Oscarin omia?

Gay jatkaa edelleen keulilla!

Cristophe Ferrari on valittu uudelleen Pont-de-Claixin kunnajohtajaksi ja samalla Grenoblen suurkunnan johtoon. Hän edustaa avoimesti homo ja edustaa LGBT+ -arvoja sekä muita tasavaltalaisia ja demokraattisia arvoja. Kansalaiset todellakin luottavat hänen toimintaansa, joka oli ollut menestyksellinen jo ensimmäisen kauden aikana.

Hän on fascismia Italiasta paenneen perheen jälkeläinen ja siten antifascistonen taistelu on hänelle tärkeä arvo.

Myös Hussein Bougi, joka on avoimesti homo, on valittu Ranskan senaatin eli ylähuoneen jäseneksi.

Christophe Ferrari
Christophe Ferrari

Ideaali gay kirjasto

Useat kaunokirjallisuuden ystävät on olleet luomassa ranskankielistä tietosanakirjaa nimeltään Une bibliothèque gau idéale. Kuten voidaan huomata, niin jo kirjan nimessä on sen sisältö tiivistettynä. Näin jokainen lukija saa itse oman henkilökohtaisten mieltymystensä mukaisesti löytää tarvitsemaansa tietoa. Tosin joskus varmaan kannattaa mennä oman mukavuusalueensa ulkopuolellekin.

Homokirjallisuus kokonaisuudessaan on mukana aina 4000 vuoden historiallisena ajanjaksona, eli varhaisesta antiikista nykypäivän.

Teoksen toimittaja ovat:

Thierry GOGUEL d'ALLONDANS, joka on yhteiskuntatieteiden tohtori ja erityispedagogi ja professori Strasbourgin ESEIS-korkeakoulussa.

Michaël CHOFFAT, joka on Hallinnon teksinen asiantuntija Strasbourgin yliopistossa.

Teoksessa on 1046 sivua, sen paino on 1,56 kiloa. sen on kustantanut Edition L’Harmattan ja se on ranskankielinen.

Teokseen kannattaa tutusta ja itselläni se menee ostamiseen Amazonin kautta


Tinttikin!

Jossain laulussa luetellaan, taitaa olla Jukka Takalon musiikkia, eri ammatin harjoittajia, jotka voivat ihan oikeasti olla homoja. Taitaa olla luettelossa mm. lääkäri, maalari, tarhan täti ja moni muukin. Entäs erilaiset mielikkuvitushahmot? Tässä Tintti ja kapteeni Haddok. Ja hyvä niin - Priden kunniaksi.

Selityksiä ei tarvita.
Selityksiä ei tarvita.

Se pahenee!

Olemme ehkä eksyksissä. Korona-epidemia on viimeisten päivien aikana vain pahentunut. Mutta meidän tulisi suojata itseämme ja toisiamme. Tässä erä ehdotus miten sen suojautumisen hoidamme niin sieltä kuin täältä.

Siis sieltä ja täältä pitäisi suojautua!
Siis sieltä ja täältä pitäisi suojautua!

Elämä on poiitiikkaa!

Politiikkaa ei saa sekoittaa vaaleihin, eikä jääkiekkoa saa sekoittaa politiikkaan, Kuitenkin elämä on politiikkaa ja jopa urinoiti on sitä! Ja tietysti toinen voi pissattaa toista ihan mielensä mukaan ja ovelasti!

Se vaan on sitä!
Se vaan on sitä!
Se on sitä kansainvällisesstikin!
Se on sitä kansainvällisesstikin!

Kuvien tekijä Michael Cohen on tällä hetkellä vankilassa ja hänellä on vielä edesää parin vuoden aika.
Hänellä on Salaisuuksista, joita tämä ns. rikollinen lupaa paljastaa. Eras niistä on se, kuinka Trump huijaa veronmaksajia, hänen piilotetut sopimukset Venäjän kanssa ja kohtaus onndinismista Las Vegas -kerhossa.

Tässä olemme aiheen ytimessä, eli mikä on se kulttuuriperintö, jonka Trump jättää maailmalle. Tuleeko Ondinismista keskustelun aihe kahvipöydissä?

Ondinismi: kultainen suihku, kusi-leikit. Englantilainen vakooja on tiedottanut vastaavasta kohtauksesta, jonka väitetään tapahtuneen Moskovalaisessa hotellissa Donald T.: n ja seksityöntekijöiden välillä.
Ja äänestäminen kannattaa

Trumpilla oli vajaa katsomo - ei paha! Jenkkien täytyy erikseen vielä rekisteröityä äänestäjiksi, jotta voivat äänesttä. Sivistysvaltiossa ei moista tarvita - onneksi!
Nyt on alkanut rekisteröityminen ja ilmeisesti kuvan henkilöiden äänet eivät mene Trumpille!


Mittumaari

Kun keräät mittumaarina neljää eri ketokukaa ja sijoitat ne tyymysi alle, niin nät unessasi tulevan sulhasesi! Ja jos huuhtelet kasvosi Mittumaatina virtaavan joen vedellä, niin näet vastarannalle sulhosi kasvot!

Kokeilaa ihmeessä! Varmaan tehoaa ja toimii.

Hyvää MITTUMAARIA KAIKILLE !!!!

Kukat vaan tyynun alle ja sulho tulee näkyviin!
Kukat vaan tyynun alle ja sulho tulee näkyviin!