• Massa

Hyysäämisen loppu

Olen miettinyt viime aikoina ovatko verkkolehtien uutisotsikoita kommentoivat ihmiset jotenkin oma ihmisryhmänsä vai edustavatko nämä valistuneet ja yleisestä moraalista kiinnostuneet yksilöt enemmänkin suomen kansan syvimpien rivien ajatuksia? En ole ihan varma haluanko kuulla vastausta.

Kerttu-Kaarina herää virkeänä aamukuudelta kellon soittoon. Kahvinkeiton jälkeen voi vielä ihan nopeasti käväistä netissä lukemassa viimeisimmät uutiset. Alaikäiseltä on löytynyt 35,000 kaljapulloa perjantaiyönä kirkonkylän puistosta. Asialle täytyisi nyt tehdä jotain. Kuria ja järjestystä olisi nopeasti lisättävä. Mutta samaan aikaan työttömyys jatkaa kasvuaan. Niinpä Kerttu-Kaarina alkaa purkautua kahvimuki vierellään:

Ei herätä kummastusta 22.10.2009 06:12

"Niin ne työpaikat katoaa tavallisilta suomalaisilta ja rahat menee herrojen taskuun! Tänne vaan tuodaan ulkomailta sosiaalipummeja verorahoilla hyysättäväksi!!! Ministerit ne vaan rikastuu ja rahat kahmii omiin taskuihinsa kun tavallinen köyhä kansa kärsii!! Pummit ulos ja työtä kansalle!!!"

Myöhemmin päivällä Unto lapioi apaattisena kylätiensä kuraa jotta loka-auto pääsee tönkyrän mutkasta ylös ilman vetoapua. Pakkanen on raiskannut ainoan pihapensaan joka vielä on jäljellä edellisen talven tulipalopakkasten jäljiltä. Kun tielle joku päivä saataisiin valot. Mutta eihän Helsingin herrat mitään tänne korpeen anna. Kohta Unto menee sisälle lämmittelemään. Samalla voisi vaikka vilkaista netistä uutisotsikoita. Unto huomaa ulkolaisen tutkijan huomanneen että suomessa juodaan paljon, ollaan masentuneita ja sulkeutuneita. Sellainen mustamaalaaminen Untoa harmittaa. Ehkä jossain Lapissa on ikävänpuoleista mutta ei nyt Tönkeröisen niemellä ainakaan eletä noin. Kylätanhutkin on joka tiistai.

Painukoot tutkija takaisin 22.10.2009 13:08

"Tervemenoa vaan sinne mistä on ikinä tullutkin. Meillä täällä ei ton sortin tutkijoita tänne tarvita irvailemaan. Maassa maan tavalla sanottiin ennenkin. Jos ei seura kelpaa niin ulos saunasta vaan. Silti ollaan tultu tänne meidän verorahoja kuluttamaan ja tutkimusrahoja kärkkymään. Ensimmäiseen koneeseen vaan ja näkemiin."

Muutaman tunnin kuluttua Espoon Suvelassa Jore avaa uuden kossupullon. Apaattinen mies tuijottaa ulos parvekkeeltaan. Alhaalla tiellä kulkee tummaihoista nuorisoa. Niistäkään ei ole mitään muuta kuin harmia. Toista se oli vuonna 1978 Kekäleen tanssilavalla. Voi niitä aikoja. Nyt on suurella työllä hankittu itsenäisyys myyty kaiken maailman mutakuonoille. Jore selaa muutaman viinaryypyn jälkeen HS:n uusimpia uutisia. Vantaalla on joku raiskannut nuoren naisen. Jorella on tarjota syyllisestä varma vinkki.

Mamut kuriin 22.10.2009 16:40

"Lopetetaan tää mamujen hyysääminen! Taas nähdään mihin tällainen venkoilu johtaa kun mamu ja muslimi tyhjäntoimittajat notkuu kadun kulmissa etsien raiskattavaa kun työnteko ei kiinnosta. Ja kun huntua ei käytetä niin jokainen lutka on heti vapaata riistaa ja raiskattavissa. Sitä saa mitä tilaa."

Valitettavasti vaan kaikki verkkolehtien kanta-asiakkaat eivät ole maaseudun ja pikkukaupunkien perussuomalaisia tai pääkaupunkiseudun spurgulähiöiden katkeria juoppoja. Mukana on myös hyvin toimeentulevia yhteiskunnan tukipylväitä kuten huolestunut ja kantaaottava kotiäiti Minna-Helena. Erityisesti naista stressaavat seksuaalirikollisten alle kymmenen vuoden vankeusrangaistukset. Minna-Helena on bookmarkannut kymmeniä kastraatiota ja kuolemanrangaistusta puoltavia uusia tutkimustuloksia. Mutta se ei vielä riitä. Minna-Helena kirjoittaa taas kun Utahissa suunnitellaan seksuaalirikollisten pakkokuohitsemista suorassa tosi-tv lähetyksessä. Se olisi BB-talon tapainen friikkitalo ja kansa voisi kännyköillään äänestää kyseisellä viikolla lynkattavan raiskaajan.

Missä uhrin oikeudet 22.10.2009 18:55

"Ei kiinnosta yhtään näiden ihmishirviöiden oikeudet. Missä uhrin oikeudet joka vammautuu pysyvästi loppuelämäkseen? Joku roti tähän yhteiskuuntaan. Raiskaajat ja puskajussit pakkohoitoon ja loppu tälle pedofiilien hyysäämiselle! Meillä suomessa poliisi voi raiskata lapsia eikä joudu edes sakkoja maksamaan. Amerikassa sentään toisen elämän tuhonneet joutuvat vastuuseen teostaan. Nyt loppui ihmishirviöiden hyysääminen!!!"

Niin. Meillä on kaikilla on oikeus huutaa kilpaa. Yksi meillä näyttäisi kuitenkin olevan yhteistä. Sana hyysääminen joka toistuu kommentista toiseen. Onkohan olemassa suurempikin salaliitto mistä Masa ei ole tietoinen tai sitten liika hyysääminen on entisestäänkin sekoittanut tätinne horjuvaa päätä. Joka tapauksessa sen mitä sitten ikinä tapahtuukin on loputtava!

1 kommentti

Torontosta

26.10.2009 01:48

En tajua tasta mitaan, my loss.