Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2013.

Homojen asia etenee!

Vaikka kaikkien persujen aviomies tuki kaikin voimin ranskalaisten hörhöjen mielenosoitusta tasa-arvoista avioliittolakia vastaan, niin ensimmäiset uuden lain mukaiset avioliitot on jo solmittu.

Mutta lisää takaiskuja on tulossa persupuolisolle!

Pariisin pormestari, joka on eräs koko Ranskan keskeisimmistä viranhaltioista, on nyt uudelleenvalittavissa.

Tätä pormestarin virkaan on hoitanut vuodesta 2001 lähtien sosialisteja edustava Bertrand Delanoë, joka on valittu tehtävään avoimesti homona, mutta pätevänä tehtävänsä hoitajana.

Nyt tulevissa vaaleissa pääoppisiotiopuolue UMP on päätynyt valitsemaan omaksi ehdokkaaseen neljän muun ehdokkaan joukosta Chevan Tieu-nimisen kanditaatin.

Tämä valinta on varmaan kuin paha painaisuni herra Soinille, sillä tämä 50 -vuotias henkilö toimii pulueen kansanvälisten ja etenkin Aasian asioiden sihteerinä. Hän on syntynyt Kambodsassa kiinalaista alkuperää olevaan perheeseen. Siis hän on kaikin tavoin erilainen kuin ns. perusranskalainen, jos sellaista nyt onkaan olemassa.

Kaiken lisäksi Chenva Tieu on avoimesti homo. Eli on mahdollista, että maailman kaunein kaupunki säilyy edelleenkin homojen johtaman yhteisönä.

Kysyä siis sopii, että minkä puolesta Soini Pariisissa mellakoi? Ranskalaisten vain UMP:n kannatajienko puolesta? Ettei vaan takana olisi olleet Vatikaanin uskovaiset hörhöt rajoittuneine maailmankuvineen ja erilaisine henkiolentoineen?Tuomo Ruutu = plussaa!

Tämän päivän lehti otsioi, että NHL-kiekkuolija Tuomo Ruutu puolustaa homojen oikeuksia. Hän näet esiintyy videolla, jossa esiintyy muitakin Ruudun seuran Caroline Hurrivanesin pelaajia. Keskeinen sanoma on, että kaikki voivat pelata.

Tämä video liittyy joukkueen ja Duken yliopiston yhteistyöhän ja on osa "You can plaus" -projektia.

Tuomo Ruutu on varmaan ainoa ja jopa ensimmäinen suomlainen jääkiekkoilija, joka julkisesti ottaa kantaa esilaisuuden ja homojen oikeuksien puolesta.

Jo muuten oli aikakin!Fransmanni osaavat

Muutama päivä sen jälkeen kun maassa oli avattu virallisesti avioliittomahdollisuus samaan sukupuolta oleville, niin ranskalaiset jo nauttivat kaikesta siitä humusta, jota parien vihkiminen edustaa.

Avattiin siis ensimmäiset alan messut ja usein on syynä kiinostukseen ollut juuri se ennennäkemätön viha jota uudistus on varsinkin kirkollisten tahojen osalta saanut kohdata.

Messujen järjestäjät odottavat melkein 7000 parin solmivan avioliiton tulevan 12 kuukauden aikana. Näissä seremonioissa on arveltu liikuvan rahaa ainakin lähes 70 miljoonan euron edestä. Arvelut perustuvat kokemuksiin Belgiassa ja Espanjassa näiden maiden hyväksyttyä samaa sukupuolta olevien avioliitot.