Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset maaliskuulta 2012.

Sloveniassa kansanäänestys 25. maaliskuuta

Tänään 25. maaliskuuta slovenialaiset käyvät uurnillaq podottamassa kannanottonsa uusimpaan kansanäänestykseen.

Heidän tehtävänään on päättää verotuksen eriarvoisuuden poistamisesta, eli sama kohtelu homopareilla kuin muillekin. Lisäksi kyse on homoparien adoptio-oikeudesta.

Sloveniassa on konservatiivinen puolue ja katolinen kirkko vastustaneet lainmuutosta. Kuitenkin päädyttiin kansanäänestykseen parlamentin osoitettua kyvyttömyytensä asian käsittelyssä.

Paikallisen mielipidemittauslaitoksen mukaan 60 prosenttia kansalaisista on myönteisiä lakiuudistukselle, kun vastustaja on 40 prosenttia.
Olisiko tämä Suomenkin tie?


Venäläiset osaavat?

Puhutaan ja kirjoitetaan paljon venälisten tiukasta homiofobisesta mielipideilmastosta ja Pietarin lainsäädönnöstä jne. jne. Kuitenkin massa tapahtuu myös paljon myönteistä, iso maa kun on.

Nyt äläiset venovat saaneet aikaiseksi toisen numeron Coverboy Magazinesta. Lehdessä on 270 sivua upeita kollien, vähän nuorempien ja vahan vanhemipien, kuvia. Lehtipaketti on kaksikielinen ja sisältää lähes ainoastaan kuvitusta. Kuvat eivät ole pornoa, joskin komeita katseltavia toki ovat.

Lehden voi selata ositteesta:

http://www.coverboy.ru/

ja samalla voi nautiskella hienosta kameratyöstä komeiden kavereiden parissa. Muuten se lehden ensimmäinenkin numero on selattavissa samalla sivustolla.