Oscarin omia?

Näytetään bloggaukset tammikuulta 2012.

Homot kannattavat vasemmistoa!

Meillä Suomessa on kova tohina presidentin vaalien ympärillä. Ainakin ensimmäinen kierros on juuri alkamassa. Mutta myös ranskalaiset valitsevat tänä keväänä itselleen presidentin. Kuten meillä Suomessa niin erilaiset mielipidetiedustelut tulevat julki ja ne antavat joskus hyvinkin mielenkiintoisia tuloksia.

Ranskassa mielipidetiedusteluun erikoitunut laitos GEVIPOF yhdessä arvostetun yhteiskuntatieteellisen yliopiston ScienesPo’n tiedusteli kymmenen tuhannen ranskalaisen joukolta heidän poliittista käyttäytymistään ennen tulevia kevään vaaleja. Tutkimuksessa oli myös tiedusteltu henkilöiden seksuaalista suuntautumista.

Vasemmiston ehdokas: kaikki äänestäjät 41%, heterot 40,5%, ei-heterot 49,5%, joista bisset 47% ja homot 54%.

Maltillisten ehdokas: kaikki äänestäjät 6,5%, heterot 6,5%, ei-heterot 9%, joista bisset 8% ja homot 10%.

Oikeiston ehdokas: kaikki äänestäjät 32,5%, heterot 33%, ei-heterot 22,5, joista bisset 25% ja homot 20%.

Äärioikeiston ehdokas: kaikki äänestäjät 19,5%, heterot 19,5%, ei-heterot 19, joista bisset 20% ja homot 17%.

Ranskalaisten homojen (54%) suosituin äänestämisen kohde on vasemmiston ehdokas, samoin myös biseksuaalien (47%) osuus on ylitse kansallisen keskiarvon (41%). Kuitenkin bisset (20%) äänestävän keskivertaista äänestäjää (19,5) useammin äärioikeiston ehdokasta, Homot ovat selkeästi poikkeava ryhmä äärioikeiston suhteen, sillä heistä vain (17%) ilmoittaa äänestävänsä ensimmäisellä kierroksella äärioikeiston ehdokasta.


Absolutely Fabulous

Katselin netistä uusimmän osan ikivanhasta sarjasta "Todella upeeta" ja kävi kuten melkein aina käy, niin samoin kävi kuin nytkin. Ei se enää toimi samoin henkilöin ja samoin kotkotuksia. Olisihan siinä voinut olla enemmän homoo ja vähemmän kaikkea muuta. Koska homoikoniksi jotkut tuon aiemman kauden mieltävät.

Tosin auto oli vaihtunut entistä paremmaksi, taisi olla Maybach, mutta muuten samat vanhat kalkit olivat kuvassa. Olisivat edes viitsineet kehitellä uusia naamoja ja uusia tekemisiä ja juttua, vaan ei. Enää ei nimeksi sovi Absolutely Fabulous, vaan Absoluttely Pathetic!

Parempaa onnea ja menestystä vuodella 2012