Oscarin omia?

Edellinen

Soinin ja kumppaneiden kauhistusko?

Lontoolaisen ostoskeskuksen pysäköintipaikalla ovat uudet liikennemerkit häirinneet joidenkin mielenrauhaa ja aiheuttaneet jopa liikenneruuhkia.

On se nykyisin vaan niin vaikeaa olla hetero. Joillakin Westtfield Shepherd Bushin ostoskeskuksessa on heteroilla ollut vaikeuksia saada autonsa pysäköidyksi. Syynä ovat pääsääntöisesti uudet pysäköintimerkit, joita asennetiin, kun Volvo halusi tehdä uusimman mainoksensa aiheensa kuvat modernia perhettä.

Uudet merkit ilmestyivät 24 paikalle. Niissä oli kuvattu miespariskunta lapsen kanssa, trans-henkilö ja hänen kumppaninsa lastenrattaiden kanssa sekä yksihuoltajaäiti.

Kuitenkin valitukset asiasta ovat olleet harvinaisia ja Volvon aloite on saanut paljon kannatusta asiakkaiden keskuudessa.
Tosiasiassa mainoskampanjan johtaja toteaa, että yli 65 % Yhdistyneiden kuningaskuntien perheistä on ns. ”ei-perinteisiä”. Nykyinen pysäköintipaikkojen ikonografia ei siten vastaa enää nykyistä todellisuutta.

Mutta miten Timo Soini ja koko äkkiväärien lauma voisivatkaan enää toimia, jos ja kun meillä Suomessa tehtäisiin samaa!

Kuvakaappaus / Youtube
Kuvakaappaus / Youtube

Solttujen seurustelu!

Suomessa on keskenään seurustelevia varusmiehiä yhä enemmän!

Palveluohjesääntö antaa tiukat ohjeet käyttäytymisestä seurusteleville pariskunnille varuskunta-alueella, mutta ohjeet ovat tulkinnanvaraisemmat siviilialueella.

– Palvelusohjesäännön mukaan kaikenlaiset hellyydenosoitukset kasarmialueella ovat kiellettyjä. Muutenkin kanssakäymisessä pitää noudattaa hyviä tapoja, puolustusvoimien tiedotuspäällikkö Max Arhippainen Pääesikunnan tiedotusosastolta kertoo.

Koskeeko tämä ns. erikoista heteroparia vai tavallista homoparia?

Uutinen Iltalehdessä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/17bd9a13-8835-4d67-81f5-e40e6ec4024a

Kapteeni Haddock on väkivaltaa vastaan.
Kapteeni Haddock on väkivaltaa vastaan.

Joulahjatoiveet

Nyt lienee viimeisin mahdollisuus esittää Joulupukille lahjatoiveet tai ainakin se kaikkein tärkein toive.

Mehän voimme toivoa mitä erilaisimpia asioita, mutta onko tavara ihmistä tärkempää?

Paras toive Joulupukilleni.
Paras toive Joulupukilleni.


Turhia ovat paavin pallit ja nunnan nännit!

Kohta saamme taas kokea jäätävää viimaa meillä Suomessakin. Net ulkoministerimme suurin idoli maan päälle, eli Paavi Franciscus on hyökännyt LGBT -vähemmistöjä vastaan ja sitä mitä paavi edellä, niin samaa Timo hänen perässään.

Erään antamassan haastattelun mukaan paavi on todennut, että "kirkon työntekijöiden piirissa ei ole homoille paikkaa" ja, että "kysymys homoseksuaalisuudesta on hän huolestuttanut".

Useasti on paavi Franciscus mainittu jopa eräänlaisena kirkon uudistajana, mutta tässä lausunnossa hän tekee itsestää taas kerran patamustan konservatiivin.

Pedofiliaa hän ei toki tuomiset, mutta aikaiset ihmiset ja heidän seksuaalisen suuntauksensa. Odottakaa vaan, kun Timo tulee taas Suomeen, niin saamme kuulla tai tuta tämän sanonnan.

Hänen pyhyytensä niistää nokkaansa homoille!
Hänen pyhyytensä niistää nokkaansa homoille!Hulluja nuo ranskalaiset

Victor Noir
Victor Noir

He eivät anna patsaidenkaan olla rauhassa. Mainitaan vain keksi esikerkkiä.

Ensimmäinen esimerkki on nuoren lehtimiehen Victor Noir’n hautamuistomerkki Père-Lachaisen hautausmaalla, johon on luonnollisessa koossa kaveri lepoasennossa ja realististi jopa puntissa oleva melkoinen pullistuma.

Victor Noir'n ampui kuoliaaksi keisari Napoleon III veljenpoika.

