Oscarin omia?

Edellinen

Noidat liikkeellä!

Koronaviruksen varjolla voidaan tehdä mitä vain. Nyt pistetään arestiin vanhat ja sairaat, kohta varmaan on homojenkin eristämisen aika. Jos he eivät tottele, niin seuraukset ovat todella valtavat.

Toivottavasti ei näin käy?

Ranska on valmis, miin, miksi ja mitä siitä seuraa?
Kuka on todennut;

XX ovat tyttöjä, jotka rakastavat tyttöjä,
poikia, jotka rakastavat poikia ja tyttöjä ja poikia, jotka rakastavat toisiaan.
XX uskovat Jumalaan, Allahiin, universumiin ja ei mihinkään.
Toisin sanoen: X olet sinä. X olemme me.

Jos joku tunnistaa sanojan, niin hienoa?


Formula huumaa

Kilpakaudet ovat päättymässä ja voitot ovat voitettu ja tappiot on kärsitty. Kukin, siis mahdollisuuksiensa mukaan. Belgitkin ovat mukana jossain alemmassa sarjassa.

Thierry Neville (oik,)ja Nicolas Gilsou (vas.) voittajina omassa sarjassaan ja luokassan.
Thierry Neville (oik,)ja Nicolas Gilsou (vas.) voittajina omassa sarjassaan ja luokassan.

Kaunein adoptio IKINÄ!

Luca Trapanese on napolilainen ja 41 vuotias yksineläjä ja homo. Hän on nyt myös pienen Alba tyttären isä. Yli kaksikymmentä perhettä oli ennen Lucaa hyljännyt Alban, koska tämä sairasti Dowin syndroomaa.

Tämä on ehkä kaikkein kaunein tapahtuma, josta voitte lukea tänään.

Kun Luca Trapanese sai tietää, että pieni trisomia sairasta tyttö odotti adoptiota, hän tiesi välittömästi, että hän haluaa adoptoida tuon tytön.

Pieni tyttö oli hylätty heti syntymänsä jälkeen ja jo yli kaksikymmentä heteroparia oli kietäytynyt häntä adoptoimasta, yksistään kahden viikon aikana. Luca Trapanese tunti hyvin vammaiset; ”jo 14 vuotiaana toimin vapaaehtoisena vammaisten parissa”. ”Uskoin, että minulla on tietoa ja kykyä toimia hänen kanssaan” sanoi Luca BBC:n haastattelussa.

Italiassa adoptio on sallittu vain avioituneille heteropareille, jota ovat iältään 18 ja 45 väliltä. Yksineläjät voivat saada adoption erityisistä syistä.

”Olen aina halunnut olla isä. Vuonna 2017 lähetin paperini adoption saamiseksi”, kertoo Luca. ”He kertoivat minulle, että he antavat minulle ainoastaan lapsen, jolla on useita erilaisia vaikeita sairauksia. Kyseessä on lapsi, jota perinteiset perheet eivät huoli omakseen. Ja oli valmis välittömästi hyväksymään ehdot”. Ja heinäkuussa 2017 Italian viranomaset tiedottivat asiasta. joka muutti totaaliset napolilaisen miehen elämän.

”Kun pidin Albaa käsivarsillani ensimmäistä kertaa, niin koko minäni täyttyi ilosta”, muistelee Luca Trapanese. ”Tunsin heti, että hän oli minun tyttäreni ja tiesi, että oli välittömästi valmis olemaan hänen isänsä”. Luca täsmentää vielä, että tytön olikin tarkoitus päätyä hänen tyttärekseen.

”Olen isänä ylpeä hänestä. Alba ei ole koskaan ollut minulle toinen mahdollisuus, koska hän oli vammainen. Haluan todella, että hän on MINUN tyttäreni.

Katsokaa isän ja tyttären onnea!!

Luca ja Alban
Luca ja Alban
Luca, Alba ja satutaivat
Luca, Alba ja satutaivat
Edellinen