Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset helmikuulta 2013.

Haluaisin kuulla....

Tosiaan, niin perusteellisen innokkaasti halausin kuulla samanlaisen puheen Eduskunnan puhujapöntöstä Suomen hallituksen oikeusministerin pitävän kuin tuolla Youtube-osoitteessa on.

Siellä Ranskan oikeusmisteri ja sinetinvartija, Mme Taubira pitää todellinen historian oppitunnin homofobisteille. Oppitunti on perusteellinen näkemys yhdenvertaisuuteen eli ranskalaisille niin rakkaaseen l'egalité -käsitteeseen.

Minä vaan haluaisin, mutta pystyykö kukaan ja edes osaako kukaan puolustaa meillä ihmisarvoa ja ihmisen oikeuksia yhtä hyvin kuin Mme Taubira.

Osoite on:

http://www.youtube.com/watch?v=XJG0DrX8oZ8

en osaa laittaa videota suoraan tänne blogiin, siitä anteeksipyyntöni.
Se tuli kuin pyytämättä ja tilamatta - hienoa kun onnistuin.


Tyrmistyttävä uutinen

Lancashirestä, Englannista löytyi metsästä löytyi hirttäytynyt teini, joka oli kärsinyt homofobista kiusaamista koulussaan. Tämä nuori, 16-vuotias Anthony katosi marraskuussa, hän oli viettänyt päivän tyttöystävänsä Charlotten kanssa. Hänen ruumiinsa löydettiin 14. tammikuuta, se roikkui metsässä lähellä hänen kotiaan. Anthony äiti syyttää poikansa luokkakavereita, joka ahdistelivat häntä hänen seksuaalisuudestaan.

"Anthony sai osakseen tyttöjen taholta kiusaamista kahden vuoden ajan. Hän sai kuunnelle homo-huutoja ja häntä lyötiin kasvoihin. Hän tuli kotiin kouluasut revittyinä ja hänen puhelimensäkin varastettiin. Hän oli aina järkyttynyt, mutta pystyi kokoamaan itsensä ja menemään kouluun seuraavana päivänä. Äiti halusi puhua asiasta opettajien kanssa, mutta Anthonyt kielsi, koska se vain olisi pahentanut hänen mielestään tilannetta.

Kun poliisi löysi itsemurhaviestin Anthonyn repusta, niin siinä luki: "No, olen poissa, mutta en täysin. Aion katsella teitä. Äiti, älä unohda minua, olen taivaassa ja katson alas. Älä sure ja yritä toimia kuten parasta on. Rakastan teitä kaikkia niin paljon."

Hän jätti XBoxin hänen nuoremmalle veljelleen, mutta ei ole jättänyt mitään selitystä sille, miksi hän otti oman henkensä.

Ps. Huomasi asiasta olevan uutisen uutissivulla. Minulla ei kuitenkaan ollut tietoa lapsesta. Kuva on oikeasta kaverista.