• Massa

F.R. David

Masa- tätinne pyytää anteeksi pitkää hiljaisuuttaan. Taivaankappaleet vaan ovat viime viikkoina olleet väärissä asennoissa blogin kirjoittamista kohtaan. Jatkuvassa sarjassa tulleet pienet onnettomuudet ovat pitäneet Masan sisätiloissa ja tehneet kaikenlaisen ajattelemisen mahdottomaksi. Joten Masa kohottaa avoimet kämmenensä kohti taivasta ja sanoo pienellä, kivuliaalla ja narisevalla äänellään "Tässä olen jos kerran haluat minut. Kunhan teet sen nopeasti ja siististi."

Vastausta odotellessa Masa on ajatellut sanoa jotain. Tällä hetkellä vain sanat ovat kovin vaikeita löytää. Jopa vanhuuteen kuollut F.R. David voisi olla ikivihreästi samaa mieltä. Toisaalta F.R. David tuskin oli niin tyhmä että meni unohtamaan uudistetut salasanansa kuuden viikon Marokon matkansa aikana hukaten kaikki rakkaat muistonsa. F.R. David ei myöskään ehtinyt 2 minuutin turvin lentokoneeseen jäätyään tuijottelemaan kaunista poikaa lentokentän aulaan. F.R. David ei tehnyt myöskään monia muita järjettömyyksiä.

Masa on lopen väsynyt omaan loputtomaan tyhmyyteensä. Ystävättäreni Lindsay Lohanin Masalle antama lempinimi Paris Hilton ei siis ole aivan tuulesta temmattu. Loogisuus ja järkevyys eivät näytä sittenkään olevan Masan vahvoja puolia. Olisin kovin iloinen jos joku jaksaisi edes leikkiä yllättynyttä. Masa on yli viikon ajan jo hakannut salasanayhdistelmiä aamusta iltaan. Ida Corrin "Let me think about it" tuntuu tulevan koko ajan taustamusiikiksi.

Pyydän siis nöyrästi synninpäästöä sille etten tällä hetkellä pysty parempaan. Pyhä tarkoitukseni on kirjoittaa muutama kunnon blogi ihan lähiaikoina. Masa kuitenkin halusi näin pikaisesti ilmoittaa olevansa hengissä ja täysissä ruumiinvoimissa. Sielun tilasta taas en ole ihan varma. Kirjoitellaan?

3 kommenttia

noksu

2.1.2008 23:13

Kiva jos kirjoittelet.
Toivoo another (sometimes even squeamishly proud) owner of F.

martin

3.1.2008 01:29

Sielun hoidolle on oiva mestari!
Tekstiä, kiitos, mielellään!
Hyvää t. "martin"

millikan

3.1.2008 15:48

Nooh, ainakin tämän salasanan muistit. Hauska kuulla että et päätynyt agadirilaiseen vankilaan liian avoimesta halailusta.