Oscarin omia?

Edellinen

Tab Hunter, Hollywoodin homolegenda on poissa

Todella miehisen kauneuden ruumiillistuma, Hollywoodin 50-luvun ruhtinas Tab Hunter eli suuren osan elämästään kaapissa, kunnes pystyi avautumaan homoudestaan. Hän lähti 9. heinäkuuta pitkälle ikuisuusmatkalleen 86 vuotiaana.

Tab Hunter, oikealta nimeltään Arthur Andrew Klem, oli amerikkalaisen miehen ideaaliruumiillistuma. Hän oli blondi, hyvän ja lihaksikkaan vartalon omaava ja hänellä oli siniset silmät. Tämä kaikki teki hänestä todellisen suosikin 50-luvun amerikkalaisessa elokuvassa.

Näyttelijän poismenosta ilmoitti hänen pitkäaikainen kumppaninsa Allan Glaser, todeten kuolinsyyn olleen sydäninfarkti.

Sodanjälkeisessä Amerikassa Tab Hunterista tuli Hollywoodin todellinen suosikkinuori, joka edusti kalifornialaisen maskuliinisuuden perustyyppiä!

Hunter teki useita rooleja menestyselokuvissa ja hän esiintyi myös laulajana. Hänen vastanäyttelijöidensä listalla ovat lähes kaikki aikakauden suuret nimet. Vuonna 1957 hän oli Yhdysvaltojen singlelistan ykkönen kappaleellaan ”Young love”. Kuitenkin hän palasi tähteyteen 1980-luvulla useiden elokuvien myötä.

Kun Hunter lumosi miljoonat ihailijattarensa, niin hänellä oli oma raskas salaisuutensa, sillä hän oli homo. Kuitenkin 50-luvun Amerikassa homous oli laitonta ja vain kaappi oli ainoa mahdollisuus tähteyteen ja sen säilyttämiseen.

Suosikkinsa yksityisyyden suojaamiseksi Hollywoodin magnaatit kehittivät romansseja hänen vastanäyttelijättäriensä kanssa. Näin Hunter liitettiin romansseihin mm. Debbie Reynoldsin ja Natalie Woodin kanssa. Kuitenkin suurten kulissien takana Tab Hunter koki rajut suhteet luistelija Ronnie Robertsonin ja Antony Perkinsin kanssa.

Vuonna 2005 Tab Hunter, avustajanaan haamukirjoittaja Eddie Miller, päätti kertoa elämänsä totuuden elämäkerrassaan ”Tab Hunter Confidential, The Making of a Movie Star”. Kirjassa hän kertoa järjestelmästä. joka pakotti hänet valehtelemaan vuosikymmenien ajan seksuaalisesta suuntauksestaan.

Kirjasta tehtiin dokumenttielokuva vuonna 2015 (tänään se on katsottavissa Netflixissä), jossa hänen ystävänsä Clint Eastwood, Debbien Reynolds ja Robert Wagner antavat tunnustuksensa näyttelijälle, joka vietti suuren osan elämästään ja urastaan kaapissa, vaikka se olikin kultainen niin se oli samalla kovin ahdas.

Dokumentissa erityisen avoimesti homoksi julistautunut näyttelijä George Takei kuvaa Tab Hunteria amerikkalaisen miehisyyden ruumiillistumana. Tähän näkemykseen ja mielipiteeseen on helppo yhtyä.Fiertés ja Pariisi!

Kaksiviikoisen ( 15. kesäkuuta ja 1. heinäkuuta) priden kunniaksi on Pariisin kaupunkin johtoa maalauttanut joitakin suojateita sateenkaaren väreillä.Suojateitä on maalattu lähinnä Marais-kaupunginosaan, muutta varmasti tama tapa leviää muuallekin kaupunkiin.

Hienno päätös Pariisn kaupunginjohtajalta rouva Hidalgolta.


Ruhtinaat ja heidän rakastajansa I

Johdanto aiheeseen

Onko edes mahdollista, että ylintä yhteiskunnan valtaa käyttävä ruhtinas ilmaisee julkisesti homoseksuaalisuutena?

