• Massa

Hei!

Hei!

Minun nimeni on Anti-Masa ja minä tulin kertomaan että vihaan Masaa. Mikä sinun nimesi on? Vihaatko sinäkin Masaa? Minulla on kaksi undulaattia ja minun mielestäni Masa voisi vaikka kuolla. Miten sinun kesäsi on mennyt? Minun kesä on mennyt hyvin. Olin kaksi viikkoa leirillä ja nyt kerron teille miten tyhmä Masa on. Joskus kun olen aika vihainen voisin vaikka lyödä Masaa. Kuinka kauan sinä olet tuntenut Masan? Minä olen kahdeksan vuotias ja olen tuntenut Masan koko elämän. Jos ei olisi Masaa olisin aika onnellinen. Terveisin Anti-Masa.

Hei Anti-Masa

Oletkin ollut monta kuukautta aika hiljaa. Luulin jo että oot muuttanut pois näiltä seudulta mutta näköjään sama meininki jatkuu. Katsoit taas asiakses häiriköidä mun blogia noin muuten vaan. Jos jaksaisit joskus selittää miksi sä vihaat mua niin paljon. Jos ymmärtäisin syyn niin ehkä voisin auttaa sua jotenkin. Terveisin Masa. P.S. Olet ollut tietääkseni jotain kymmenisen vuotta 8-vuotias. Miten se on mahdollista?

Hei!

Minä olen Anti-Masa enkä halua vastata Masan kysymyksiin. Onko sinustakin Masa aika tyhmä? Joskus kun haluan olla yksin niin kiipeän ullakolle. Siellä on vanha nalle joka on aika ruma ja se on mennyt piloille niinkuin Masa. Joskus lyön sitä nallea ja ajattelen että se on Masa. Mitä sinun ystäväsi sanovat kun kerrot heille että vihaat Masaa aika paljon? Onko sinulla jotain harrastuksia? Minä harrastan potkunyrkkeilyä ja graffitia. Terveisin Anti-Masa.

Hei

Kirjoitan nyt vielä takaisin vaikka sillä tuskin on mitään merkitystä. Muistan että olet vihannut minua jo aika monta vuotta etkä vieläkään ole kertonut mistä kaikki on alkanut. Mun mielestä voisit harkita vaikka jotain oikeasti kivaa harrastusta mistä saisit kavereita. Kaipa säkin olet pohjimmiltas kuitenkin mukava poika kun keksit jotain järkevämpää tekemistä kuin se ilkivalta jota täälläpäin olet tehnyt. Masa.

Hei!

Mitkä teidän kaikkien nimet on? Miksi olette aina niin hiljaa? Minä olen joskus aika vihainen. Luulen että syy on se että Masa ei ole kovinkaan mukava. Minunkaan mielestä Masa ei ole kovin mukava. Onko sinulla koira? Onko sekin joskus niin vihainen että se voisi purra jotain tyhmää ihmistä? Minä olen käynyt tänä kesänä kerran uimassa. Mutta minulla oli silloin niin kiire etten ehtinyt uida toista kertaa. Jotkut ihmiset voivat joskus myös hukkua. Jos minä olisin hengen pelastaja en pelastaisi koskaan Masaa. Minun mielestäni Masa ei ole kovinkaan tarpeellinen. Terveisin Anti-Masa.

Hei Anti-Masa ja muut!

Tuntuu jotenkin siltä että Anti-Masan tapa katsella maailmaa on ihan älyttömästi yleistymässä. On ihan mukava että ihmiset keskustelevat ja suomalaisetkin ovat netin kautta vähän tulleet kuorestaan ulos. Kun vielä jonain päivänä porukka alkaisi oikeasti keskustelemaan toistensa kanssa. En itse jaksa osallistua yksitoikkoisiin jankkaamisiin joissa kaikki osapuolet ovat valinneet kantansa jo kauan sitten etukäteen. On olemassa liikaa Masoja ja Anti-Masoja. Olisi kiva jos alettaisiin pohdiskelemaan enemmän ja vihaamaan vähemmän. Terveisin Masa.

3 kommenttia

martin

26.7.2010 23:06

:)

Rokkihomo

26.7.2010 23:09

"Kun vielä jonain päivänä porukka alkaisi oikeasti keskustelemaan toistensa kanssa"

Joskus vielä. Mutta joskus sitä lankeaa... (Ja eihän me kaikki aina hiljaa olla.)

Massa

27.7.2010 09:14

Juuh :) Lähinnä tuo loppu oli viittaus näihin suomi24-henkisiin törkylaatikoihin ja yleiseen nettihuutamiseen. Ranneliikkeen pikku hiekkalaatikolla (onneksi) porukka on kuitenkin fiksumpaa noin keskimäärin. Ja opettelemista riittää vielä itsellänikin siinä etten provosoidu turhasta...