Oscarin omia?

Edellinen

Ja äänestäminen kannattaa

Trumpilla oli vajaa katsomo - ei paha! Jenkkien täytyy erikseen vielä rekisteröityä äänestäjiksi, jotta voivat äänesttä. Sivistysvaltiossa ei moista tarvita - onneksi!
Nyt on alkanut rekisteröityminen ja ilmeisesti kuvan henkilöiden äänet eivät mene Trumpille!


Mittumaari

Kun keräät mittumaarina neljää eri ketokukaa ja sijoitat ne tyymysi alle, niin nät unessasi tulevan sulhasesi! Ja jos huuhtelet kasvosi Mittumaatina virtaavan joen vedellä, niin näet vastarannalle sulhosi kasvot!

Kokeilaa ihmeessä! Varmaan tehoaa ja toimii.

Hyvää MITTUMAARIA KAIKILLE !!!!

Kukat vaan tyynun alle ja sulho tulee näkyviin!
Kukat vaan tyynun alle ja sulho tulee näkyviin!Täti Amerikassa . . .

Amerikkalainen naineen haastaa homoseksuaalit, niin aivan kaikki.

Hänen nimensä on Sylvia Ann Driskell, hän on 66-vuotias ja asuu Yhdysvaltain Nebraskan osavaltiossa. Eräänä aamuna hän heräsi ajatellen aikovansa tehdä valituksen liitovaltion oikeuteen, Koska tekstissä ei kovin selkeästi tarkenneta kysymystä, kenestä oikein on kyse, niin ilmeisesti se tarkoittaa kaikki maailman homoja!
Amerikklainen LGBT-sivusto LGBT Nation toteaa valituksen olevan jo vuodelta 2015, mutta sitä kommentoidaan ja siteerataan laajalti verkostoissa. Teksti löytyy edelleen verkosta osoitteessa: https://www.lgbtqnation.com/2020/05/66-year-old-nebraska-woman-sues-homosexuals/

On hivenen hanka tietää, mistä hän homoja syyttää, paitsi synnistä elämisestä, jonka hän määrittelee ”tahdoksi rikkoa uskonnollista tai moraalista lakia”[/i[. Kuitenkin toisaalta hänelle on itsestään selvää , että [i]”homoseksuaalisuus on synti ja he, homoseksuaalit tietävät, että on synti elää homoseksuaalista elämää”.[/]

Valitus ei ollut kovin menestyksekäs, sillä ”[i]Liittovaltion tuomioistuin ei ole keskustelu- tai puhefoorumi teologisista kysymyksistä”[/] Tähän vielä voi lisätä, että [i]”laki ei tunne harhaoppia, sitoutuu olemaan tukematta mitään dogmaa tai minkään uskonnon instituutioita”.

Täti parka, ei ihan osunut maaliin!
Tulevaisuus?

Tälläisiltäkö ihmiset näyttävät tulevaisuudessa? Käymme kaupassa ja liikumme ulkona avaruusolioina. Voimmeko edes kodeissamme kulkea ihan nakuina ja omana itsenämme?

Halaunako elää tuollaista elämää?
Halaunako elää tuollaista elämää?

Lankalauantai

[Pääsiäisen mielenkiintoisin päivä on tietenkin Sabbatum Sanctum eli Samedi saint. Se on perintöä keskiajalta ja siihen liittyy meillä suomessakin erilaisia riittejä ja myyttejä.

Yleisen kristillisen perinteen mukaisesti Jeesus oli kuollut ja kuopattu edellisenä iltana ja siis kuolleena hautaluolassaan.

Tallöin pahat henget ja erilaiset noidat trullit jne. saattoiva ilman jumalan kaitselmusta mellastaa maan päällä. Siksi meillä vieläkin poltetaan etenkin Pohjanmaalla pääsiäiskokkoja. Niiden toivotaan pelottavan pahat henget ym. vihulaiset pois.

Suomesta löytyy mm. sanonta:

”lankalauvvantaina saa tehäm mitä tahtoo vaikka miehijä tappaa kun silloin eij ooj jumalaa maassa eikä taivaassa”

Tietenkin tottelevaiset suomalaiset olemme noudattaneet tätäkin tekemisen muotoa!

Pääsiäiskokko Pohjanmaalla
Pääsiäiskokko Pohjanmaalla

Kirjoittaessani soi Eilen kopioimani Bachin johannsepassio Kallion kirkossa pidetystä hienosta esityksestä!

Kommentoi kirjoitusta

Pitkäperjantai

Pitkäperjantai on tavallisesti ihan normaalin pituinen päivä. Se tekee poikkeavaksi vain kristillinen myytistö. Kristillisen perinteen mukaisesi pitkäperjantaina Jeesus ristiinnaulittiin, kuoli ja haudattiin. Kiirastorstaista alkaa suuri tapahtumien ketju ja se on kristillisen kirkon yksi kahdesta suuresta juhlasta.

Pitkästä aikaa useille meistä nykyisistä päivä tuntuu erityisen pitkältä, sillä kontaktit muihin ja liikkuminen yleensä on vähentyneet. Siis, nyt me nautimme pitkästyttävästä päivätä onneksi.

Pitkäperjaintain kulkue Ulmissa Saksanmaalla
Pitkäperjaintain kulkue Ulmissa Saksanmaalla

Kirjoittaessani soi Taas soi Bachin Matteuspassio, onneksi on valtava määrä erilasia versioita.

Kommentoi kirjoitusta
Edellinen