Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset lokakuulta 2012.

Mister BIG

Epätavanomainen näky järkyttää Itävallan pääkaupungin Wienin asukkaita. Suurikokoinen alastonta miestä esittävä hahmo on hiljattain sijoitettu Leopod-museon sisäänkäynnin yhteyteen.

Yleensä kaikki asiasta jotain tietävät tai ainakin kaikki he jotka luulevat jotain tietävänsä, ovat toitottaneet, että koolla ei ole merkitystä. Kuitenkin nyt on tullut ilmi seikka, että koko on sittenkin oleellinen.

Leopold-museoon sisäänkäynnin yhteyteen on näet sijoitettu isokokoinen maakaava miestä esittävä valokuva. Museon kävijän tulee joka tapauksessa törmätä tuohon suurikokoiseen Adonista esittävään valokuvaan.

Turistit ovat kuvasta yleensä huvittuneita, joskin useat kaupunkilaiset ovat tehneet valituksia kuvasta museon johtajalle.

Kuvalla on nykyisin myös oma kutsumanimensä Mister Big. Kysessä on slasburgilaisen taitelijan Ilse Haiderin työ, joka esittelee museossa olevaa näyttelyä ”Nackte Männer”, eli alastomia miehiä. Näyttely koostuu miehen alastomuutta taiteessa esittävistä kuvista.

Jokainen voi poseerata Jättiläisen mahtavien kivesten vierellä itsenä kuvauttaen tai sitten tutustua lähemmin näyttelyyn, jossa on töitä mm. Pierre et Gilles –duolta tai Andy Warholilta.

Näyttely on avoinna aina vuoden 2013 tammikuun loppupuolelle.

Hyvää matkaa Wieniin!