos nöykkiöläisestä omakotitalostaan selittäen äidilleni että nyt tuli mitta täyteen ja että näin vaan ei voi tapahtua. Uteliaisuuteni alkoi heräämään. Olisivatko tavalliset suomalaiset lopulta kyllästyneet Israelin harrastamaan Gazan moukarointiin ja siviilien tappamiseen?

Kyse oli kuitenkin jostain paljon hirveämmästä. Kunnianarvoisa rouvamme kun tunnollisena espoolaisena on mukana ainoan puolueemme (äänimäärä lähentelee 99%) toiminnassa ja heidän gurunsa oli mennyt tekemään jotain moraalisesti arveluttavaa. Täti oli parkaissut että nyt Johtajasta olisi päästävä eroon.

Tavallaan Masa ymmärtää oikein hyvin. Onhan se järkyttävää että puolueen keulakuva diggailee vanhempia naisia. Tiedättehän te ne kolmikymppiset? Säälittävät ressukat jotka pumppaavat itsensä täyteen mielialalääkkeitä kun eivät kelpaa enää työelämässä eivätkä löydä myöskään kumppaneita. Pikaruokakulttuuriin erikoistuneessa maassamme ei ole aikaa eikä kärsivällisyyttä. Parasta ennen meni jo eilen.

Masa-tätinne odottaa selitystä. Miten ihmeessä johtajamme kiinnostus kypsiin naisiin oli hetki sitten valtakunnan ykköspuheenaihe? Mitkä ovat ne arvot jotka osa suomalaista kokee loukatuiksi? Onko vuoden 2009 Suomi oikeasti neljäs uusintavuosikerta Pieni Talo Preeriasta?

Ihmiset ovat oppineet kiltisti ja kuuliaisesti lokeroitumaan. Mitä puhuttavaa kolmikymppisellä naisella edes on kuusikymppisen miehen kanssa? Palvelutalon Saara varmaan osaisi paremmin keskustella suonikohjuista ja eturauhasvaivoista. Tai voiko mallin ammattiin aikova narsistinen Nico aidosti ja oikeasti viihtyä allensa paskovan ja agressiivisen Yrjön seurassa ilman rahallista korvausta?

Yhdenmukaisuuden vaatimus ei tietenkään ole uusi. Kautta historian ihmisiä on suljettu yhteisöjen ulkopuolelle koska he eivät ole käyttäytyneet kuten muut. Hämmentäväksi asian tekee vain se että mikään ei muutu. Samalla kun suunnitellaan valmismatkoja kuuhun niin väitellään yhä kiivaammin siitä kuka näyttää kikkeliään kenelle. Iltapäivälehdet myyvät entistä paremmin, nöykkiöläistädit ryntäävät hysteerisinä ulos taloistaan, setiä viedään käsiraudoissa asemalle.

Tätinne haluaakin lähettää terveisensä Johtajalle. Epäilen ettet lue blogiani mutta tasapuolisuuden nimissä en minäkään äänestä puoluettasi. Sinulla on kuitenkin munaa tehdä valintoja joita muut eivät hyväksy mitä kunnioitan. Edellinen hoitosi tulee aika usein kadulla vastaan ja katsoo joskus minua hieman epäluuloisesti. Voin kertoa terveisiä jos haluat.

Masa voisikin heittää haasteen maamme hallitukselle. Täten haastan hallituksemme ministerit ja kaikki muut asiasta kiinnostuneet noudattamaan oikeistolaisen isähahmomme esimerkkiä ja taistelemaan ennakkoluuloja vastaan ottamalla itselleen 30 vuotta nuoremman seurustelukumppanin. Kyllähän sitä nyt ministeri isänmaan puolesta on valmis tekemään mitä vaan. Eihän sitä muuten tietenkään haluaisi.

1 kommentti

Rokkihomo

17.1.2009 07:02

Esim. Jutta ja Oras olisivat tosin melkoisesti helisemässä 30 vuotta nuorempaa hakiessa...

...Mulla oli tuollainen "parasta ennen meni jo" kolmekymppinen tyttöystävä jonkin aikaa, kun itse olin "parasta vasta tuloillaan" kaksikymppinen.

Se onkin ollut ainoa suhdekokelas, josta äitikullallani on ollut "jotain sanomista".
Ei meinannut sulattaa ollenkaan.