• Massa

Hei mitä kuuluu?

Hei oliko sinulla kiva juhannus? Minulla oli. Minä murtauduin Masan salasanan. Minä olen Antimasa. Kuka sinä olet? Tulin tänne kertomaan että Masa ei ole kiva ihminen. Masa oli koko juhannuksen kotona. Minäkin olin koko juhannuksen kotona. Minusta oli kiva katsella sitä että Masalla ei ollut mukavaa. Joskus iltaisin kun tulee hämärä minusta on kiva nähdä Masa ikkunasta kun se on surussa. Joskus olen laittanut Masan postilaatikkoon paskaa.

Jos minulla olisi ollut juhannuskokko olisin polttanut siinä Masan kuvia. Olin jo ottanut kirjeitä Masan postilaatikosta. Minun isäni sanoi että en ole tarpeeksi vanha polttamaan kokkoa. Minun isäni ei ymmärrä sitä että Masan on hyvä kärsiä. Minulla on myös kani. Onko sinulla lemmikki eläimiä? Minun kanin nimi on Welma.

Minusta on kiva että Masaa ei ymmärrä kukaan eikä Masa ymmärrä ketään. Masalla on yhdeksän vuotiaan mieli yhdeksänkymmentä vuotiaan ruumiissa. Masalle on moni yrittänyt kertoa asioita mutta ei ole saanut ymmärrystä. Minäkin sanon Masalle jotain. Kerron kuinka vihaan Masaa. Joskus yöllä kun herään unesta olen ihan hikinen.

Minulla on koulusta kesäloma. Minun opettajani on Anna-Katariina Lundberg. Mikä sinun nimesi on? Minun oikea nimi on Antti Markus mutta minua kutsutaan Antimasaksi koska en pidä Masasta paljon. Minusta on
kiva että minulla on kavereita joiden kanssa voin leikkiä. Masa ei voi leikkiä kenenkään kanssa koska on aikuinen. Minusta se on hyvä asia.

Olen iloinen että minun isäni ei ole Masa. Olen myös iloinen että minulla ei ole kavereita jotka ovat niinkuin Masa. Minusta Masassa ei ole mitään hyvää. Minusta Masa voisi vaikka kuolla. Mitä sinä ajattelet Masasta? Oletko sinä ikinä nähnyt dinosaurusta? Tunnetko sinä ketään joka on kuollut?

Minusta Masa ei ole ihan järkevä. Oletko sinä nähnyt joskus Masan? Kukaan ei ymmärrä Masaa. Minua se naurattaa xD. Onko sinullakin mese xD? Viime viikolla lähetin Masalle meseviruksen xD Onko sinustakin kiva joskus kiusata Masaa? Minusta Masa on tosi tyhmä. Kun minusta tulee iso niin minusta tulee poliisi. Minä aion viedä Masan poliisi laitokselle. Poliisi laitoksella minä lyön Masaa xD niin että Masaan koskee oikein kovaa. Naurattaako sinuakin? Oletko ikinä nähnyt poliisia? Minun isäni on bussinkuljettaja. Minä en halua tulla bussinkuljettajaksi. Minä vihaan Masaa.

Oletko joskus huomannut että kukaan ei ymmärrä Masaa? Minä olen. Minusta Masan pitäisi tehdä aikuisten juttuja. Masa ei voi leikkiä minun kanssa koska minä olen lapsi ja Masa on aikuinen. Masan pitää puhua naiselle autosta. Minä en halua puhua naiselle autosta. Minusta se on hirveän tylsää.

Minusta on kivaa olla lapsi. Masasta ei ole kivaa olla aikuinen xD Minun mielestäni Masaa ei kukaan tarvitse ja minä sanon siihen lol. Masa ei sano siihen mitään. Minusta on kiva katsella kun Masa kärsii. Onko sinusta se kivaa myös? Millainen sinun juhannuksesi oli? Söitkö sinäkin makkaraa? Onko sinustakin Masa tyhmä?

Minä olen käynyt koulukuraattorilla. Minä olin kerran vähän vihainen. Löin yhtä tyttöä. Minä en pidä tytöistä. Minä en pidä myöskään Masasta. Pidätkö sinä Masasta? Minusta Masa voisi vaikka kuolla. Mitä sinä harrastat? Minä harrastan nyrkkeilyä ja kaneja. Miksi sinä olet niin hiljainen? Sinä voisit kertoa itsestäsi jotain.

Toivottavasti sinulla oli kiva juhannus. Sinä olet varmaan ihan kiva. Minäkin olen aika kiva. En ihan aina. Minä olisin paljon kivempi jos Masaa ei olisi. Kun ajattelen Masaa tulen vihaiseksi. Minä en tiedä mistä se johtuu. Masakaan ei tiedä mistä se johtuu. Tiedätkö sinä mistä se johtuu? Mikä sinun lempiruokasi on? Minun lempiruokani on vihannespiirakka. Vihaatko sinäkin Masaa?

Minun pitää kohta lähteä. Minä menen katsomaan mummoani. Minun mummoni on jo melkein yhtä vanha kuin Masa. Mummo kuolee kohta. Masakin kuolee kohta. Minulla oli hauska juhannus. Oliko sinulla hauska juhannus? Minä en nyt hirveästi jaksa puhua Masasta. Minä tulen joskus aika hermostuneeksi kun ajattelen Masaa. Tuletko sinäkin hermostuneeksi kun ajattelet Masaa?

2 kommenttia

kesäpoika

21.6.2008 18:51

Masa, mikset sä sano koskaan "minä" vaan puhut itsestäsi kuin sivullisesta?

Massa

22.6.2008 09:59

Ja minähän tietenkään en ole sivullinen maailmalle.....en edes itselleni ;) Hassua kyllä esimerkiksi moni sukulainen puhuu noin. Muilta he kysyvät "Mitä sulle kuuluu?", Masalle taas teksti kohdistetaan aina vähän eri tavalla: "No mitäs Masa on puuhastellut?"