Apollon
Apollon

Toinen esimerkki on antiikin Apollo-jumalan patsas Évrex’n kaupungin François Mitterandin puistossa. Oheisesta kuvasta huomaa hyvin, että Apollon sukukalleudet ovat jatkuvat hivelyn ja sivelyn kohteena. Niin naiset kuin miehetkin, tosin varmaan eri syistä ovat iholla hipelöimässä antiikin jumalaa.

Naiset toivottavat hipelöimällä lapsionnea, mutta mitä sitten miehet toivovat, siitä ei ole paljoa tietoja.


500-vuotta Leonardo da Vincin kuolemasta

Tulevana vuonna tulee kuluneeksi 500 vuotta suuren taitelijan ja aikaansa paljon edellä olleen neron Leonardo da Vincin kuolemasta. Italian television RAI juhlistaa kuoleman muistoa tekemällä sarjan Leonardo, joka lähetetään RAI:n kanavalla.
Sarja kuvaa Leonardoa teemalla ”outsider gay” eli homo ulkopuolinen. Ohjelman osien pitäisi tulla esitykseen juuri kuoleman muistopäivän paikkeilla.

Homo ja vegetaristi
Rasi on palkannut amerikkalaisen näyttelijän Frank Sponits’in (hän on esiintynyt amerikkalaisessa sarjassa ”The Man in the High Castle”) ja englantilaisen käsikirjoittajan Steve Thompsonin (mm. sarja ”Sherlock”) tekemään sarjaa.
Leonardo oli todella ulkopuolinen, sillä hänen isänsä ei tunnustanut häntä lapsekseen, hän oli homo ja myös vasenkätinen”, toteaa RAI:n draamasarjojen päällikkö Eleonora Andreatta.
Homoseksuaalisuudella on ollut tärkeä rooli Leonardo da Vinciin elämässä - vaikka hänen seksuaalisen suuntautumisensa herättää edelleenkin kysymyksiä historioitsijoiden parissa. keskustelevat edelleen historioitsijoista. Hänet oli kuitenkin pidätetty 24 vuotiaana sodomiasta.

Kahdeksan jaksoa
Sarjassa, jonka RAI, Saksalainen kanava ZDF ja France Télévisions välittävät englanninkielisenä, on kahdeksan jaksoa. Jokainen osa tutkii osaa taiteilijan elämästä ja katsojana on Caterina niminen tyttö, joka oli yksi hänen malleistaan. Näin saamme tilaisuuden porautua Leonardon sieluun ja tuoda julki hänen salaisuuksiaan, kuten sanoo Eleonora Andreatta.

Vielä hienompaa on luvassa, sillä jokainen jakso selittää yhden Leonardo da Vinci -mestariteoksen tarinan, mutta aina RAI:n draamasarjojen päällikkö Eleonora Andreattan mukaan "henkilökohtainen näkökulma on etusijalla taiteelliseen näkökulmaan nähden"

Nuori leonardo da Vinci
Nuori leonardo da Vinci

.


Jenkkiuimari tuli kaapista

Yhdysvaltain uintimaajoukkueen jäsen Abrahm DeVine tuli kaapista sunnuntaina 16. syyskuuta toteamallla ”On homourheilija. Meitä ei ole montaa ja siksi se oli minulle erittäin vaiketa tulla kaapista omalle ja kertoa se omalle joukkueelleni”. Näin hän sanoin Swimming World Magazine toimittajalle.

Abrahm on 400 metrin sekauinnin kansallinen mestari ja hän on pitkään taistellut oman seksuaalisuutensa kanssa. Jopa hän on joskus kyseenalaistanut itse oman uimariuransa:

”Kehittyminen homoseksuaalisena urheilijana missä tahansa urheilussa on todella rankkaa. On kehittynyt monilla urheilun alueilla kulttuuri, joissa homo on todella loukkaava sanonta. Se jotain sellaista, jotka tapahtuu kaikkialla ja joskus se vien halun harjoittelemisesta ja haluan olla mukana tiimissä”. Abrahm valmistui ulostuloon keskustelemalla asiasta entisen joukkuetoverinsa Max Williamsonin kanssa, joka vakuutti, ”että pysyy aina ystävänä”.

Abrahm on 22-vuotias ja huomasi nopeasti, että hänen vaitiolonsa oli ollut tarpeetonta. Joukkuetovereiden ja valmentajien reaktiot olivat erinomaisen myönteisiä.

Valokuvan oikeudet: Tom Pennington / Getty Images / AFP.
Valokuvan oikeudet: Tom Pennington / Getty Images / AFP.

ps. Meillä Ari-Pekka tuli vuosia sitten kaapista, on hienoa, että joku jenkkikin uskaltaa tehdä samoin.

Edellinen