• martin

Itsetuntemus ... seksissä

Minulla on ollut ja on jonkinlainen maine olla "pyhimysmäinen". Se on toiminut myös esteenä. En tiedä, missä määrin itse tietoisesti toivon tällaista kuvaa itsestäni. Toki pyrin toimimaan mahdollisimman hyvin lähimmäisiäni kohtaan.
Ystäväni ja tuttavani ovat hyvin sekalainen joukko, jonka yhteistä nimittäjää en osaa varmuudella sanoa: ainakin heillä kaikilla lienee tarve JA kyky analysoida elämän merkityksiä (en sano mitään kyvyn oikeudesta).
Mitä tulee heidän homouteensa, niin he ovat kaikki käsittääkseni ulkona kaapista (en taitaisi itse jaksaa käsittää enää muuta) ja toteuttavat homouttaan monin eri tavoin ja erilaisin määrin. Jotkut asuvat täällä Turussa, osa Helsingissä ja osa esim. Saksassa - niinpä en tapaa kaikkia samassa määrin. Olenkin usein pohtinut, millaisen kuvan minusta saisi Turun ystäväpiirini perusteella. Epäilen nimittäin itse vahvasti sitä, että kovin sellaisen, joka ei vastaa minun käsitystäni itsestäni.
Mietinkin nyt täällä, mistä minun oikeasti olisi vaikea - ellei suorastaan vastenmielistä - kirjoittaa. Niin... todella ...seksistä.
Näen itseni kunnollisena, lain henkeä noudattavana, hyvätapaisena ihmisenä, joka ei riko yhteiskunnan moraalisääntöjä. En aio tehdä sitä nytkään - siis merkityksessä jotain moraalitonta. Yritän tunkeutua toiselle tasolle ja nähdä, mitä näitä asioita yhdistää ja/tai erottaa.

SEKSISTÄ:

Ensimmäinen ajatus on, että enpä käytännössä tiedä kovinkaan paljoa aiheesta. Silti aihepiiri kiinnostaa ja kiehtoo minua.
Seksikokemuksieni määrä toisen ihmisen kanssa rajoittuu alle sormieni määrään. Olenko aseksuaalinen? Mielestäni en ollenkaan. Tarkastellessani menneisyyttäni voin todeta vain, että olen se, mikä olen. Kehitykseni muodostui siksi, kuin muodostui. Toki omalla myötävaikutuksellani.
Tällä hetkellä en kadu mitenkään elämääni ja sen valintoja. Tähän vaikuttaa yksi seikka aivan erityisesti: Kohtasin Ihmisen. Kohtaamisen huipun ruumiillinen muoto on seksi rakastamansa ihmisen kanssa. Se henkinen kirkastuneisuus on kuitenkin jotain sanojen tavoittamattomissa olevaa!
Olenko sitä tai tätä -pohdinta muuttuu valjuksi.
Liikaa sanoja? En tiedä...