• Massa

Endy tarvitsee ystävää

Haluan poikkeuksellisesti tehdä tänään jotain hieman idealistista ja toivottavasti myös uusia ideoita tuottavaa. Tarvitsen siihen teidän apuanne, koska elän siinä uskossa että jotkut teistä pystyisivät ihan oikeasti vaikuttamaan yhden kaukana kehitysmaassa asuvan yksinäisen homon elämään. Siihen ei tarvita rahaa tai minkään alan erityisosaamista, hyvää tahtoa ja kärsivällisyyttä sitäkin enemmän.

Olen tuntenut kiinalaisen mutta Indonesiassa asuvan Endyn netin kautta jo monia vuosia. Alussa yhteydenpito oli tiiviimpää, mutta vähitellen yhdistävien asioiden puute tai jokin muu on hidastanut tahtia. Olen aina osannut arvostaa hänen sympaattista ja hyvää tarkoittavaa luonnettaan, kaikenlainen kieroilu ja itsekorostaminen tuntuu olevan hänelle täysin vierasta. Endyä on myös helppo loukata ja haavoittaa, jolloin hän sulkeutuu helposti neljän seinän sisälle pelokkaiden foobisten ajatusten keskelle. Hän vetoaa jatkuvasti oman maansa homovihaan ja syrjintään, asioihin jotka ovat kiistatta olemassa. Kuitenkin aika harvan elämä paranee sulkeutumalla omaan kotiin. Kenenkään ei ole terveellistä pohtia asioitaan pelkästään oman päänsä sisällä.

Endy tarvitsee uusia kontakteja ja uusia ideoita löytääkseen vielä joskus ulos lukkiutuneesta tilanteestaan. Ja koska hänen ongelmansa liittyvät hyvin pitkälti suuntautuneisuuden problematiikkaan, juuri Ranneliikkeen lukijoilla voisi olla hänelle tarjottavaksi joitain uusia näkökulmia. Endy on fiksu kaveri eikä tule takertumaan sinuun olettaen että uhraat loputtomasti aikaa pelkästään häneen. Jos sinä tai joku tuttusi haluaisi kuunnella ja tukea Endyä, saat yhteyden häneen lähettämällä sähköpostia alla olevaan osoitteeseen. Yhteydenpito toimii silti parhaiten pikaviestimien avulla, joita kaveri käyttää päivittäin useiden tuntien ajan. Hän puhuu sujuvaa englantia, joten kielimuuri ei ole esteenä. Endy harrastaa omassa yksinäisyydessään myös homoeroottisten tarinoiden kirjoittamista.

Endyn suuri unelma on löytää joskus ihan oikea poikaystävä. Hän on lähetellyt erilaisia viestejä netin deittipalstoille, mutta tuloksena on arvatenkin aina uudestaan ja uudestaan mitä erilaisimpia virtuaalisia kusettajia, jotka ensin lupaavat kuun taivaalta netin välityksellä ja katoavat kohta vähin äänin. Endy pyysi kuitenkin minua liittämään mukaan hänen kuvansa ja yritän siksi noudattaa tätä pyyntöä. Vaikka Endy etsiikin lähes pakkomielteisesti poikaystävää, hän hyötyy yhtä lailla kaikesta tarjotusta avusta ja tuesta. Voin vakuuttaa, että Endy osaa arvostaa kaikenlaisia yhteydenottoja.

andyandy2012 (at) ymail.com

4 kommenttia

Ilopilleri

14.11.2012 16:58

Voi voi, nyt teet kyllä Endylle karhunpalveluksen. Kannattaisi ensi tilassa muuttaa tuo sähköpostiosoite vaikka seuraavanlaiseen muotoon: andyandy2012 (at) ymail.com

Spambotit skannaavat internetin sivustoja aukikirjoitettuja sähköpostiosoitteita metsästäen. Sellaisen löytyessä kyseinen osoite päätyykin sitten ties kuinka monelle roskapostituslistalle. Missään nimessä esim. @-merkkiä ei koskaan kannata kirjoittaa sähköpostiosoitteeseen valmiiksi, julkisella sivustolla.

Massa

14.11.2012 17:26

Kiitoksia vihjeestä, korjasin ongelman heti kun otit puheeksi. Onneksi Endyn maili on uusi, tätä tarkoitusta varten luotu. Hän ohjannee postia saadessaan keskustelun joka tapauksessa muualle.

Torontosta

15.11.2012 03:15

En nae mitaa eroa niissa osoitteissa.

Massa

21.11.2012 18:19

Jos joku jäi arvuuttelemaan saiko Endy postia vai ei niin voin kertoa ettei valitettavasti saanut. Ilopilleri oli sitä paitsi oikeassa spämmipelkoineen. Endyn osoite ehti olla tunnin netissä @ merkkeineen ja seurauksena oli spämmivyöry. Nyt osoite ei ole enää toiminnassa kun yahoo Endyn mukaan sulki sen "käyttämättömänä".

Mikäli joku tulee vielä katumapäälle ja haluaa ottaa yhteyttä Endyyn, lähettämällä minulle privaviestin saa itselleen paluupostissa Endyn yhteystiedot.