Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2010.

Maajussikalenteri

Kaikkihan tuntevat Dieux du Stade- kalenterin, noista stadionin jumalisista miehistä.
Nyt jo kolmanteen vuosikertaansa on ehtinyt sveitsiläisen tekemä Maajussikalenteri. No, kuvat eivät ole ihan yhtä seksiä tihkuvia kuin jumalien kalenteri, mutta kyllä nämä pojat mielellään kaverikseen ottaisi.
Kalenteri on saanut osakseen paljon huomiota sveitsiläisessä mediassa. Meidä on korostanut kalenterin herättävän nuorissa kiinnostusta maatalouteen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.
Kalenteri muuten maksaa 28,30 euroa ja sitä voi tilata netistä:

http://www.youtube.com/watch?v=ZyyWnUAgMQ4

Kuka haluaa naida poikani?

Perjantaina 29. lokakuuta Ranskan television kanavalla TF1 alkaa viisiosainen pienoissarja ”Kuka haluaa naida poikani?”
Yksi kysymyksen esittävistä äideistä on Odile, joka etsii ihannemiestä pojalleen Benjaminille. Muut etsivät ihannenaista pojalleen.

Ohjelman tuottajat toteavat, että heistä on aivan luonnollista, että äiti etsii miespartneria pojalleen.

Ainakin ohjelman esittelyvideolla äiti Odile ja poikasa ovat erittäin edukseen. Hieno äiti, joka hyväksyy poikansa täydellisesti!

Kuvassa Odile ja Benjamin.


Mitä isompi sitä parempi?

Äskettäin julkaisi eräs brittilehti aiheesta artikkelin. Mitäs jos on liian iso? Asiantuntijaksi ja lausuntojen antajaksi oli saatu Danny Dong, englantilainen nuorimies, joka kanuunan koko on 27–30 kiihotusasteesta riippuen.

Hän valitteli, että ei löydä itselleen tyttöystävää, silla kaikki, jotka ovat ehtineet hänet kalsareista riisua toteavat se olevan liian suuren.

Homofilmien asiantuntijat tunteva miehen myös nimellä Matt Hugues, joka on innolla valmis kaikkiin poikaleikkeihinkin. Ehkä Matt/Danny on löytänyt hyvän oksan ansaita oksallaan, sillä kyllä seksifilmeistä aina jotain maksetaan, ja kun on kumpikin sukupuoli käytettävissä, niin hommia varmaan riittää.


Upeita miehiä

Jenkkilehti ESPN on julkaissut erikoisnumeronsa "Boby issue", jossa urheilevat hyvävartaloiset miehet ovat heittäneet vaatteet pois ja antautuneet kameralle. Mukaan on saatu esimerkiksi surffari Kelly Slater ja luistelija Evan Lysacek, jotka on kuvannut Matthias Vriens. Korispelaaja Amar'e Stoudemire ja maalivahti Tim Howard ovat olleet Peggy Sirota kameran etsimen kohteina.
Monia muitakin urheilijoita on saatu mukaan. Mutta milloin meillä nähdään Tero pitkäniemen tai jonkun muun hyväkroppaisen urheilijan nakukuvia lehdissä?

Katso mytö kuvia http://www.acausedesgarcons.com/2010/10/le-magazine-espn-deshabille-a-nouveau-les-sportifs.html