Edvard II
Edvard II

Tämän kysymyksen on esittänyt Ranskan Akatemian jäsen ja kirjailija Dominiques Fernandez, ja näin hän on avannut mielenkiintoisen keskustelualueen, joka koskettaa vallankäyttäjiä niin faaraoita, keisareita, kuninkaita kuin ruhtinaitakin ja tietenkin heidän rakastajiaan kautta vuosisatojen.

Antiikin ajoita lähtien homoseksuaalisuus ja erityisesti vallankäyttäjien, on suvaittu enemmän tai vähemmän ymmärtäväisesti tai tyytymättömästi vuosisatojen ajan. Jos keisari Hardianus (76 – 138) tulee julkituo rakkautensa rakastettunsa Antinoosin (n. 111 – 130) kanssa, niin samoin myös Soliman I Suuri (1494 – 1566) (n. 1493 – 1536) kymmenes ottomaanien sulttaani tulee julki kunniahimoisen Ibrahimin kanssa, tosin hän myöhemmin teloituttaa tämän. Myös Englannin Edvard II (1284 – 1327) maksaa kallisti mieltymyksistään miehiin.


Pomo on lähtenyt...

Äitini eli Pomo on siis lähtenyt. Siunauksen toimitti entinen oppilaani, en tiennyt, että se olisi hän. Tietysti naispappi teki tehtävänsä ja Pomo oli aina sitä mieltä, että naisen hoitavat miehiä paremmin papin tehtävät. He ovat empaattisempia. Tätä mieltä hän oli jo ennen keskustelua naispappeudesta.

Pastori luki siunaustilaisuudessa, emme olleet mitään esittäneet, saman tekstin kuin ex-piispa Kantola Pentti Holapnan siunastilaisuudessa. Sekä Holappa että Pomo olivat lähtiessään saman ikäisiä. Teksti toimii todella hyvin molmepien kohdalla.

Kaikella on määrähetkensä,
aikansa joka asialla taivaan alla.
Aika on syntyä
ja aika kuolla,
aika on istuttaa
ja aika repiä maasta,
aika surmata
ja aika parantaa,
aika on purkaa
ja aika rakentaa,
aika itkeä
ja aika nauraa,
aika on valittaa
ja aika tanssia,
aika heitellä kiviä
ja aika ne kerätä,
aika on syleillä
ja aika olla erossa,
aika etsiä
ja aika kadottaa,
aika on säilyttää
ja aika viskata menemään,
aika repäistä rikki
ja aika ommella yhteen,
aika olla vaiti
ja aika puhua,
aika rakastaa ja aika vihata,
aika on sodalla ja aikansa rauhalla.


Eräs päiväkirja eräältä päivältä

Nyt vasta sain itselleni erään vankilassa olevan ystäväni raportin, jossa hän käsittelee päivää 7. toukokuuta ja sehän on tunnettu masturbaation päivänä. Olen kopioinut käsin kirjoitetun tekstin ja siirtänyt tekstin koneelle ja sen jälkeen laittanut sen tänne.

Minulta on pyydetty (kaverini pyysi) tekstiä, jossa käsittelen päivän aikana suorittamiani runkkuja. Kohta alkaa siis maanantai 7. toukokuuta, jota kuulemma vietetään masturbaation päivänä, kuten kaverini sanoo.

Onneksi olen yksinäissellissä, joten ei tarvitse huomioida kaveria tai kavereita. Kukkaanhan ei täällä virallisesti runkkaa tai edes ajattele moista. Totuus on varmasti toisenlainen ja jokainen äijä tai ainakin melko moni touhuaa nytkin samaa asiaa. Onneksi valot saa sammuttaa itse ja mielikuvitukseen on turvauduttava, sillä paljoa ei ole virikemateriaalia.

Taustaksi kerrottakoon, että olen saanut kehuja välineestäni. Eräskin MP-kerholainen totesi saunassa, että tollasella varustettu saa mitä vaan ja keltä tahansa. Ei oikea elämä ihan samaa ole todistanut, siis tuolla muurien ulkopuolella ja sisäpuolella ei ole muuta kuin tämä oma käsi.

Kello on 00:15
Ensimmäinen kerta illan päätteeksi ja öyän alkajaisiksi. Tavallaan uni tulee paremmin kuin hoitaa homman kotiin.

