Oscarin omia?

Ragazzi di vita

Eräällä Mamma Roma -elokuvan taulolla vuonna 1962 otettu kuva, jossa Anna Magnani ja Ettore Garofolo Pier Paolo Pasolinin keralla. Toisessa rivissä vasemalla on Franco Citti, eräs Pasolinin elokuvien vakinäyttelijä, sekä tautalla i ragatti eli pojat.


Potkupallosta

Jotkut kisat ovat ilmeisesti meneillään, joka tuutista tulee aina potkupalloa. Mutta joskus siinä on hienojakin puolia, kuten oheisesta kuvasta selviää. Onhan se varmasti sosiaalisesti hyväksyttävää?

Sosiaalisesti korrektiako?
Sosiaalisesti korrektiako?

Herttua Franz

Baijerin herttua Franz von Bayern, joka olisi nykyisin Baijerin kuningas, jos Kuningaskuntaa ei oli lakkautettu vuonna 1918 Saksan tappion yhteydessä, on virallistanut suhteensa Thomas Greinwaldiin.

Bajerin herttua Granz
Bajerin herttua Granz

Herttua Franz ei ole koskaan kätkenyt mieltymystään samaan sukupuoleen. Näin hän on ensimmäinen eurooppalaisen ruhtinashuoneen päämies, joka on ilmoittanut homoseksuaalisuudestaan.

Herttua Franz ja Thomas on kuvattu samaan viralliseen valokuvaan, joka on nähtävillä 14. toukokuuta avatussa näyttelyssä; Erwin Olaf: Incroyablement beau, jonka järjestää Hampurin Kunsthalle.

Herttua Franz on syntynyt vuonna 1933 ja on siten iältään 88 vuotta. Hänen perillisensä on hänen nuorempi veljensä Max.

Tosin Bayerin hallitsija kuningas Ludwig II, oli myös tunnettu Homoseksuaali. Hän eli 1846 -1886 ja oli kuninkaana vuosina 1864 – 1886.

Herttua Franz on Ludwig II isän Maximillian V ( 1811 – 1864) veljen Luitpoldin (1821 – 1912) pojan Ludwig III )1845 – 1921) pojan Rupertin (1869 – 1944) pojan Albert V (1905 – 1996) poika.

Herttua Franz ja Thomas Greinwald
Herttua Franz ja Thomas Greinwald

Masturbaation päivä

Tänään 7. toukokuuta vietämme kansainvälistä masturbaation päivää. Teema on aina ajankohtainen ja se koskettaa meistä melkein jokaista. Aihetta on käsitelty kirjallisuudessa kuten myös elokuvissa ja televisiossa. Yleisesti voidaan todeta, että varsinkin Aidsin ja koronan aikana masturbaatio on ollut terveellisin seksuaalisen näytinnon muoto.

Elokuvan vaikuttavin, ainakin itselleni masturbaatiokohtaus on ollut Petro Almodóvarin elokuva La Ley del deseo (Intohimon laki), jossa Antonio Banderas masturboi melkoisen tyylikkäästi.

Toivottavasti sveitsiläisen tohtori Samuel Auguste Tissot’n kaltaiset ovat sukupuuttoon kuolleet. Suureksi osaksi hänen toimestaan Masturbaatio käsitettiin erittäin negatiiviseksi toiminnaksi ja sen estämiseksi kehitettiin niin erilaisia laitteita kuin menetelmiäkin.

Hyvää masturbaation päivää jokaiselle sukupuoleen ja ikään katsomatta!

Patsas Sukuha-temppelissa Javan saarella
Patsas Sukuha-temppelissa Javan saarella


Gay kahvila

GayCafé Berliinissa 1933
GayCafé Berliinissa 1933

Ohessa kuva Berliiniläisestiä GAY KAHVILASTA vuonna 1933. Se jälkeen kaikki oli kiellettyä ja alkoi yli kymmenen vuotta kestänyt kauhujen aika. Homoja odottivat keskitysleirit, pakkotyö ja jopa täydellinen tuho.

Muistakaamme, että ääripopulistinen kiihtoitus sai aikaa todella pahaa jälkeä. Älkäämme antako enää koskaa mahdollisuutta ääriaineksille päästä valtaa, etenkin varokaamme populismia.


Rock Hudson ja hänen rakkaansa Bob Preble

Olen ylpeä nuoristä ystävistäni ja yleensäkin nuorista. He ovat saaneet aikaan suuren muutoksen suhtautumisessa meihin homoihin.Se on aivan toista kuin omassa nuoruudessani, jolloin homoseksistä joutui helposti pidätetyksi ja jopa vankeuteen.
Onneksi julkiset voivat elää yhä enemmän omana itsenään, se on parempi maailma kaikille. Ei tarvitse olla kuin esim. Rock Hudson.

Rock Hudson ja hänen rakkaansa Bob Preble autohommissa.
Rock Hudson ja hänen rakkaansa Bob Preble autohommissa.

Toivottavasti paranevat!

Ranskalaisen TÊTU-nettilehden internetsivustolla on julkaistu, valitettavasti vain tilaajille, haastattelu näyttelijä, laulaja ja humoristi Camille LELLOUCHE sta. Siinä hän upeasti toteaa:

”Elämme vuotta 2021. Jo homoseksuaalisuus häiritsee sinua, niin paranna itsesi siitä!”

Camille LELLOUCHE
Camille LELLOUCHE

Vuosi 2021?

Pitää olla varoivainen kaikkeen siihen, mitä vuosi 2021 saattaa tuoda tullessaan. Nyt meillä on Korona, aiemmin meillä oli HIV ja Aids, mutta mitä tuleman pitää? Sitähän ei tiedä kukaan.

Avataan ovi varovasti tulevalle.
Avataan ovi varovasti tulevalle.

Nykyaikaako?

Ehkä tämä vallitseva korona-viruksen aika jättää meihin syvemmät jäljet kuin uskommekaan. Eristäydymme ja toimimme kuvan tavoin kaikessa ennen niin paljon sosiaalisuutta vaatineissa tilanteissa.