• Massa

Helsinki Pride ohjelmanmuutoksia pe 1.7

Juuri saamani tiedon mukaan loppuviikon Pride-ohjelmaan olisi tehty perjantain kohdalle viime hetken muutoksia.

Monet aiemmin suunnitellut tapahtumat olisivat korvautuneet kokonaan toisilla. Suositeltavaa on kuitenkin tarkistaa aikataulumuutokset muutamaa tuntia ennen tapahtumien alkua. Päivitetty lista näyttäisi nyt seuraavalta:

Perjantai 1.7

Homotaidetta Sanomatalossa

Sateenkaarihenkinen katsaus moderniin suomalaiseen homokuvataiteeseen. Teosten aihepiiri on vaihteleva ja vapaa. Myös amatöörit ovat päässeet mukaan. Ainoa vaatimus on se että taiteilija on homo. Tervetuloa!

Sanomatalo, koko loppuviikon ajan

Shaving-henkinen kalliopicnic kaikenkarvaisille miehille

Tilaisuus päästä ikävistä karvoistasi eroon yhteisen pikkupurtavan ja suuhunpantavan merkeissä. Tapaamiseen tervetulleita ovat kaikki wannabe ex-karvaturrit ja syystä tai toisesta karvattomat katselijat jotka haluavat nauttia luonnon antimista.

Mäntymäki, kello 23-02

Villapatsaan paljastaminen

Sateenkaarimummut Ry:n pitkäaikainen isoäiti Irma Väätäinen on kutonut viisimetrisen ihmisten väliselle solidaarisuudelle omistetun villapatsaan nimeltään "Ystävyys 2011". Teos paljastetaan Länsisatamassa kello 15

Länsisatama, kello 15

Laktoosimiitti

Kokkaillaan yhdessä ruokaa maitovegepiknikillä. Mukaan mahtuu 15 ilmoittautunutta. Lähetä sähköpostia tapahtuman vetäjille ja perustele miksi juuri Sinun täytyisi olla mukana. Lähetä myös itsestäsi tuore valokuva.

n.19 => siirrymme Laakson puistoon piknikille nauttimaan hyvästä seurasta ja illan edetessä siirrymme sisätiloihin. Ilmottautumiset välittömästi Nicolle tai Mikkikselle (nicotaimikkis@google.com)

Askartelutyöpaja

Ilmapallotaiteilija Willy D. opettaa ohikulkijoita vääntelemään sateenkaaren värisistä ilmapalloista iloisia Pride-henkisiä kikkeleitä. Kaikkein parhaiten onnistuneet pääsevät myöhemmin kesällä taiteilijan omaan yksityiseen performanssiin.

Rautatientori, kello 09-22

Opintopiiri: LHBTIQWRC - Mitä kirjainten taakse kätkeytyy ja mitä sinne ei haluta kätkeytyvän? Opetamme osallistujia käyttämään virallisesti tunnustetuista ja hyväksytyistä suuntautumisista polittisesti korrekteja termejä ja muistamme olla mainitsematta niitä joita emme ajattele yhtä lämpimästi. Paikalla Setan neljännen toimikunnan kolmas varapuheenjohtaja Auli Rasikainen ja projektivastaava Gunnar Wisenius.

Kallion Kirjasto, kello 18-19

Gay Club Goes Eurovision

Euroviisuhenkinen spektaakkeli jossa kunniavieraina Hollannin television euroviisulähetystä vuonna 1976 selostanut Gert Nijsterols ja Norjan karsinnoissa vuonna 1988 neljänneksi sijoittunut duo The Larsens. Euroviisukokoelmia soittimeen työntelee DJ Ekku ja viisutoiveita otetaan vastaan (jos ne löytyy kokoelmilta)!

Kaikki Helsingin gay-klubit torstaisin ja perjantaisin ympäri vuoden, kello 22-04, narikka 5€

Gay Club Goes Drag

Draghenkinen spektaakkeli jossa kunniavieraina uhkea etelänmatkoilta tuttu Carmela ja Miss Drag Macedonia 2008 kilpailun voittanut Ivana. Lavashowta tähdittää tänäkin vuonna kaikkien suursuosikki hassunhauska viiksekäs Pirkko-täti. Luvassa useita tunteja kestävä sketsiputki kuukautiskivuista ja terveyssiteistä.

Kaikki Helsingin gay-klubit joka toinen viikonloppu ympäri vuoden, kello 22-04, narikka 5€

1 kommentti

Rokkihomo

29.6.2011 21:51

Olkoon voima kanssasi.

Ja rohkeutta lähestyä Tärkeitä Tahoja sen oman maitovegestä kudotun villatornadosi kanssa, että saisimme ihastella sitä sitten ensi vuonna.