• Massa

Älä lähde liian aikaisin Rauhalammelta!

Masa pahoittelee viime aikoina hitaasti syntyneitä blogejaan. Vähentynyt valon määrä ja poskiontelotulehdukset ovat huono yhdistelmä. Niillä päästään korkeintaan Hulluille Päiville. Sillä onhan se nyt selvä ettei kaiken maailman hulluja voi vapaanakaan pitää. Onko siinä nyt mitään laitaa että aikuinen mies suoltaa ulos kaiken maailman saastaa niin että lapset ja heikkohermoiset ryhtyvät kohta tekemään samoja mielipuolisia asioita?

Onneksi sivistynyt länsimainen yhteiskuntamme on ryhtynyt taistelemaan hulluutta vastaan. Laadukkaasti johdettu ja uudenaikaisella teknologialla varustettu hyvinvointivaltio ei nyt vaan voi laskea kaiken maailman kumisaapasmiehiä heiluttelemaan sukukalleuksiaan kymmeniä miljoonia maksavien lasisten toimistotalojen eteen. Yhteisesti sovittujen periaatteiden vastustaminen on terrorismia, jota vastaan tulee voida suojautua yhteisen hyvän puolustamiseksi. Oudoiksi koetuista asioista on seurauksena ainoastaan traumoja, joiden hoitoon yhteiskunnalta menee omaisuuksia. Suositeltavista ja koko perheelle soveltuvista ajanviettotavoista voi halutessaan ladata pdf-dokumentin viranomaisten sivuilta. Kehotamme tarkkaavaisuuteen.

Masa yritti bongata Hulluilta Päiviltä edes yhden hullun itsensä lisäksi. Turhaan. Jopa päivillä myytävä tavara on muuttunut pelottavan steriiliksi. Ihmiset latovat kasseihinsa merkkitavaraa, joka ei ole edes erityisen paljon halvempaa kuin normaalisti. Kukaan ei enää myy Jing-merkkistä taulutelevisiota satasella tai XS-kokoisia pinkkejä huppareita vitosella. Nykysuomalaiset mielisairaat ovat pelottavan elitistisiä. Odotan lisätietoa hulluilta ihmisiltä heidän kulutustottumuksistaan. Kärpästen syöminen ei taidakaan enää olla hullujen keskuudessa suurinta hottia. Minne katosivat pakkoliikkeet ja kesähelteillä pidettävät räikeät 80-luvun toppatakit?

Epävirallisten tietojen mukaan nykyiset psyykelääkkeet ovat niin tehokkaita että 5-6 vuodessa yhteiskuntaan sopimattomien ihmisten tilanne on huomattavasti korjaantunut. Jäljelle jää muutama prosentti lääkitystä käyttämättömiä, jotka pysyttelevät sisätiloissa voidaakseen pysyä huomaamattomina. Heistä voidaan käyttää nimitystä nettimielisairaat. Meillähän on jo nettisarjamurhaajia ja nettipedofiilejä. Joku muistaakseni on tehnyt jopa netti-itsemurhan. En vaan ole ihan varma onko henkilö vielä hengissä mutta välttämättä hän ei tiedä sitä itsekään. Nettimielisairaat feikkaavat ja häriköivät, hakevat huomiota ja pervoilevat. Onneksi nykyteknologialla heidän jäljittämisensä on helppoa. Raottamalla pölyisiä sälekaihtimiasi saatat huomata kadulla jo eilisestä asti pysyneen mustan pakettiauton. Puiston penkillä istuu väsyneen näköinen mies yhä edelleen lukemassa samaa sanomalehteä hyytävässä viimassa ja räntäsateessa nappikuulokkeet korvissaan.

Masa törmäsi Aamulehden nettilehdessä reilu vuosi sitten julkaistuun "tiedätkö että lapsesi lähti tapaamaan tuntematonta chattihörhöä" pohdintaan. Kuten kaikkien hullujen lempisarjassa Salatuissa Eläimissä on huomattu, kolmikymppiset miehet ovat inhottavia ja vaarallisia. Sarjassahan on nuori ja psyykkisesti tasapainoton tyttö, jonka kierosilmäinen ja rupsahtanut pilluhaukka houkuttelee ennenaikaisesti takaisin kotiin ennenkuin kyseisen horosairaala
Rauhalammen wannabe Doctor Mengele on tämän kokonaan parantanut. Kolmikymppinen mies juo ja juottaa tytölle siideriä ja näyttää äärimmäisen vittuuntuneelta heti kun pillua ei tipu. Tämmöinen peli vaan ei vetele! Onneksi jokaisella suomalaisella lapsella on kotonaan entinen alkoholisti Maarit tai ainakin joku hänen näköisensä mummeli joka vastuullisena kasvattajana ymmärtää uhkailla kotiarestilla.

Huonoimmassa asemassa ovat lapset, joiden vanhemmat eivät onnistu ottamaan vastuuta omasta elämästään eivätkä pysty toimimaan roolimallina. Jotenkin noin se meni. Mutta eikö tuo ole hienosti sanottu. Joku toinen voi kertoa mitä se tarkoittaa. Tuossa valossa voimme olla todella huolissamme Salkkareiden Oonasta, jonka äiti on mitä ilmeisemmin laittanut kylmäksi ihqu pihku psykopaatti Aaron yhdessä Rauhalammessa oppia hakeneen ja entistä kalpeampiin kylmiin meikkeihin siirtyneen Sievisen Paulan kanssa. Tummempaa ihotyyppiä olevat psyykkisesti sairaat kun jostain syystä meikkaavat kaikkein kalpeimmilla meikeillä, porcelain 01. Paulan väkivaltainen käytös tietysti johtuu liian aikaisesta poistumisesta Rauhalammelta. Onko myös koko Lähi-Itä ehkä lähtenyt ennenaikaisesti pois tuosta fantastisesta sairaalasta?

Samaisen Aamulehden haastattelema asiantuntija löysi kuitenkin lääkkeen vastuuttomaan käytökseen. Kun jokaisella netin käyttäjällä olisi oma Kela-tunnus niin voitaisiin heti tietää kuka on kukakin ja vanhojen paskojen siiderihöyryiset teinipillujahdit loppuisivat heti alkuunsa. Siinä sivussa olisi varmaan tosi kiva valvoa vaikka globalisaatiota tai turkistarhausta vastustavia yhteiskunnalle niin supervaarallisia yksilöitä yleisen hyödyn nimissä. Kävin jo valmiiksi ystäväni kanssa etsimässä vanhaa Mustamäen Toria jotta saisin mahdollisimman nopeasti ostettua hakkeroituja piraatti-pin koodeja. Valitettavasti vaan tuo kuuluisa Kadaka Torg oli suomettunut. Siellä on nykyään uusituilla kiiltävillä käytävillä kalliita design-putiikkeja ja aikoinaan kopioitua kamaa myynyt Igor on viety käsiraudoissa asemalle. Sivistynyt yhteiskunta on jälleen saanut yhden hienon voiton epämääräisistä hörhelöistä.