• Massa

Mitä sinulle kuuluu?

Hei!

Mikä sinun nimesi on? Minun nimeni on Anti-Masa ja tulin tänne kertomaan ettei Masaa ole näkynyt pitkään aikaan.

Masa voisi olla vaikka kuollut eikä sitä kukaan kaipaakaan. Jotkut ihmiset voivat kuolla kotiin niin että sieltä alkaa levitä paha haju kun se mätänee. Minäkään en pidä Masasta erityisen paljon.

Minustakin voisi olla parempi jos Masaa ei enää olisi olemassa. Onko sinulla muuten koiraa, kissaa tai jotain muuta lemmikkiä? Mitä urheilulajeja sinä harrastat? Minä olen kiinnostunut eniten potkunyrkkeilystä. Joskus kun treenaan niin ajattelen erästä ihmistä koska en pidä siitä kovinkaan paljon. Voisitko sinä koskaan lyödä ketään?

Lääkärisetä sanoi että minun pitäisi löytää uusia harrastuksia. Mitä sinä harrastat? Minä harrastan eniten urheilua ja minä pidän taistelulajeista. Minä tykkään myös katsella elokuvia. Lempinäyttelijäni on Jackie Chan. Joskus kun minua harmittaa niin kuvittelen että hän tulisi mukaani ja löisi Masaa. Pidän myös räp-musiikista. Erityisesti olen kiinnostunut 2pacista. Tiesitkö sinä että hän on ollut vankilassa ja on nyt kuollut?

Minä toivon että minusta tulee isona vahva. Silloin minä voisin soittaa Masan ovikelloa ja sanoa hänelle että hän oikeastaan on aika tyhmä ihminen. Jos hän ei sitä uskoisi niin minä voisin vaikka lyödä häntä. Jackie Chan voi myös lyödä jos joku toinen on ansainnut sen. Minun mielestä ei ole niin väliä mitä huonoille ihmisille tapahtuu kunhan hyvät saavat tehdä mitä he haluavat.

Äidin mielestä minä puhun liikaa itselleni. Hänen mielestään ei ole myöskään hyvä asia että puhun Masasta koko ajan. Joskus minun on vaikea erottaa omia ajatuksiani Masan ajatuksista. Ajatteletko sinäkin Masaa liian paljon? Isäni ilmoitti minut iltapäiväkerhoon. Minä kävin kerhossa kaksi kertaa. Minä en pitänyt kerhon ohjaajasta. Hänen mielestään minä saatan suuttua joskus valtavan nopeasti. Minun mielestäni hän muistutti liikaa Masaa. En pitänyt hänestäkään kovinkaan paljon.

Minä pidän myös eläimistä. Lempieläimeni on kuristajakäärme. Minua kiinnostavat myös bullterrierit. Minä ihailen eläimiä jotka ovat vahvoja ja puolustavat itseään. Minäkin haluan tulla isona niin vahvaksi että olen hyvä vaikka silloin jos vaikka Masa sattuisi minua harmittamaan. Ei ole häpeä lyödä takaisin vaikka silloin jos joku toinen on sinulle ollut typerä ensin. Onko sinullakin ihmisiä joita sinä et voi kovinkaan paljoa sietää?

Naapurin täti tuli minulle sanomaan ettei postiluukusta saa työntää mitä tahansa. Sanoin hänelle että mistä hän tietää onko siellä sisällä oleva hyvä vai paha ihminen. Ja jos Masa vaikka olisi jo kuollut niin kaikenlainen roska ei häntä enää kovinkaan paljoa harmittaisi. Eikä se kakka niissä yksissä pusseissa.

Minä en voi tänään jutella teidän kanssa kovinkaan kauan. Minun pitää kirjoittaa valmiiksi ja kertoa mitä odotan tulevaisuudelta. Olen jo aika varma että tiedän mitä aion kirjoittaa. Minusta tuntuu että sinä arvaat mitä minä kirjoitan paperille. Ovatko sinunkin ajatukset joskus samoja kuin minun tai jonkun toisen? Uskotko sinäkin telepatiaan? Etkö sinäkään pidä Masasta kovinkaan paljoa?

toivoo Anti-Masa