• Massa

HYVÄÄ PÄÄSIÄISTÄ!

Hei minä olen Anti-Masa. Minä tiedän Masan blogin salasanan. Mikä sinun nimesi on? Miksi olet aina niin hiljaa? Minä en pidä Masasta kovinkaan paljoa. Pidätkö sinäkin Masasta aika vähän? Onko sinusta kivaa kun on pääsiäinen? Minäkin haluaisin päästä Masasta eroon.

Meillä oli koulussa uskontoa. Tiedätkö mikä on ristiinnaulaaminen? Onko Suomessa koskaan naulattu ketään pahaa ihmistä? Minun mielestä on ihmisiä jotka voi naulata koska ne on ilkeitä. Minä olin pääsiäiskirkossa. Minä rukoilin että Masalla olisi huono pääsiäinen. Kirkossa on kaunista. Masan kotona on samanlaista kuin navetassa. Minun mielestä Masassa ei ole paljoakaan hyviä asioita.

Minä olisin halunnut mennä virpomaan. Isä ei antanut koska hän sanoi ettei naapureita saa kiusata. Minulla oli koivusta revittyjä vitsoja. Minä olisin halunnut virpoa Masalle huonon pääsiäisen. Minun isäni ei ymmärrä joskus asioita. Minun mielestä kaikilla ei tarvitse olla aina hyvä mieli.

Maalasin eilen munia. Yhdestä munasta tuli vahingossa oudon muotoinen ja ruma. Minua nauratti kun se muistutti aika paljon Masaa. Iskin sen nyrkillä hajalle ja äitini kysyi miksi iskin nyrkillä hajalle. Minusta sitä munaa ei enää tarvittu. Oletko sinäkin samaa mieltä? Aika varmasti kukaan ei halua maalata Masan kanssa.

Pidätkö sinä mämmistä? Minä vihaan mämmiä. Minusta se maistuu pahalle. Minusta Masa voisi syödä mämmiä koko ajan. Minun mielestä mämmi on kuin Masan kakkaa. Isä ei anna minun sanoa paskaa. Mutta minä kerroin että Masa on opettanut minut kiroilemaan. Minun isäni ei uskonut minua.

Minun mielestä sinulla voisi olla kiva pääsiäinen. Sinä olet aina lukenut minun juttujani muttet ole kovinkaan paljoa kertonut mitä sinulle kuuluu. Mutta tiedän että sinäkään et kovinkaan paljoa pidä Masasta. Minusta tuntuu että sinä ja minä voisimme olla ystäviä. Oletko sinä koskaan maalannut munaa?