Kello on 8:02.
Olen palannut koppiini aamiaiselta ja tulee päivän ensimmäinen runkku. Ihan tavallinen sängyssä loikoillen ja tupakoiden. Kesäkuun alusta lähtien ei saa enää osastolla tupakoida, mutta eivät vielä kiellä runkkua.

Kello 11:32
Nyt taas tekee mieli, mutta ilmeisesti asiaa johtuu pyynnöstä, sillä ei ole tapanani kuin korkeintaan pari kertaa päivässä runkata. Ongelma tulee myös spermasta, sillä talouspaperia ei täällä ole ja vessasta olen yrittänyt varata paperia päivän tarpeisiin. Ja nyt tuli tarve, joskin melko nopeasti se tapahtui. Ilmeisesti pää on asettunut pyynnön johdosta runkkumoodiin!

Kello 16:45
Juuri ennen ruokailua ehdin varmaan vielä rykäistä. Taitaa se olla kolmas kerta ja vieläkin toimi melkoisesti, mutta ulostuleva osuus on melko vähäistä eli se kait kertoo liiasta käytöstä.
Kello 23:05

Nyt tuntuu, että tässä se on. Kohtuullisesti se lähti, mutta ei se ollut samaa kuin ennen tai aiemmin päivällä. Jos olis joitain leluja ja muuta mielikuvitusta kiihottavaa materiaalia, niin se avittaisi hommaa.

TV


JO ON OTSIKKO!

Iltasanomissa oli eilen 15. toukokuuta otsikko:

"Nyt on kakussa munaa! Kuninkaalliset häät saivat brittileipurin ylittämään itsensä: leipoi luonnollista kokoa olevan kakun prinssi Harrysta ja Meghanista".

Ehkä oheinen kuva Harrysta auttaa ymmästämään otsikkoa?


Maanantain jatkoa

Maanantaina vietimme monipuolisesti ja moni eri tavoin masturbaation päivää. Toivottavasti kaikille jäi asiasta hyvä ja antoisa kokemusmuisti?

Oheisen kuvan kaveri kuitenkin vaikuttaa tosi tyytyväiseltä.


Masturbaatio!

Tänään se siis on, tällä ja nyt. Se on kestanyt jo yli kahdeksan tunttia ja kestää vielä lähes 16 tuntia. Koko päivä omistettu masturbaatiolle, tuolle terveelliselle tavalla saada onnea elämään.

Asiaa on harrastettu aina ja kaikkialla, niin kauan kuin ihmisia on ollut.

Asiassa tunnettiin ja sen puitteissa toimittiin jo Pompeissakin, kun laava ja tuhka yllättivät. Siitä todistaa tuo oheen liitetty kuva.


MASTURBAATION VUOSIPÄIVÄ

Maanantaina 7. toukokuuta vietetään kansainvälistä masturbaation päivää, ja sitä vietetään ihan koko päivä! Päivän tarkoitus on kannustaa ihmisiä masturbaatioon ja suojella heidän oikeuttaa tähän nautintoon.

Ensimmäisen kerran päivää vietettiin 13. toukokuuta 1995. Ajatus päivän vietosta lähti erään Mouvement pro-sexe puolesta toimineen aikuisviihdekauppiaan halusta kunnioittaan amerikkalaista pediatria ja korkeaa lääketieteellistä asiantuntijaa Joycelyn Elders’iä. Hän oli julistanut Yhdistyneiden Kansakuntien AIDS-kokouksessa 1994, että masturbaatio on riskitön ja terveellinen tapa seksuaaliseen hyvinvointiin ja sitä pitäisi opettaa jo koulussa. Tämän kannanottonsa vuoksi Elders erotettiin tehtävästään presidentti Bill Clintonin toimista 9. joulukuuta 1994
.
Tämän jälkeen koko toukokuusta on tullut masturbaatiolle nimetty kuukausi.

Vasta vuona 2005 alettiin 7. toukokuuta viettämään masturbaation päivän, joskaan sillä ei ole mitään virallista asemaan YK:n vuosipäivien joukossa.

Nauttikaamme päivästä ja nauttikaamme runkusta, kuten sitä tosi usein nimeämme.

Edellinen