• Massa

muutoksia luvassa

Masa tätinne joutuu pyytelemään taas anteeksi pitkäksi venynyttä blogihiljaisuuttaan. Jotenkin kirjoittamisen kynnys on päässyt nousemaan liian korkeaksi. En halua ruveta päivittäin kertomaan mitä olen syönyt ja mitä katuja kulkenut, mutta ei myöskään ole järkeä odottaa jumalaista inspiraatiota jollekin jota ei ikinä tule. Joten Masan blogi varmaankin tulee uusiutumaan tulevaisuudessa. Yritän tehdä niinkuin useimmat muut eli bloggailen useammin mutta vähemmän kerralla. Lisäksi vähennän niitä masamaisia apokalyptisia vuodatuksia. Ehkä kirjoitustyylikin muuttuu.

Jospa vaikka silloin joku lukisi Masankin blogia. En halua koko ajan kirjoittaa vain itselleni enkä toistaa itseäni. Mutta ymmärrän että hiljainen elämäni ei ole yhtä värikäs kuin monien muiden.

Olen lentämässä huomenna Ryanairilla Hahniin, sieltä jatkan saman firman lennolla Marrakechiin muutaman päivän kuluttua. Sitten bussiin ja Agadirin rannoille. Lähden Marokkoon yhtä ristiriitaisin tuntein kuten aina ennenkin, mutta silti hyvillä mielin. Masa tarvitsee vähän aurinkoa ja rantaelämää olemattoman suomalaisen kesän jälkeen. Ja koska Masa on virallistenkin paperien mukaan sairas ja paperisota on yhä käynnissä, siihen on vielä hyvä mahdollisuus. Tyhjätaskukin pärjää kun asumiseen riittää noin 10 euroa yö ja ruokaa saa parilla eurolla. Matkalla alkuviikosta vietän pari päivää Trierissä ja paluumatkalla Lontoossa. Toivotan kaikille lukijoilleni hyvää syksyn jatkoa ja pientä kärsivällisyyttä. Yritän Agadirissa miettiä millaiseksi blogini jatkossa kehittyy ja lupaan kertoa lyhyitä kuulumisia paikan päältä muutaman kerran viikossa.