Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2020.

Täti Amerikassa . . .

Amerikkalainen naineen haastaa homoseksuaalit, niin aivan kaikki.

Hänen nimensä on Sylvia Ann Driskell, hän on 66-vuotias ja asuu Yhdysvaltain Nebraskan osavaltiossa. Eräänä aamuna hän heräsi ajatellen aikovansa tehdä valituksen liitovaltion oikeuteen, Koska tekstissä ei kovin selkeästi tarkenneta kysymystä, kenestä oikein on kyse, niin ilmeisesti se tarkoittaa kaikki maailman homoja!
Amerikklainen LGBT-sivusto LGBT Nation toteaa valituksen olevan jo vuodelta 2015, mutta sitä kommentoidaan ja siteerataan laajalti verkostoissa. Teksti löytyy edelleen verkosta osoitteessa: https://www.lgbtqnation.com/2020/05/66-year-old-nebraska-woman-sues-homosexuals/

On hivenen hanka tietää, mistä hän homoja syyttää, paitsi synnistä elämisestä, jonka hän määrittelee ”tahdoksi rikkoa uskonnollista tai moraalista lakia”[/i[. Kuitenkin toisaalta hänelle on itsestään selvää , että [i]”homoseksuaalisuus on synti ja he, homoseksuaalit tietävät, että on synti elää homoseksuaalista elämää”.[/]

Valitus ei ollut kovin menestyksekäs, sillä ”[i]Liittovaltion tuomioistuin ei ole keskustelu- tai puhefoorumi teologisista kysymyksistä”[/] Tähän vielä voi lisätä, että [i]”laki ei tunne harhaoppia, sitoutuu olemaan tukematta mitään dogmaa tai minkään uskonnon instituutioita”.

Täti parka, ei ihan osunut maaliin!
Tulevaisuus?

Tälläisiltäkö ihmiset näyttävät tulevaisuudessa? Käymme kaupassa ja liikumme ulkona avaruusolioina. Voimmeko edes kodeissamme kulkea ihan nakuina ja omana itsenämme?

Halaunako elää tuollaista elämää?
Halaunako elää tuollaista elämää?