• Massa

Mitä sinulle kuuluu?

Hei! Tulin Masan kotiin sisään ikkunasta. Minä olen Antimasa. Kuka sinä olet? Miksi sinä et koskaan sano mitään?

Tykkäätkö sinä olla koulussa? Minä tykkään paljon kuvaamataidosta. Viime perjantaina minä sain piirtää paperille ihmisen. Piirsin Masan. Sitten piirsin sen keskelle luodin ja verta. Masa kuoli siinä piirustuksessa. Eikö ollutkin hauska?

Meillä on koulussa kivoja opettajia. Ne on paljon kivempia kuin Masa. Oikeastaan en kaipaa Masaa paljoakaan. En ole nähnyt sitä moneen päivään. Joskus kun on pimeää ja kukaan ei näe niin kävelen Masan ikkunan alle ja kurkin sisään. Siellä Masa on. Yksin ja surullinen. Silloin kirjoitan taskulampun valossa pieneen vihkooni "Se ei ole onnellinen". Laitan vihon takaisin taskuuni ja nauran.

Pidätkö sinä sinun koulun ruuasta? Minä pidän meidän koulun ruuasta. Tykkään paljon veriohukaisista. Puolukkahillon kanssa. Sanoin keittäjä tädille että onko nämä hyvät ruuat tehty Masan verestä ja onko puolukkahillo Masan verihyhmää. Täti ei sanonut mitään ja oli hiljaa. Aikuiset ei ymmärrä koskaan leikkiä. Minua nauratti ihan hirveästi.

Minä osaan kirjoittaa jo ihan hyvin. Opettaja sanoi että olen harjoitellut paljon kun kirjoitan juttuja Masasta. Minulla on kotona 25 vihkoa Masasta. Kuinka monta vihkoa sinulla on Masasta? Minä en osaa vielä kovin hyvin laskea. Minun mielestä laskeminen ja lukeminen on tylsää. Osaan kirjoittaa hyvin ja piirtää kuvia. Joskus olen piirtänyt Masalle kuvia. Olen laittanut ne postilaatikkoon. Joskus myös lähetän Masalle viestejä. Kerron hänelle usein etten pidä hänestä paljoakaan.

Opettaja sanoi että minä voisin löytää itselleni harrastuksen etten ajattelisi niin paljon Masaa. Minä harrastan kaneja ja nyrkkeilyä. Mitä sinä harrastat? Mitä sinä tykkäät Masasta? Voisiko sinunkin mielestä Masa vaikka kuolla koska on niin tyhmä ja ikävä? Minun äitini sanoi että ketään kohtaan ei saa olla ilkeä eikä tuhma.
Minun äitini on töissä joka päivä toimistossa. Se on Masalassa.

Katsoitko sinä olympialaisia? Minä katsoin nyrkkeilyä ja ammuntaa. Minä olen joskus mökillä ampunut ilmakiväärillä. Minä laitoin liiterin oveen maalitaulun jossa oli jonkun ihmisen kuva. En kerro kenen kuva siinä oli koska en halua. Mitä sinä muuten teit eilen? Minä menin pallokentälle kaverin kanssa. En meinannut saada maalia ollenkaan kun potkuissa ei ollut voimaa. Sitten ajattelin Masaa ja pallo lensi hienosti ihan ylänurkkaan. Minusta voi tulla hyvä jalkapalloilija. Mutta enemmin minua kiinnostaa potkunyrkkeily ja tavallinen nyrkkeily.

Minun kaverin äiti on kummallinen. Se tuli tapaamaan minun äitiä koska minä olen leikkinyt vääriä leikkejä. Hän ei pidä polttamisesta eikä töhrimisestä. Minun äitini oli minulle vihainen. Hänen mielestä minä kiusaan erästä naapuria. Heidän postilaatikkoon ei saa enää laittaa mitään tai minä en saa viikkoon pelata xboxilla nyrkkeilypeliä. Minä sanoin että kovin monikaan ei pidä Masasta. Mutta minä en enää laita koirankakkaa enkä tulitikkuja Masan postilaatikkoon vaan piirustuksia ja kirjeitä. Minä en pidä Masasta kovinkaan paljoa.